Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

5 yillik evliyim en basindan beri zirt pirt hic aramadik birbirimizi ikimizde yogunuz bende iki bebe onun toplantilaro gun icinde bikac kez yazisiriz
aksam gelince konusmak daha iyi oluyor bence ama tabi her evliligin dinamigi farkli bu bir sevgi gostergeso midir onu pek sey edemedim

Seni beni yok müsait olan arar
Yogunsa mesgule atar sonra sonra geri döner vs
Darlamaya daraltmaya gerek yok

Ya ben bu durumu pek anlamıyorum adam gün içinde niye arasın ki ama arada sırada gün içinde hoş mesajlar atsın yeter. Biz iki senelik evliyiz dolu dolu. Herkesin ilgi anlayışı farklıdır benim eşim evlenmeden önce de sonra da hiç değişmedi onun ilgi anlayışı hava soğuk kalın giy , yol uzun yanına atistiracak bişeyler al sen acikirsin, hadi birlikte spor yapalım, senin bugün işin var araba sende kalsın ben bisiklet kullanırım vs vs akşam çıkarken arar sorar nasılsın bişey lazım mı der şimdi hamileyim gün içinde uygun oldukça arayıp sorar mesaj atar çünkü bu da normal bi durum son günlerimiz artık ve kendisi bizden çok uzaklarda.
Demek istediğim eşinizin ilgi anlayışını başkaları ile karsilastirmayin. Zaten evlilikte ilk gün ki gibi olmaz hiç bişey ve sürekli evrilen bi yapıya sahiptir evlilik. Mutluluk sebepleri değişir, heycan sebepleri değişir vs vs yani bence kimse aynı da kalmasın

Sizi seçerse ne yapacaksınız? Akşamları ekmek arasına aşkınızı mı koyup yiyeceksiniz?

Bi sey varsa arar. Onun disinda aramaz. Ben de ayni sekilde. Yani normali bu gibi geliyor bana. Ne konuscaz ki telefonda sürekli

18 yıllık evliyim ilk zmanlar problem ediyordum aramamasini şimdi ben ararım
Sadece sesini duymak için.

Eşimin pek aklına bile gelmez aramak
Ama önemli olan eve geldiğinde nasıl davrandığı ,ne arayanlar gördüm eve geldiğinde küfürler hakaretler
Yani bunun sevgiyle alakası yok

Aramamasi sizi sevmediği anlamına gelmez.

sevgiliyken rahat bir işte çalışırdı bende rahattım gün içerisinde bolca yazışırdık arada sırada araşırdık
evlenince yoğun bi işe girdi
şimdi arama 0 mesaj ben 10 tane atarım birine anca cevap alırım
çok sinir eder bu durum beni ama hiç sevgiyle bağdaştırmadım
çünkü neden bağdaştırayım

benim eşim şehir dışında çalışıyor... bende memlekette çalışıyorum.. öğle aralarında arar beni.. yada boş vakti bulunca paylaşması gereken bir konu varsa arar.. ama hal hatrımı soracaksa msj atar.. bunu sevgiyle kıyaslamamak lazım..
ama genellikle erkekler sevgiliyken-nişanlıyken-ilk evlilik dönemleri ve sonrası diye ayrılıyorlar

Bazen günde bir kere arıyor, bazen hiç aramıyor, bazen günde iki kere arıyor, bazen bir bakıyorum tüm hafta aramamış. Bazen iki kere arayınca bile sesini daha çok duymak istiyorum, bazen öyle bir zamanda arıyor ki, k.çımı kaşıyacak vaktim yok, ne diyeceksen çabuk de, kapatalım diye fırçayı yiyor. Hayat işte; gel-gitli ve değişken...

Hergün durup dururken aramanın en önemi var önemli bşy olmadıkça aramaz mesaj atar 1-2 kere tamam Bnde arasın istemem ztn vıcık vıcık ilişkileri sevmeyiz ikimizde

gün içnde 2-3 kez konuşuruz ama kısa kısa naptın nettin akşama ne yiyelim ne yapalım falan
2 senelik evliyiz.
sevgiliykende böyleydik whatsaptan öyle gün boyu yazışalım vs. yapmayız. :)

8 yıldır bir kazmayla evliyim, gün içinde aramayı bırak adam göreve gittiğinde bile aramaz, yok geldim, yok iyiyim, yok dönüyorum bende alıştım artık bi beklentim yok....

Kusura bakmayın ama tavırlarınız sonuna kadar yanlış. Sonuçta bu iş. Hem terfi alalı sadece 2 hafta olmuş, bırakın bir adamcağız adapte olsun işine, düzenini kursun. Belki 2 ay sonra bitecek akşam aramaları? Ya da işinin gerektirdiği birşeyse hiç bitmeye de bilir ama, bu işsizlikte eşiniz yükseldiği için tebrik edip mutlu olmak, destek olmak yerine bu yaptığınız çok yanlış.

Gün içinde aramak konusunda, bazen hiç aramayız bazen 5 kere ararız. 3 ay sonra 5.yılımız bitecek.

2 aylık evliyim. Gününe göre değişir bazen arar konuşuruz, bazen de iş çıkışı bir ihtiyaç var mı diye ararız bazen de hiç aramayız.

Aklına geldikçe arar ki her defasında nasılsın demek için yapar bunu. Ben acil bir şey olmadıkça asla aramam.
Oysa çalışıyorum ve eşimin goygoyuna ayıracak vaktim olmaz. Acil bir konu yoksa aramasını istemem. Arayınca da işim var akşama konuşuruz diyerek kapatırım. Bazen açmadığım bile oluyor.
İşteyken hal hatır sormak bana saçma geliyor. Sanki günlerce görüşmemişiz gibi.

İşteyken işimi yaparım.

bizim olayımız mesaj. hiç aramayız birbirimizi. o askerdeyken araşıyorduk sadece. onun dışında acil bi durum vs olunca ararız ancak.

14 Yıllık evliyim.
Yogunluk durumuna göre değişiyor ama gün içinde muhakkak ya ben ya o arar.
Eve gelecegi zaman da ne lazım diye sorar :)

Vallahi ben daha 6 aylık evliyim. Gün içinde whatsapptan konuşuyoruz genelde. Telefon ile aramaz çok. Akşam eve gelirken mutlaka bişi lazım mı falan diye sorar. Ama bence karakter meselesi bu ya, takılmayın böyle şeylere. Adamları çok sık Boğaz etmeye de gerek yok, kaş yapayım derken göz çıkmasın allah korusun. Gün içinde arayıp sormasa bile akşam eve geldiğinde ki tavrı da önemli bence. Eve geldiğinde ilgiliyse takılmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…