eşiniz sizin için hiç kadınsal bir ürün aldımı :) ?

alır
d.kontrol hapımıda alır pedimide alır
markette değil sepette saklamak bulmama yardımcı bile olur :icecream:

Benim eşimde biraz karşıdır.Ama ne yapsın ben söyeleyince dayanamaz alır pedimi.Bazen markete beraber gittiğimizde ped reyonundan geçerken bana derki lazım değilmi alalım sana fazla al der.ÇÜNKÜ BİR DAHAKİ SEFERE ONA ALDIRMAMAYIM DİYE hehehe:roflol:sırnaşık şey:1hug:

kocam alır ama kıpkırmızıı olur.hep söylenir aşkım yaaa (askerde şuan idare edin beni azcık):asigim:

Şenizadamda kıllarımdan bıkmış olacak ki enson epillasyon aleti aldı.senağlamasenağlama

bana biraz garip geldi eşinin tepkisi
abartılacak bişey yok artık bakkal yok marketler var kocaman markette kim kime dum duma farkedilmez bile:1closedeyes:
bana geçen bişey aldı onu şimdi söyleyemeyeceğim
:1shok::roflol:

alır
d.kontrol hapımıda alır pedimide alır
markette değil sepette saklamak bulmama yardımcı bile olur :icecream:

benimki de alır...
canım kocacımm..
artık tanımlamama bile gerek yok öğrendi hepiciğini....
ne var ki bunda bence eşin fazla tepki vermiş....

benim esimde alir hatta aliyorda 1 kere ben alsam 5 kere ona aldiriyorum hatta ikimizde evdeyken canim disari cikmak istemiyor gidip alirmisin diyorum aliyor sorun yapmiyor yani kendine almadigi belli birsey ne varki bunda cekinilecek:icecream:

PHP:
ne yazıkki bende bir sabah aniden sancılandım kımıldayamıyordum ondan bana bu iyiliği yapmasınıistedim ancak cevap olumsuzdu

benim pedlerimi hep eşim alır.kasiyer erkek olursa çok utanırım alamam eşim dr bu konularda biraz pişmiştir onun için utanılacak şeyler değildir.allah razı olsun beni bu kadınsal utançlardan hep o kurtarır.:enbuyukkk:

Valla çok şaşırdım.Neden bu konuyu bu kadar büyütmüş.

Market sahibi o ürünü toptancıdan alıp,raflarına koyup sergileyebiliyorsa sattığı diğer ürünlerden hiçbir farkı yoktur.Sadece alan kişinin eşine özel birşey de değil,tüm dünyadaki bayanlar için üretilen bir ürün.Tv de her zaman reklamı olan,en küçük bakkalda bile satılan birşeyi alırken böyle bir tepki verilmesi anlamsız.

Benim eşim her zaman alır.Ben de bu konuda ondan istemekten asla utanmam.Çünkü o benim eşim.

Ben hep tedarikli oldugum icin sorun olmadi yani.Diyelim bitti o zaman esime derim oda alir cunku burasi yabanci bir ulke millet elinde ped paketleriyle sokakta geziyo.Cok rahatlar yani esimde sorun etmezdi bu yuzden.

bir kere ben de mecbur kalip esimden almasini rica ettim saolsun birsey demeden aldi ama simdi alisverisi birlikte yapiyorsak benim ped aldigimi gorunce birkac paket eksta alip evde yedek bulundurmami istiyor :)

benim hiç böyle sorunlarım olamaz hattabütün ped markalarını falan bilir evlendim evleneli pedlerimi işten çıkınca markete uğrar alır adlarını bilir özelliklerrini bilir ağdamıda alır fondotenimin adını numarasını yazarım alır yani hiç sorun etmez bence edilecekdebirşey yok iç çamaşırı alır ne bileyim akşam ne ısmarlarsam iş çıkışı gelirken hepsini alır ne surat sallar nede mırın kırın eder allah razı olsun

canım gerçekten üzüldüm ya ne kadar üzülmüşsündür ben bekarım ama sevgilim alır yani aldıda

benim pedin stokunu eşim tutar

aşkım bitmek üzere,akşam gelirkn bir paket alayım der

cimbizi kadinsal bi ürün olarak gördügü icin
kendi almayip bana aldiran "kendine aliyormusun gibi yap" diyen biriyle evliyim
o yüzden ondan ped istemek aklimin ucundan bile gecmez.

birlikte kozmetikciye gireriz her ay basi, o ihtiyacini alir, bende...
ben ilk baslarda ondan istemekten gectim, onun yaninda almaya bile utanirdim

utanicak birsey yok cok dogal birsey aslinda biliyorum,
ama 3 senelik evliyim hala onun yaninda ped almaktan cekinirim....

aslında normal bişey bu neden eşleriniz abarttı anlamadım kızlar. tamam çekiniyorlar biraz ama tepkiler fazla gibi. bende tedarikliyimdir ama nişanlıyken zor durumda kaldığımda eşimin aldığı oldu biraz utanmış ama hiç kızmadı çünkü doğal bi ihtiyaç sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…