eşiniz sizin için hiç kadınsal bir ürün aldımı :) ?

evlendiğimden beri en fazla 5 kez almışımdır ped 5 yıldır...
eşime söylerim hiç itiraz etmeden alır valla.. hatta bi kere sormuştum almak istemiosan utanıosan söle die...
yok cnm utanacak ne var demişti bana..
hatta arar kanatlı mı kanatsız mı uzun mu kısa mı falan diye sorar bana :)
doğum kontrol hapımı da alır..
bizim ailede bi sıkıntı var galiba

Ooo eşim kaç kez almıştır bana ped...

Ne varki yani bunda büyütülecek , sonuçta o ürün açık açık raflara koyulup , satışa sunuluyorsa erkek de alır kadın da alır yani..

Hatta seksi gecelik ,

boncuklu sütyen askısı , makyaj malzemesi , parfüm .........bile almıştır yani...

Eşim için benim mutluluğum her şeydn önde gelir..

Hiç isteme gereği duymadım
markete gittiğimde eksikse alırım evde mutlaka bulundururum

ama zor durumda kalsam alacağını düşünüyorum

benim eşimin hoşuna bile gider
makyaj malzemesi ve benim için jartiyer takım bile ablmıştır
hatta ped falan bile gerektiği zamn alır

bi akşam sevgilimle hastanedeyiz
babam ameliyattan yeni çıkmıştı, o gece orda kalıcaktık.
lavaboya bi girdim, bir de ne göreyim, regl olmuşum
yanımda da yok, hastanede de alcak yer yok
aşkım dedim eyvah napcam ben şimdi :18:
kendi evine gidip annesininkilerden alıp gelmişti
bi de demişti ki ''aşkım molped geçirmez rahat ol artık''
çok utanmıştım ya :78:

geçen gün bittiğini söyledim denemek için ne dicek diye ben alırım dedi sonra yakınımızda market açıldı gittik açılışa özel ne var ne yok diye ben pedi aldık koydum sepete arkasını çevir bunun dedi baktı arkasındada yazıyomuşl dedi :) sonra üsütüne bişeyler koydu ;:) ama almak zorunda kalsa alır biliyorum

Benimki de alir, cok sorun etmez ama illa ki utaniyordur.
Mesela biz daha nisanliyken onun evinde kalmistim ve benim de adetduzenim degisir, mecbur istemek durumunda kaldim.
Bir de marka belirttim, gitmis biryere orda bulamamis, sonra eczaneye gitmis,
Bana resimlerini cekip yolladi hangisini istiyorsun diye:) birinci mi ikinci mi:)
Normal yani bu tarz seyler. Ki evlilik bu, herseyi paylasmaliyiz, bunda utanacak bir sey yok bence.

hiç istemedim , genelde stokludur, ama mecbur kalsam alırdı heralde, fitilimi felan birlikte eczaneden alıyorz çünki hiçte kaçmadı
ama ben onun için przvtf alamazdım , bakamıyorum bile direkt geçiyorum o reyonlardan

Eşim heray mutlaka marketten ben söylemeden alır
gecelik takımları,saç bakım maskesi,cilt maskesi alır arada gözüne çarpıyormuş markette sormadan alanlardan

Ben üstüne bazen kızarım hadi ben bu aldıklarını istemiyosam diye hayatım kaç yıldır beraberiz senin ne istediğini ben bilmiycemde başkasımı bilecek der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…