Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

Esm_ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
51
44
88
35
Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?

Bence böyle düşünme canım Yani gün içinde işi vardır Bu şekil düşünerek Kendini yıpratma Ben bir senelik evliyim Eşim bazen gün içinde aramıyor Çünkü çok yoğun eve gelince de aşkım kusura bakma Seni bugün arayamadım Ne yaptın ne ettin diye soruyor Bence onlara da hak vermek lazım bizim bir misafir gelince telefonu elimize bile alamıyoruz yoğunluktan onlar da çalışıyor

Eskiden yani sevgili olmadan önce günde 736637372 defa muhasebe telefonunu arardı, çalışan olduğum için tersleyemiyordum tabi.
Şimdi bu sayıyı 2 katına çıkardı, tuvalete gitsem, bana ulaşamasa kıyameti koparır. Daraltıyor mu? Çoookk. Günde 1 defa kısa kısa konuşmak, onun dışında sürekli iletişim halinde olmak en iyisi bence.

8 yıllık evliyiz, gün içerisinde gerekli bir durum varsa ararız birbirimizi, yoksa aramayız.

Aynı hayatı paylaştığınız insanın sevgisini gün içinde aramasına bağlamak da doğru değil, sevgisini hissedeceğiniz çok fazla şey varken.

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?

İlk yıllarda da gerekmedikçe aramazdı. Öğle arası falan konuşurduk. Zaten evliyiz artık telefonda birde uzun uzun ne konuşalım yahu. Dışarda bir yerlerde buluşmak ya da akşama eve birbirimizi göreceğiz diye koşa koşa gitmek çok daha heyecanlı..

Küs olmasak sık sık arar ben ararım mesaj ater veya genel de çocukla ilgili konuşuruz çok ilgilidir çocuğa.. İş ve yoğunlukla alakalı bi durum kıyaslama yapmayın bence bi de yapı meselesi kimisi sevmez telefonda konuşmayı..

Sizi aramaması sizi düşünmediği anlamına gelmez ki. Farklı sebepleriniz varsa bu kanıya varmanız için bilemiyorum tabii.
Eşim de bana beni bütün gün hiç aramıyorsun herkesin eşi arıyor sabahları günaydın demiyorsun diyor dalga geçmek için. Ben uyuyor oluyorum o işe giderken çünkü.
Bu onu düşünmediğim anlamına gelmez.

Esim beni arar ama aramasa ben esimi hic aramam nerdeyse . Aklima gelmez yani. İste calisiyor
Arayincada napıyorsun falan ,kisa muhabbet. Yada bir sey soyliyecekse soyler .
Her insanin yapisi farkli bence. Onunla alakali., Sevgiyle alakali degil.

Ciddi misiniz? Yazık bu adamlara yahu nasıl bir kapristir bu. Aranması gerekiyorsa aranır, adam karım istemiyor aramayın mı desin?

degisiyor, bazen hic aramaz bazen 4-5 defa arar. bisey soylemek icin arar, ozledim diye arar.

gun icinde aramasini sevgisiyle bagdastirmak hic aklima gelmezdi

1 senelik evliyim sık aramaz eğer bişey diyecekse arar genelde msjlaşırız işten gelene kdr

Ya Bence hak verin ona Siz de çok sert konuşmuşsunuz O adam eve ekmek getiriyor mu? sizi ararsa ne aramasa ne akşam eve geldiğinde size ilgi gösteriyor mu? Erkeklere bazen hak vermek lazım sabahtan akşama kadar İş stresi geçim derdi aile sorumluluğu ve eve gelince bir parça huzur istiyorlar Bunu da biz veremiyorsak bence çok yanlış Mesela benim eşim gün içinde çok çalıştığı için aramıyor beni eve geldgnde masajını yapıyorum yemeğini veriyorum gayet güler yüzlü bir şekilde karşılıyorum o kadar hoşuna gidiyor ki aramadıgi zamanlarda da özür diliyor Niye Çünkü ben hoşgörülü davranyorum sizde öyle yapin bence

6 yılı devirdik. Bazen yoğunluktan hiç aramayız birbirimizi ama whatsappdan yazışırız..

Öncelikle her erkeğin karakteri farklıdır, ilgi göstermemesi sevmiyor anlamına, ya da çok fazla araması üstünüze düşmesi de seviyor anlamına gelmez. İşleri çok yoğunsa yoğun çalışıyorsa gerçekten eli değmiyor olabilir. Tabiki bu durum sizi önemsemiyor aklına gelmediğiniz anlamına da gelmiyor. Mesela benim eşim bi ara Şehirden daha uzak bir yerde ve aşırı yoğun şekilde çalışıyordu, sadece mesajlaşıyorduk aralarda, anca işleri bitince gün sonunda arayabiliyordu. E siz de gün sonunda zaten evde görüşüyorsanız sıkıntı yok bence.

Son düzenleme:
Benim eşimin düsüncesi bu biliyo musunuz bana diyor ki Dükkanı kapatır kapatmaz koşa koşa eve gelmek istiyorum Yani sürekli arayıp da ne yapacak bu adam evimdeyim oturuyorum bir sıkıntı olduğundqvben ararım onu sürekli erkeklerden Beklemek de doğru değil bence hem sevgili değilsin ki sürekli konuşasın akşam gelir uzun uzun konuşursun bu konuda çok haklısınız

10 senelik evliyiz ve her öğlen eşim mutlaka arar,konuşuruz e tabi ben de ararım kesinlikle, her gün konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…