Bence böyle düşünme canım Yani gün içinde işi vardır Bu şekil düşünerek Kendini yıpratma Ben bir senelik evliyim Eşim bazen gün içinde aramıyor Çünkü çok yoğun eve gelince de aşkım kusura bakma Seni bugün arayamadım Ne yaptın ne ettin diye soruyor Bence onlara da hak vermek lazım bizim bir misafir gelince telefonu elimize bile alamıyoruz yoğunluktan onlar da çalışıyorMerhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?Bence böyle düşünme canım Yani gün içinde işi vardır Bu şekil düşünerek Kendini yıpratma Ben bir senelik evliyim Eşim bazen gün içinde aramıyor Çünkü çok yoğun eve gelince de aşkım kusura bakma Seni bugün arayamadım Ne yaptın ne ettin diye soruyor Bence onlara da hak vermek lazım bizim bir misafir gelince telefonu elimize bile alamıyoruz yoğunluktan onlar da çalışıyor
Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
1 senelik evliyim sık aramaz eğer bişey diyecekse arar genelde msjlaşırız işten gelene kdrMerhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
Ya Bence hak verin ona Siz de çok sert konuşmuşsunuz O adam eve ekmek getiriyor mu? sizi ararsa ne aramasa ne akşam eve geldiğinde size ilgi gösteriyor mu? Erkeklere bazen hak vermek lazım sabahtan akşama kadar İş stresi geçim derdi aile sorumluluğu ve eve gelince bir parça huzur istiyorlar Bunu da biz veremiyorsak bence çok yanlış Mesela benim eşim gün içinde çok çalıştığı için aramıyor beni eve geldgnde masajını yapıyorum yemeğini veriyorum gayet güler yüzlü bir şekilde karşılıyorum o kadar hoşuna gidiyor ki aramadıgi zamanlarda da özür diliyor Niye Çünkü ben hoşgörülü davranyorum sizde öyle yapin benceEşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?
Benim eşimin düsüncesi bu biliyo musunuz bana diyor ki Dükkanı kapatır kapatmaz koşa koşa eve gelmek istiyorum Yani sürekli arayıp da ne yapacak bu adam evimdeyim oturuyorum bir sıkıntı olduğundqvben ararım onu sürekli erkeklerden Beklemek de doğru değil bence hem sevgili değilsin ki sürekli konuşasın akşam gelir uzun uzun konuşursun bu konuda çok haklısınızİlk yıllarda da gerekmedikçe aramazdı. Öğle arası falan konuşurduk. Zaten evliyiz artık telefonda birde uzun uzun ne konuşalım yahu.Dışarda bir yerlerde buluşmak ya da akşama eve birbirimizi göreceğiz diye koşa koşa gitmek çok daha heyecanlı..
10 senelik evliyiz ve her öğlen eşim mutlaka arar,konuşuruz e tabi ben de ararım kesinlikle, her gün konuşuyoruz.Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?