eşiniz sizin için hiç kadınsal bir ürün aldımı :) ?

sizi bilmem ama eşimin iç çamasırı alışverişini bile hep ben yaparım.ama ben ona desemki bırak don almayı bana sadesinden bi atlet getir desem baslar yine söylenmeye.ne var sanki bunda ya.erkeklerin alışveriş sepetleri hep kadın ürünü dolu.daha gecende adamın biriyle kırmızı oje aldık ben bi tane aldım o 2-3 tane aldı hatta.benim eşim bana oje alacak haa...sanırım onun için dünyayı kurtarmak daha kolaydır :)

ya kızlar çok şanlısınız ne diyebilirimki.bide laale kendininkine hödük der.hödüğün alası bendeymiş malesef :)

Birebir satıcı ile muhatap olacaksa eşimde almaz ama marketlerde sepete atar :) Diğer kişisel ürünlerde de yanımdadır :asigim:

arkadaşım senin eşin olayları fazlaca abartıyor bence.arkadaşlarıyla epilasyon aletini konuşan birisinin bu kadar utanması tuhaf valla.
özellikle hastanede test yaptırmaya gittiğinde yanında olmaması çok yanlış.hastalıkta sağlıktadır evlilik.iyi utanıyorum desin kaçsın olmaz valla.
eğer sert yorumladıysam kusura bakma nolur Şeniz ama utanmak farklı hastalık farklıdır

hayır sen yanlış anladın.elektronik eşyalar satan bi magazada calıyo.gelen kadın müşterilere anlatıyo epilasyon aletini.yoksa kadınlarla epilasyonmu konusmak imkansız snırım : :1no2:

hadi satıcı bayansa neysede,
satıcı erkek ve eşin sana sen gir ben beklerim diyo!!!

arkadaşım, bence, eşinin bu düşüncelerinin sebebini sor, senin kırıldığın hareketlerindeki düşünceleri neler? yapacağı açıklama, hem senin içini rahatlatabilir, hem de, yanılmış olduğu birşey varsa sana açıklama fırsatı olur....

canım benim, hepimizin eşlerinin dayanılmazlıkları var, olucaktır da, kimbilir eşinin ne kadar iyi huyları vardır bunları örtbas edecek... çok fazla karşılaşılmayan şeyler olduğu için, irdeleme.. aman boşver de, geçsin gitsin a.s

aslında hiç böyle bir isteğim olmadı bir önceki aydan kendimi garantiye alırım ne olur ne olmaz diye..eşim daha ped kutumu görmemiştir bile özellikle ona dikkat ederim.doğum yaptıktan sonra bile ondan böyle bir istekte bulunmadım neden bilmiyorum ama bulunamamda...

hayır sen yanlış anladın.elektronik eşyalar satan bi magazada calıyo.gelen kadın müşterilere anlatıyo epilasyon aletini.yoksa kadınlarla epilasyonmu konusmak imkansız snırım : :1no2:

kusura bakma arkadaşım yanlış anlamışım Şeniz

tedbirli olmaya çalışıyorum ama bazen insanlık hali evde olmayabiliyor. bu gibi durumlarda eşim evdeyse onu gönderiyorum. hiç çekinmiyor, bi de mahallemizdeki 10 senelik bakkalımız hacı amcadan alıyor yani düşünün. her allahın günü amcayla karşılaşıyor...
bende onun özel ihtiyaçlarını alrım. ama büyük markettlerden. geçenlerde eşim işe gitmeden önce banyoya girdi traş olmak için ama evde permatik kalmamış. o da uygun olmadığı için ben bakkaldan gidip almak zorunda kaldım ama utana sıkıla. bakkal amcadan değil ama sırada bekleyen mahallelilerden...adamlar ne bilsin evde eşim traş olmayı bekler dimi?

ped alır,iç çamaşırı almıştı bir kaç sefer hatta doğumdan sonra korse bile aramıştı kapı kapı:roflol:
ped konusunu iyice aştık artık markasınıda öğrendi hiç sormuyor eskiden sorardı
bende ona iç çamaşırı alırım.

chosen güzelim benim kide almaz boşver canını sıkma ,erkekler sorumluluk almak istemiyolar ,bazı erkekler bu konularda utanıyolar sanırım bilemiyorum

kacinici yüzyilda yasiyoruz ya artik bunlar söz konusu bile olmamasi lazim ama türk erkekleri cogu böyle burda da arkadaslardan cok duyuyorum

vallaha ne cekiniriim birde SIKIYSA almasin

çok güzel ya demek artık markasını bile biliyo :dance:

slm arkadasimm
benimde bazen evde ped olmadigi zamanlar esime soylerdim,hemn gidip alirdi yani sorun degill,ne o utanir almaya ne ben utanirim soylemeye,buda hayatimizin bir parcasi gayet normall,bunuu ne markette calisanlar yanlis anlasin nede esinn,aaslinda sorun insanlarda degil,kulturumuzde cahil kalmis insanlarda,kocan gidip alsada marketteki bakip gulecek iste buda bir ayip,cahillikk,e marketci ozamn neden ped satarsin bugun ozamn kadinda ped alirken utanmalii,

yada pedler niye satiliyor bunu butun markette calisanlar,esler bilmezmi

bence cok normal bn hic sorun olmadan alirim,esimede aldiirdiririm,
2008 deyiz bayabnlar artik bole seyler kalmadi,
sevgiler cok opuyorum sizi

yeri gelmisken birsey anlatayim bu konuyla ilgili basimdan gecen...Sehirlerarasi yolculuk yapiyordum, tedarikli degildim ve hasta olacak gibi hissettim, otobus mola verince bari dedim marketten alayim yolculugun geri kalaninda rezil olmiyim gelirse felan...Gittim markette bi adam, istedim iste, ya sanırsınız ki sexshop tan bisey aliyorum yani adam oyle bi yuz ifadesiyle bakti ki utandirmak icin sanki, gozlerinde bi gulumseme vardi sanki...Sinir olmustum...Ayip bisey mi bu anlamiyorum, bu olay olmasa bu erkekler de dogmazdi, bunu dusunemiyorlar mi acaba

benimkide ped almaya mızmızlanır ama agdayı hep kendi alır ben pek almamm erkekler pedleri nasıl bilsin hayatım incesi var kalını var o yüzden ben hep kendim alırım sevgiyle kal

Ben de tedarikli olanlardanım. Ama eşimde almıştır günlük veya diğerlerinden bir kaç kere hemde hiç surat etmedi. Ben ce etmesinede gerek yok doğal bir ihtiyaçtır sonuçta.Hatta ilk aldığında normal ped yerine günlük ped almıştı:roflol::roflol: sonradan gidip normali ile değiştirdi. Doğum kontrol hapı filanda alır. Nişanlıyken evlenmeden 1 ay önce filan. Bizim hastanedeki k.doğum doktoruna gidip hocam biz evleneceğiz bizim leydi500' e şöyle pencere kenarından bir doğum kontrol hapı yazarmısınız? :roflol:demiş. Oda yazmış eczaneden alıp getirerek bana süpriz yapmıştıda.
Yani iste böyle benim eşim alır sağolsun

Evimde mutlaka yedek bulundururum.Bir kere istedim getirdiği şey kalın, kocaman bir şeydi :roflol::roflol:Ben kendi işimi yaparım daha iyi :))

benim kociş alır ya hatta flört dönemlerinden birinde buluşmamaızda aniden regl oldum ve çok yogundu ona sölemek zorunda kaldım çünkü gezemeyecegimizianlaması gerekiodu bana ped alıp gelmişti rahattır öle hatta orda çalışanlara sorar hangisi ii die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…