bende hep tedarikli olanlardanım ama ben gündelikte ped kullandıgım için ayarlayamadım.normalde olsa ertesi günü kendim alabilirim ama malesef orkitin bitecegi güne denk geldi.bende ondan istedim.çok abartıyo bazen sinir olluyorum.utanıyo galiba.benimle asla iç çamasır almaya magazaya girmez.kapıda beni bekler.ama neden gelmiyorsun bak bunu satanda erkek diyorum.olsun sen gir al ben seni bekliyorum kapıda diyo.dogum kontrol hapı kullanırken yine öyle kapıda bekliyodu.yaparken yapıyo almaya gelince kaçıyo.dogum hastanesine test yaptırmaya gittim test sonucunu doktora göstermeye benimle içeri girmedi.üstelikte çok korktugum bi testti.sonradan özür diledi o yaptıgı için ama iş işten geçti.bu işleri çok abartıyo bilmiyorum.haa yalnız çalıştıgı yerde kadınlara epilasyon aletini yaglandıra ballandıra anlatıyo ama..ben gidip epilasyon bakim deem kıyameti koparır.bazen dayanılmaz olluyo :çok üzgünüm:
arkadaşım senin eşin olayları fazlaca abartıyor bence.arkadaşlarıyla epilasyon aletini konuşan birisinin bu kadar utanması tuhaf valla.
özellikle hastanede test yaptırmaya gittiğinde yanında olmaması çok yanlış.hastalıkta sağlıktadır evlilik.iyi utanıyorum desin kaçsın olmaz valla.
eğer sert yorumladıysam kusura bakma nolur Şeniz ama utanmak farklı hastalık farklıdır
bende hep tedarikli olanlardanım ama ben gündelikte ped kullandıgım için ayarlayamadım.normalde olsa ertesi günü kendim alabilirim ama malesef orkitin bitecegi güne denk geldi.bende ondan istedim.çok abartıyo bazen sinir olluyorum.utanıyo galiba.benimle asla iç çamasır almaya magazaya girmez.kapıda beni bekler.ama neden gelmiyorsun bak bunu satanda erkek diyorum.olsun sen gir al ben seni bekliyorum kapıda diyo.dogum kontrol hapı kullanırken yine öyle kapıda bekliyodu.yaparken yapıyo almaya gelince kaçıyo.dogum hastanesine test yaptırmaya gittim test sonucunu doktora göstermeye benimle içeri girmedi.üstelikte çok korktugum bi testti.sonradan özür diledi o yaptıgı için ama iş işten geçti.bu işleri çok abartıyo bilmiyorum.haa yalnız çalıştıgı yerde kadınlara epilasyon aletini yaglandıra ballandıra anlatıyo ama..ben gidip epilasyon bakim deem kıyameti koparır.bazen dayanılmaz olluyo :çok üzgünüm:
hayır sen yanlış anladın.elektronik eşyalar satan bi magazada calıyo.gelen kadın müşterilere anlatıyo epilasyon aletini.yoksa kadınlarla epilasyonmu konusmak imkansız snırım : :1no2:
•kelebek•;1906475 .!.:ped alır,iç çamaşırı almıştı bir kaç sefer hatta doğumdan sonra korse bile aramıştı kapı kapı:roflol:
ped konusunu iyice aştık artık markasınıda öğrendi hiç sormuyor eskiden sorardı
bende ona iç çamaşırı alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?