Esiniz sizi gunde kac kez arar?

ben telde muhabbetti sevmeyen biriyim işim düşmedikçe eşimi aramam.eşim günde 1yada 2 defa kesin arar.eğer çok yoğunsa aramadığı da olur.bu arada 10 yıllık evliyim başından beri böyleydi pek değişklik yok yani

günde 1 kere kesin konuşuruz. akşam işten çıkınca konuşuruz. bişey alınacaksa yada bir program yapacaksak
onun dışında ikimizde çalışıyoruz. sevindiğimiz yada üzüldüğümüz bir konuyu kesin paylaşırız birbirimizle.
o zamanda 1 seferden fazla olur. duruma göre değişir yani... 3 senelik evliyiz buarada

7. seneme girdim
gun içinde konusmayız bız, ne konusacaz kı akşama konusacak bişeyler olsun:44:
oglum dogdugundan beri akşamları işten cıkınca arar. alişimin bişey e ihtiyacı varmı der
aliş in yok evin var derim, bırak evi ya oglumun ihtiyacıgı yoksa geliyorum der kapatır pat dıye

6. yılın içindeyiz. eşim günde 1 defa ya arar ya aramaz. bazı günler hiç konuşmayız bile çalışırken. birkaç defa beni aramasını istedim o da sağolsun beni kırmamak için aradı ve o kadar zoraki konuştu kı bir daha bu şekilde aramasını istemedim. içinden gelmeyince olmuyor. ben ararım ama en az 2 -3 defaa. içimden geliyor sesini duymaya ihtiyaç duyuyorum. böyle işte. perşembe günü hastaneden çıktım hemen bebekle ilgili doktorun bana sölediklerini ona aktarmak istedim. nasılsın dedim iyi. durakladım. ondan bana sormasını bekledim. nasılsın dedi iyiyim dedim. yoğun musun dedim yok oturuyorum işim yok pek dedi ama sormak aklına bile gelmedi benim de çok moralim bozuldu tam kapatıyordum arada bi sessizlik oldukta sonra kapatayım o zaman dedim doktor ne dedi dedi. oysa hamileliğim zor gidiyor şekerim yüksek yürümekte zorlanıyorum son 1 haftadır. ara bi sor dimi. dertlerimi yazdım ama örnek vermek istedim. arkadaşım aramayan aramıyor işte. herkesin fıtratı farklı.

23 seneye girdik.her akşam eve gelmeden alınacak varmı diye arar.tabii bazen de sorması yada söylemesi gereken birşey olursa bir-kaç defa arar.

söylenecek bişey olursa arar onun dışında aramaz
önceleri çok arardı sıkılırdım her dakika arıyor diye :))

8 aylık evliyim sabah ogle akşam eve gelır ama o gun ıcınde benı 5 6 kez arar bebeklık yapar ozledıgını falan soyler 8 yıldır bırlıktelıgım var evlı olmadgmzda oyloeydı smdı tek fark fazla mesajlasmyoruz o kadar :)

Yaklaşık bir buçuk yıllık evliyiz çalıştığı vakitlerde 3 kere arar.
Önceden daha çok arardı sıkardı
böylesi iyi oldu şimdi

beni hiç aramaz eşim.bi işi düşerse arar.ben hep ararım bi defa dahi olsa.eşim öğleleride yemeğe geliyor yemeğe geç kaldımı ararım ama o başka yerlerde yer bazen ama arayıpta söylemez gelmicem diye.bende zawallı massayı hazırlayıp beklerim boşuna...benim kocada böyle işte kızlar

Akşam bir şeye ihtiyacın var mı demekten başka gün içinde neden eşler birbirini arasın ki?

22 yillik evliyim ben ev hanimiyim,esim gunde 3-4 kere arar isten cikinca trene biner........ benim icin asil mesayi o trene binince baslar ,ben diyeyim 15 siz diyin 20 tane mesaj atar ,ben SIKILIRIM cocuklar benim yerime mesaj cekerler.....:))))

ben de 4,5 yıllık evliyim,benimki hiç aramaz beni

çünkü hep evde

Son düzenleme:
Günde 3 yada 4 defa arar
sabah işe giderken tartışmışsak o gün daha çok arar gönlümü almak için
evlendikten sonra msj gönderme faslımız bitti,arada ben aşka gelip atıyorum
msjla cvp vermiyor arıyor

9 yıllık evliyim akşama doğru arar bir şey lazımmı diye..:44:

:44: aynı biz kaç kez konuştum..önceden kontör gidiyor ondan diyordu hadi dedim tamam..şimdi faturalı 1 senedir ve benim tele bedava...hani dedi kontör derdin de yok niye aramıyorsun bedava telefonun var? yok yoğunmuş yok kem küm....ya kime anlatıyorsun yapma Allah aşkına nasıl sın ne var yok demen 30 saniyeni alır o da mı yok insan yemeğe giderken yine arar dedim "haklısın tamam çok arayıp bunaltacam seni 1dedi ertesi gün saat 10 da aradı daha yok akşam eve gelmeden "marketten bişi lazım mı "diye sorar.....zorlamayla olmuyor demek ki ama günde es kaza bi kere ararsa kendiliğinden onda da ben açmazsam duymazsam üsteler aramada duymazsam yine ta komşuyu arar "elele tel açsın "diye işte buna kızarım ben de milleti niye arıyorsun telini açsın diye millet mecbur mu bana gelip telini açacakmışsın diye.!ne bileyim hamile diye mi merak ediyor diyecem ama hamilelikten önce de yapıyordu bunu..

Son düzenleme:
bende 23 yıllık evliyim benim eşimde duruma göre 2 veya 3 kez arar ama hiç aramadığıda olur aramız bozuksa ama bir kere mutlaka akşam eve gelirken arar ekmek lazımmı diye çok ararsa bende sıkılırımzaten

henüz evli değiliz ama sık sık arar. işten arar öğlen,sanki evliymişiz gbi aşkım bişi lazım mı marketteyim diye çıkınca arar bende marulla domates kalmadı kuzum salata yapıcaktım derim ,akşam tekrar,gece de yatmadan... bende arasın isterim.. sıkma boyutunda deil tabi.. inş. evlenince de değişmez kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…