Hastalıkla ne ilgisi var ki bunun anlayamadım!!!:1shok:eşim böyle şeylerden çekinmez.ben de bana orkid alırmısın demekten çekinmem..gayet doğal bir olay.hayatım evde orkid bitmiş,çarşıya uğrayacaksan gelirken getirebilirmisin derim.O da tamam hayatım başka isteğin var mı seni seviyorum der var veya yok derim böylece telefonu kapatırız..:asigim: bu arada bunu yüzgöz olmak olarak düşünmüyoruz ikimizde...prezarvatife gelince..zaten kullanmıyor ki..ben de hastalık mı var ki kullansın..
Hastalıkla ne ilgisi var ki bunun anlayamadım!!!:1shok:
Prezarvatif bir korunma yöntemidir ve çeşit çeşit markaları vardır bilmiyorum belki biliyorsunuzdur!:1closedeyes:
Eşim kadın pedi alır.
Hatta aldı da..:dance:
Ben de yedekli yaşarım. O zaman da yedeklerimin azaldığını hissetmiştim.
Rica ettim,hiç gocunmadan aldı.
Hödüklüğüne lafım yok ama ne istersem getirir Allah razı olsun!:asigim:
genelde alışveriş yaptığımda peti fazlaca alıp dolaba koyarım
ama ilk evlendiğimiz zamanlardı ilk markete beraber gittiğimizde ondan utanıp alamamıştımsonra hastalandım ama çokda sancım vardı çekine çekine söyledim gidip alırmısın diye.markete gitti aldı.ama utanmış garibim.(marketteki kız bana güldü dedi.yazık her markete gittiğimizde soruyordu kasadaki kız bana bakıp gülüyormu diye)
kendime özel şeyleri eşime aldırmam önceden gidip kendim alırım.
Adamcağıza hödük diyorsun birde:1shok:anam adam daha ne yapsın orkidine varana kadar almış..
Yok yok bu kadın milletine yaranılmıyor gerçektendefisfisfis
:1rolleyes:
selam kızlar.dün akşam eşimden ped istedim diye bana demediğini bırakmadı.
adet düzensizliğim var ve ne zaman adet olacagımı kestiremiyorum.dün aniden adet oldum.eşimi aradım ve bana eve gelirken ped almasını istedim.telefonda bir sürü dırdır etti zaten en son alamam deyip kapattı.adamda haklı herhangi bişey al gel demiyorum kanatlı uzun olsun diyorum jeyyar .telefondan beri bi dövmediği kaldı.neyse biraz sonra eve geldi baktım elinde poşet.yüz göz asık al dedi bana uzattı.:dance: su rus bebklerini bilirmisiniz hani actıkca içinden bebk çıkar naniknanik adam pedi öyle bi sarıp sarmalamıskı acmanın imkanı yok.
basladı yine bizimki.bidaha ben o markete gitmem adımımı atmam.bu ilk ve sondu.git kendi işini kendin yap.bulamadınmı bi bez parcası çatladınmı .... oooo daha neler neler.buda bana ders oldu.bi daha ondan bişey istemekmi ASLA.ya kızlar sizin eşiniz size hiç böyle istediğiniz zaman kadınsal ürünler almazmı.böyle söylenirmi hep.ne bilim bu ped olmazda agda olur yada cımbız gibi kadınlara özel ürünler almazlarmı? bi ped aldı diye bu kadar dırdır duymadım hayatımda :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?