Ya ben bu durumu pek anlamıyorum adam gün içinde niye arasın ki ama arada sırada gün içinde hoş mesajlar atsın yeter. Biz iki senelik evliyiz dolu dolu. Herkesin ilgi anlayışı farklıdır benim eşim evlenmeden önce de sonra da hiç değişmedi onun ilgi anlayışı hava soğuk kalın giy , yol uzun yanına atistiracak bişeyler al sen acikirsin, hadi birlikte spor yapalım, senin bugün işin var araba sende kalsın ben bisiklet kullanırım vs vs akşam çıkarken arar sorar nasılsın bişey lazım mı derMerhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Kusura bakmayın ama tavırlarınız sonuna kadar yanlış. Sonuçta bu iş. Hem terfi alalı sadece 2 hafta olmuş, bırakın bir adamcağız adapte olsun işine, düzenini kursun. Belki 2 ay sonra bitecek akşam aramaları? Ya da işinin gerektirdiği birşeyse hiç bitmeye de bilir ama, bu işsizlikte eşiniz yükseldiği için tebrik edip mutlu olmak, destek olmak yerine bu yaptığınız çok yanlış.Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?