eşiniz sizin için hiç kadınsal bir ürün aldımı :) ?

bende de mutlaka yedekli bulunur. eğer olmadığını düşünürsek ve istesem sanırım bu kadar laf etmezdi. eğer ederse beni üzeceğini bilirdi. ama şu bir gerçek sanırm hepsini aynı zannedip bir orkid alırdı.a.s

Benim eşimde ben almam derdi sanırım bana,hiç başımıza gelmedi ama..
Bende onun prezarvatifini almam mesela.Niye alayımki?
Her ürün kişiye özeldir diye düşünüyorum..
a.s

ben buna katılmıyorum seks iki kişiliktir ki prezervatif daha çok kendimizin korunması açısından önemli bence

ayrıca evlilik de iki kişiliktir şimdi eşiniz özel bir günde çok şık ve güzel bir iç çamaşırı hediye etseydi iç çamaşırı bana özel mi diyecektiniz? ben bu şekilde düşünmüyorum eşler iyi ve kötü güde diyerek evleniyorlar sıkıştığımız anlarda birbirimize yardımcı olmayacaksak her işimi ben kendim halledebiliyorsam neden evliyiz ki

Allah allah bunda utanacak ne var.Cogu Turk erkegi hayatin gercekleriyle ve dogal seyleriyle yuzlesemiyorlar.sanki ped alinca erkeklik karizmasi cizilecek.
benim esimde herseyimi alir,ic camasirlarina beraber bakariz,cekinmez.
millet yanlis anlayacak diyede kasmayiz kendimizi! süprizzzzz

Arkadaşım evlilik kurumu her ailenin kendine göre kurallarından çok evlenen iki kişinin kurallarıyla yürür...Biz eşimle kimiz aynı mantıktayız..:asigim:
Ben almam,aldırmam..Sıkışmam.Temkinli hareket ederim..
Eşimde benim almayacağımı bilir o da ona göre hareket eder..
Her kadın kendi işini kendi yapabilmeli diye düşünenlerdenim..Konuşmayla olunmuyor güçlü kadın modeli...
Maalesef icraatle olunuyor...
Anlayana sivrisinek sazzz,anlamayana davul zurna az misali...:1closedeyes:

benim eşimde pek sevmez ama alir. Dir dir felan etmez ama halinden anliyorum ped yada doğum kontrol hapimi alirmisin dediğimde. Ama yinede alir canim benim

haklısınız kızlar ya.bizimkininde biraz incelmesi lazım kanımca.aslında söyle bi baktıgımda çok nazik anlayışlı bir eş ama ne yazıkkı bu konuda biraz tavırlı sanırım.bi keresinde ondan cımbız istemiştim tam bir hafta sonra alıp getirdi bana.ama o getirene kadar ben zaten almıstım.canım benim ya onu çok seviyorum ama artık hayatın unisex oldugunu öğrenmesi lazım :)

Ne istesem alır, iç çamaşırımdan tutun pedime kadar alır.
Kocamı seviyorum bennnn

benim istememe bile kalmaz kendi alır getirir adam benden daha iyi takip ediyo muayyen günlerimi

bunda utanılcak birşey yok aslında.hele ki karı koca arasında.
ben henüz evli değilim ama bigün erkek arkadaşımla beraberken tedbirsizdim.
ona söyledim hemen gitti aldı.yanında kilot bile almıştı.:roflol: o an çok utandım ama gerçekten başka alternatifim yoktu.:asigim:

Benim eşimde bu konuda çok tutcudur.
Kesinlikle bana ped almaz.
Erkek adam karısının pedini alır mı der.
Birkerede ben telefonda bana ped almasını
söyledim, keşke söylemez olaydım.
Binpişman oldum.

Sırf merakımı gidermek için sözlümü aradım ve böyle bişey başıma geldiğinde alıp almayacağını sordum :roflol:.Önce şaşırdı sonra alırım tabi,elime yapışmaz ya dedi :roflol:Şeniz

Eskiden prezervatif kullanirken, esim almazdi ben alirdim.
Esime orkidim kalmadi desem, çekinmeden alir. Gayet dogal bence.

bu konuya daha önce bu şekilde yazmıştım. bu gün öğleyin eşim arabayı yıkatmaya gidiyordu ve marketede uğrayacaktı. ben gitmek istemedim ve bana bişey isteyip istemediğimi sordu. sorarkende hani hergün kullanıyorsun ya küçük ince ( bende ona yaprak dedim heh işte ondan dedi) varmı? birde orkid varmı? şeklinde sordu. yok desem alacak mıydın dedim. niye almıyayım ki canım onlar ihtiyacın senin dedi. kocacım benim. ya beni de düşünürmüş... demekki benim kocam kesin alırmış. tanımışım onu...Şeniz

benım esımde alır ne olacak kı sankı esının verdıgı tepkıye anlam veremedım. tabı herkes aynı dusunemez. ama kendı ımkanım varsa da ben alırım ona dusurmem bu ısı ne gerek var kı..

Valla kizlar yazdiklariniza öyle güldümki,cok sekersiniz ya..:))
Ben bekarim onun icin bilemiyorum ama bana bunlar normal geliyor.
Adamlar kadin pedini de,prezervatifi de satilsinlar diye koymuslar..Günde bilmem kac kisi gelip aliyordur,benim de almam sogal.Beni mi hatirlayacak adam,aa bak bu bunu aldi diye.Hem alsam ne olur,ayip bisey mi??:)

valla 2.5 yıllık berberliğim var dışarı çıktığımızdaa aşkımla berbaer markete girerizz we beraber alırızzz..... we şöle bi örnekte verimmm iç çamaşırcı dükkanının önünden geçerken derim hayatım benim sütyene ihtiyacım war derimm tamam hayatım bidaki hafta alalım der yani bugün olduda buuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…