eşiniz sizi nekadar düşünüyor

Paxsxacxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
16
0
86
İstanbul
Eşiniz Nekadarda Size Değerli Olduğunuzu Göstersede Erkek Erkektir Herzaman Herseyden Kendilerine Pay Cikartirlar Ben Eşimi Cok Seviyorum Onunda Beni Sevdiğini Biliyorum Ve Beni Her Konuda Düşünüyor Hakkini Yiyemem Ama Hiçbir Erkek Bence Diyorum Bir Annenin Yada Bir Bir Bayanin Düşündüğü Kadar Derin Düşünemez O Yüzden Bize Dirdirci Derler Haklida Olsak Haksiz Konumuna Düşeriz Doğru Söylemiyormuyum Bayanlar Biz Herşeyi Kendimize Görev Edinmişiz

Konuyu pek anlamadım ama..fisfisfis
Bir erkek eşinin isteklerine olumsuz da güzellikle cevap verebiliyorsa eşini düşünüyor demektir bana göre. Önemli olan saygı ve sevgi ile yaklaşmak..:asigim:

neden dusunmesın kı..benneyaptımki
artık o tek basına bır bırey degıl,bız bır aıleyız..
kendısını dusundugu kadar bızıde dusunur..:asigim:
bazen uzulucemı dusundugu seylerı bıle bana duyurmaz..:asigim:
bu nedır pekı karsındakını dusunmek ona deger vermek degıl mıa.s.

tabiki bir erkek annemiz gibi değil onun gibi düşünemeyebilirde
ama ailesinide düşünür düşünmeli yani bencil olmamalı
benim eşim şefkatlidir beni üzmemeye gayret eder

benim eşimde bizleri düşünür ama bu tabi bir annenin yavrusunu düşündüü gibi olmaz bu zaten onunla kıyaslanamaz artık birey olmaktan çıkmış ve aile olmuş isek hepimizin sorumlulukları olduğundan birbirimizi düşünmek zorundayız..

kocamın hakını asla yiyemem
beni benden çok düşünür
geneleme yapmak doğru olmaz bence
erkeklerde bayanlar kadar ince düşünebilirler
zaten her bayan ince fikirli demekte yanlış

benim eşim ilk önce annesini düşünür .annesinden fırsat kalırsa bi ara ben aklına gelirimmmmm.........senağlamasenağlamasenağlama

çok şükür ki o konuda şanslıyım maşallah eşim beni çok düşünür bensiz bir şey bile yemez boğazından geçmez ya da mutlaka ayırır getirir banada...

anne olmak ile eş olmak farklıdır ama anne anne gibi düşünür eş eş gibi düşünür öyle de düşünmelidir ikisinin hayatımızda var olma nedeni farklıdır bana göre.
bir anne yavrusunu kendinden çok düşünür bu anneliğin doğası gereğidir ama eş sizi ancak kendi kadar düşünür fazlası bir yerden sonra olamaz
benim eşimde beni gerçekten yüreği ile düşünür göstermelik yapmaz hiç birşeyi hissederim her anlamda ilgisini sevgisini şefkatini esirgemez

hakkını yiyemem beni kendinden çok düşünür..mesela cebinde 300 lira olsa o fotoğraf makinesi istese ben camera kendinden vazgeçip benim istediğimi alır Şeniz:asigim:

Kesinlikle Beni Benden Daha Fazla Düşünür. Benim Aklima Gelemeyecek şeyleri O Akil Eder. öncelikleri De Hem Benden Yanadir.kendi Isteklerini Hep Ikinci Plana Atar.sanirim Sormak Istedğin Buydu.

kesinlikle herşeyde önce eşim kendini düşünür .Kötü Kazen..en son aklına gelen kesinlikle benimdir..:oklava:

eee alıştım artık ben bu huyunaa hiçkimse 4 4 değilyaaa...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
evli değilim
ama sevgilim beni benden çok düşünür
hastaysam zorla kolumdan tutar doktora götürür
ilaçlarımı düzenli içip içmediğimi sorar
çok çabuk hasta olduğum için
sürekli beni kontrol eder
sinizütüm olduğu için ıslak saçla dolaşmama kızar
baş ağrım tuttuğunda eğilmemem için
ayakkabılarımı giydirir
yemeğimi yedirir
pazar günü bana ilaç almak için
yana yakıla ezcane arar
öğrenci olmasına az miktarda parası olmasına rağmen
sürekli paran var mı yoksa vereyim der
zorlu ve uykusuz geçen sınav haftasından sonra
tek talil gününde uyumak varken
beni doktora götürür
bu liste böyle uzayıp gider
beni benden çok düşünür saolsun
benim sağlığım açısından "aşkım ne olur beni sinirlendirip gözümü döndürme" der.:roflol::roflol:

aynen boyle benim esim de beni benden cok dusunur,sagligimdan baska vereceyi kararlarda da beni hep dusunur,beni dusunmeden hic bir karar almaz,annemden cok dusunur beni diye bilirim,annem yakinimda deyil benim o yuzden o her seyimle ilgilenir.cok anlayisli benim kocam coooooooook.o yuzden seviyorum ben bu adami.:asigim:

sağolsun genelde düşünür kıyamaz bana.ama ara sıra değişiyo tabi bu durum.bende ona hiç kıyamıyorum ama.ayrıca beni sevdiğini ve çok düşündüğünü de bilirim.sadece erkeklerin geneli bayanlar kadar ince fikirli değil.

Eşiniz Nekadarda Size Değerli Olduğunuzu Göstersede Erkek Erkektir Herzaman Herseyden Kendilerine Pay Cikartirlar Ben Eşimi Cok Seviyorum Onunda Beni Sevdiğini Biliyorum Ve Beni Her Konuda Düşünüyor Hakkini Yiyemem Ama Hiçbir Erkek Bence Diyorum Bir Annenin Yada Bir Bir Bayanin Düşündüğü Kadar Derin Düşünemez O Yüzden Bize Dirdirci Derler Haklida Olsak Haksiz Konumuna Düşeriz Doğru Söylemiyormuyum Bayanlar Biz Herşeyi Kendimize Görev Edinmişiz

dırdır ayrı ince düşünmek ayrı bence...
ayrıca genellemeler doğru değildir ve sevmemşakkıdı

eşim herşeyi cok ince düşünür,hassastır,hem de benden bin kat fazla.bu insanın yapısıyla alakalı bence,erkek ya da bayan olmasıyla ilgili değil...

Back
X