Eşiniz sizi sevmediğini söylerse ne yapardınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi eza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlı cadı doğru söyledin biraz insanda gurur olacak yani:1closedeyes: onu söyledikten sonra evlilik evlilikmi olur

sevgisiz bir ömür geçmez çocugu için benimle evli kalıcak bi adamı asla istemezdim sonuçta çocuk bir gün büyücek ve kendi hayatını kurucak ya benim sevgisiz geçen ömrüm nolucak kızlar eşim bu sözü söylediği anda noktayı koyarım ben :gitme:

aynen leloşum çok doğru yazdın:teytey:

duruma bağlı ne yapacağım..

mesela benim eşim öfkelenmez..öyle olsa bile atıp tutmaz..onun için eşim böyle bişey dese belkide inanırdım bilemiyorum..

siz einizi daha iyi tanırsınız öfke anında söylenenler yüzünden evlilik bitseydi evli çift kalmazdı..

mesela ben sinirliyken sıralarım..

sevmek yürek ister bana göre yüreksiz bir adamlada ömrümü geçirmezdim maalesef lmaz:

ona şunu sorardım....

"sevmediğin bi kadınla her gece nasıl aynı yatağı paylaşıyorsun".........

sorunun cevabına göre yolumu çizerdim hoş belliya cevabı?

Bazen susmak verilecek en güzel cevaptır...:1closedeyes:
susardım...........
:1closedeyes:

nefretin sebebi iliskide siddetli sevgi aslinda..
hayal kirikligina ugrarsam boyle bir laf ederdim..kendi adima..sidetim sevgimden gelirrlülülülülülü

Meziyet sinirliyken bile saygıyı koruyabilmektir. Böyle bir şey yaşasam, kendime olan saygımı yitirmemek için ayrılırdım.

ağlardım sadece ağlardım onunla geçirdiğim günlere ağlardımmm:gitme:

ayyy allah korusun düşüncesi bile ağlatcak nerdeyseeeeesenağlamamafoldumben

Böyle bir durumda hala kararınızı net olarak veremediğinize üzüldüm doğrusu. Peki ben sorayım? Neden evliyiz ? Birileri aman bu evli başında bir erkek var desinler diye mi? Eşiniz size o sözleri söylerken yanınızdamıydı ki o eller? Yaklaşık 2 sene boşanmış olarak durdum. Bir kızımla. Bir kaç kişi o da aynı apartmandan komşular samimiyete binaen!!... Keşke ayrılmasaydın içkisi yok kumarı yok gibi birşey söylemişti... Kızınızı gönderin, çeksin bakalım benim eşimi dedim. Tık yok. Kimse kusura bakmasın. Dışarıdan söz söylemek herkese kolay gelir arkadaşım. Sen mi çekiyorsun o durumu, el mi ? Senin mi saygın bitiyor kendine, elin mi? Sen mi mahvoluyorsun o sözleri duyunca, el mi? Elin ağzı torba değil ki büzesin be arkadaşım. Hangisi kolay diyorsun. Aslında soru yanlış. Hangisi zor diye soracaksın ki cevabı İKİSİDE ZOR olurdu. Ayrılan hanımlar eğerki bilinçlilerse iki zordan birini seçtiğinin zaten farkındadırlar. Ama illaki bu iki zor yoldan birinin kendinize sağladığı bir artı yön vardır. Onu bulmakta size düşer. İyice oturup düşün bence. Hangisine katlanabilirim diye.... Tamamen dıdımın dıdısı olan ellerin söyleyeceği ve sonra son bulacağı (ki mesafeyi korursanız çok duymazsınız böyle şeyler) sözlere mi, yoksa eşim dediğiniz hayatı onda bulduğunuzu sandıgınız, yabancının bile söyleyemeyeceği sözleri söyleyen eşinize mi ???? Cevap sizde arkadaşım... Kal sağlıcakla... Yine de diyorum ki Allah yardımcın olsun...

bundan 10gun once eşimle çok fena kavga ettık vee ben bi sinirle dedımkı '' keske senle hiç tanısmasaydım ve bugunlere gelmeseydık'' sinirimden ne dedigimi bile bilemedim bazen oyle anlar oluyorkı agzınızdan çıkanı kulak duymuyor.. (
bana boyle bişey dese dugunum olmadan bosardım sanırım..
sonra o dedğim lafa çok ama çok pişman oldum (( çunku çok fazla uzdum ,hiç haketmediği halde (cunku haksız olan bendım ve kavgayıda ben çıkarrmıstım)
suan küslüümüz gecti ama aramız hala daha limoni ,bilmiyorum bu dedğim lafı unutabılecek mı acaba hayatı boyunca..

yani arkadaslar bi sınırle oluyor cidden.. basıma gelmese derdım aa sinir bahane die ama basıma geldıgı için bılıyorum gercekten bi sinirle oluyorrr hiç istemesenızde..
Rabbim kımsenın basına vermesın ne soyletsın nede işittirsin :Saruboceq:

canım eğer düşüncesinin gerçekten böyle olduğunu düşünüyosan yani biranlık sinirle deilde içindekini kustuğunu düşünüyosan hiç durma böyle bi adamla derim..benim eşim bana böyle birşey söylemedi ama ben sürekli ona söylerim eğer benimle çocuklarım için duruyosan sakın durma derim(sanki bazen aklıma öyle geliyo işte çok kötü bi durum bence nedir bu erkek milletinden çektiğimiz yaa..

arkadaslarım evvela hepınıze duygularınızı benimle paylaştığınız için çok tesekkur ederim.
bende bu hakaretlere maruz kalmak istemiyorum özürler diledi bidaha yok yemin edrim dedi.eşimin çalışma sartları cok agır . cok sinirli anında parlayan birisi . bu durum işinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum . sanırım ona sevgimi gösteremiyorum . oda bu büzdenbana onları anlatıyor. eski sevgilim bana şöyle düşkündü , şu sevgılım benı cok severdı , ben ne dersem onu yapardı ..... vs. sen beni sevmiyorsun diyor. sen benı kocan gibi kabullenmedin filan diyor. kızdığı sinirlendiği zaman seni sevmiyorum ,senden nefret ediyorum diyor . 5 dak sonra eger gidip seni cok seviyorum dersem sarılırsam sana deli gibi aşığım seni cok seviyorum diyor. değişken bi ruh halıne sahip. gercekten bana karşı duyguları nedır bılmıyorum ? ayrılmak istediğimi dile getirdiğimde cok agladı ,seni çok seviyorum senden ayrılmam ama eger sen beni istemiyorsan yapacak bişeyim yok ,diyor. eger gercekten benı sevdıgını bilsem tamam devam edelim derim ben sevıyoum cünkü onu . ama eger gercekten sevmiyorsa bende tek kelime etmeden giderim.
:çok üzgünüm:

sevgı beklıyor mus demek
erkekler de bazen ılgı ıstıyor

daha cok gostermeye calıs tatlı davran

ölür biter krizler geçirir sonra da bebeğimle beraber yeniden başlardım yaşamaya.kim ölmüş aşktan

allahim böyle bisey vermesin insallah
ama hakli yada haksiz farketmez öyle bisey dicek olsa
tak sepeti koluna herkez kendi yoluna derdim

insanların konuşarak herşeyin üstesinden gelebiliceklerine çok inanıyorum.ama bazı insanlar konuşmak yerine hep çıkmaza itmek için yaratılmışlar sanki.ki evlilikte okdr kolay yapılabilen bişey değil.o yüzden çabucak bitirmek bazı arkadaşların dediği gibi bana da saçma geliyo.iki tarafında birbirine göre davranması gerekir ki mutluluk ve huzur olsun.ben sinirle sölediğini düşünüyorum eşinizin.siz ona ne kötülük yaptınızda sevmiycek.yani kötülük yapmadığınız sürece; ya eş olarak sevicektir ya arkadaş olarak sevicektir ya dost olarak ya iyi bi insan olarak ama mutlaka sever yani.aşk anlamında sevmiyorum dediyse şayet zaten evli çiftlerin yüzde 99 unda ben öyle duygular görmüyorum malesef genelde hayat arkadaşı olarak seviyolar.o yüzden fazla sorun yapmayın derim mesela benim sevgim ikimizede yeter sevme bitanem desen bile.sevmiyceği varsada sever bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…