Eşiniz sizi sevmediğini söylerse ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi eza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
galıba 20 gün önce olsaydı bende diğer kızlar gibi yazardım defol derdım ama 20 günlük bebeğimle kaldım ıkı gün önce bende eşimden ayrıldım o da bana benı sevmedığını söyledı ama halen düşünüyyorum acaba oğlum 1 yaşına geldığınde baba derse ne yaparım allahım bu ne acı bır sınav......

Allah yardimcin olsun buketcim, vallaha beni sevmeyeni bende sevmem o zaman ne isim olur yahu,

bunu dillendırecek bı adamla beraber olmamın hiç bi mantıklı yanı yok...
arebe derciiiii derim...

Sevgilim sölese kıçına tekmeyi basmıştım:jeyyar:
Ama evli değilim artı çocukta var e bi düşünürdümfisfisfis

Sİizi sevmeyen bir adamla bir ömür geçmez ki....
ayrılsanızda oğlunuzun babası. elbette baba diyecek..
şu anda bu duyguları yaşamanız çok normal. 20 gün olmuş. bakın göreceksiniz,zaman herşeyin ilacı. herşey gönlünüzce olsun bundan sonra..
bana gelince kocam yada erkek arkadaşım ,seni sevmiyorum dese ,yapacağım tek şey,ona güle güle o zaman demek olacak...

haklı ya da haksız durumda olmasının hiç önemi olmaz bir kere...
insan bir laf eder haklıyken haksız duruma düşer, bedelini de öder...
ben kendi hayatımda da bunu yaaşadım...
dolayısıyla söz ağızdan çıktıktan sonra artık onun esiri olursunuz...
kavga anında söylenen sözler kişinin gerçek düşünceleridir.... zehirini akıtır zira...
o zaman ona daha fazla benimle vakit kaybetmemesini öneririm... kendine saygısı yok mu?... kapının yerini bilmiyorsa da öğrenir... böyle bir durumda çocuğunu bahane eden adama şaşarım ben... çocuğu ondan böyle bir şey istemiyorken don kişotluğa soyunmanın bir anlamı yok...şakkıdı

valla ben çook sinirliysem söylerim..
bu davranışınla beni kendinden soğuttum demişimdir.hata bikeresinde kendinden nefret ettirdin bile demiştim. bunun aslı yok tabiki...
ama öfke haliyle söylerim.barıştığımızda da özür dilerim.oda anlayışla karşılar.
ama o bana derse ben onun kadar anlayışlı olurmuyum bilemiyorum.
insan sinirlenince ne diyeceğini bilemiyor.oda bu laflarıma seni boşayacağım demedi hiç.bunlar öfkeyle söylenen şeyler.bunları söylerken ciddi olmadığımı biliyor kendisi.ama çok onur kırıcı tabiki.bana söylese tabiki boşamam ,ama çok kırılır ve eşim kadar çabucak affedemem.biirr 10 nü bulur.

beni sevmeyen hatta benden nefret eden birini ben de sevmem
evli kalarak da hayatı ikimize de zindan etmem
Ayyy Allah göstermesin,düşüncesi bile kötü

Ah buketciğim sana çok üzüldüm ama galiba bende senin durumunda olacam şimdi kendime zaman verdim düşünmek ve karar almak için tabi bir çocuğum da var ona göre daha bir sağlam karar vermeliyim beni çok seven o adam gitmiş yerine beni sevmediğini söyleyen biri gelmiş bu benim için çok zor
bir durum eşimi seviyorum ama galiba bu iş çok uzun sürmeyecek Karşımda beni sevmediğini söyleyen biri var zamanında benimle evlenmek için neler yapmadıki eskiye mazi denir. Benim için şimdiki düşüncesi önemli her gün ağlıyorum çocuğuma bu aralar daha çok bağlandım Hayattaki en büyük mutluluk insanın çocuğuymuş bunu şimdi anladım gerisi boş......:ecrin_bebek:senağlama

seni sevmiyorum demek ağır olmuş biraz ama sinir anında ağızdan çıkanı kulak duymuyo işte.......eza bu konuyu açalı baya olmuş son durum nedir bilen varmı peki.........inşallah hayırlısı olmuştur.......

Ya kızlar kavga anında söylenen sözlerin kendi sözlerimizi de unutmamak lazım çokta önemi yok dervişin fikri neyse zikri odur vs bu tarz sözleri düşünürsek her kavgadan sonra mahkemelere taşınmamız gerekir çünkü kavga özellikle evliliğin ilk yılları hakimiyet kurmak için söylediğimiz kırıcı sözlerle dolu oluyor.İnsan sevgisi öyle bir kerede bitmez uyumlu güzel bir evlilik sevgisiz olmaz zaten.
Ben tahminen yaa öyle demek sen bilirsin kapı orda derdim o an eminim ama onun bu sözü söylediği gibi benimkide anlık bir tepki olduğu için ne ben gitsem o bırakır ne o gitse ben bırakırdım.

ya bazen sinirle öyle şeyler söylenebilir aslında söylenmemesi lazım ama söyleniyo maalesef yani. bence kavga bitip de herşey tatlıya bağlandıktan sonra sormalısın " gerçekten semiyor musun " diye. karşılıklı konuşup bir karara bağlarsınız olayı

Boşarım, gider.
Herşey halledilebilir ama sevgisiz bir yuva ne sizi nede çocuğunuzu mutlu eder.

Tartışma ne kadar büyük olursa olsun , insanın ağzından çıkan lafı kulağı duyacak ...

Duymuyorsa da sonucuna katlanacak;

Beni kaybetmeyi seçeni , ben kazanmak için uğraşmam !

Bir arkadaşım çok severek evlenmişti. 2 çocuktan sonra kocası 'seni sevmiyorum paran için evlendim' demiş. Kız kendi çalışıyordu ama ailesinin durumu çok iyi olduğundan evlenmiş.Üstelik kavgada değil, normal konuşmada itiraf etmiş. Arkadaş yıkıldı tabi evi ayırdı. Bu arada kocasının aylar önce eski sevgilisi ile karşılaştığını, onunla kaldığı yerden devam ettiğini öğrenmiş. Dava açmak üzere idi ayrılacaktı ama çocuklar babaya çok düşkün olduğundan her gün ağlıyorlarmış küçükler tabii anlatamazsın. Baba da aynı şekilde çocuklara düşkün. Sonuçta bir araya geldiler ama mecburen yürütülen bir evlilik artık soğudum diyor arkadaş. Aynı evi paylaşan kişiler gibi birbirlerine karışmıyorlar.
Bana eşim böyle bir şey söylese ben de ondan soğurum ve yolumu ayırırım:a015: Çocuk olsaydı nasıl tavır alırdım, belki ben de arkadaş gibi yapardım bilemiyorumCADIARZU

tartismada hakli olsun olmasin eger evliligimizde sevgisi bitmisse ozaman günlerimi beni sevmeeyn biriyle gecirmeme degmez:) Bosanirdim ona kendisine sevecegi birisini bulmasini söyleridm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…