benim eşim,ped,ağda,oje,aseton gibi pek çok ihtiyacımı alır,öyleki kızım için de istediğimde ped alır a.sbence bu normal niye almasın ki,a.syoksa anormalmi?CADIARZU:sm_confused:
benim eşim,ped,ağda,oje,aseton gibi pek çok ihtiyacımı alır,öyleki kızım için de istediğimde ped alır a.sbence bu normal niye almasın ki,a.syoksa anormalmi?CADIARZU:sm_confused:
Bunlar cok normal diyenlerin ve almayan eslere tepki gösterenlerin cogu yurtdisinda yasiyor,dikkatimi cekti de belirteyim dedim.:1rolleyes:
Zira yurtdisinda bunlar daha bir normal,böyle seylerin alinmasi gayet dogal,kimse kimseye alayci bi ifadeyle bakmaz.a.s
Ve bi arkadasimiz da güclü kadin imaji cizin demis.Anlayamadim,esimizden kadin pedi almasini istesek zayif bi kadin mi olucaz?yasakkelime
Benim kafamda güclü kadin imaji cok daha farkli.Tabi sizin sörüsünüze de saygi duyuyorum fakat esimizden kadin pedi almasini istemekle,güclü kadin arasinda pek bir bag kuramadim..:uhm:
Ayy konu hala gündemde..
Bari bir şeyler daha yazayım ben.
3 kızız biz.
Güzel babam o kadar alışıktır ki kadınsal olan herşeye.:1hug:
Bekarken alışveriş merkezine giderdik. O zamanlar iş hayatımız olduğu için sadece esnaflara ait toptan ürün satan yerler vardır(isim vermiyeyim,zaten anlamışısınızdır).
Biz 3 kızkardeş ped reyonunda alışveriş yaparken babam bizi kenara çekerdi. İstediğimiz ürünü kolisiyle alışveriş arabasına koyardı.Evde 4 kadın olunca adam başka ne yapsın ki?
Canım babacığım,bizden bir farkı yoktur. Her türlü kadınsal muhabbetten anlar.:roflol:
Allah babana usun versin Lale
çok güldüm ya :roflol::roflol:
Uzun ömür versin diyecektin galiba,Amin canım cümlemizin..:1hug:
Ama çok ciddiyim. Babama "ağdacıya gidecem,kaşlarımı aldırayım vb." muhabbet çok yapıldığı için adamcağız çok kültürlüdür kadın bakımı konusunda:roflol:
seni yüzsüz senii:roflol::roflol:.............a.s.:1hug:
Uzun ömür versin diyecektin galiba,Amin canım cümlemizin..:1hug:
Ama çok ciddiyim. Babama "ağdacıya gidecem,kaşlarımı aldırayım vb." muhabbet çok yapıldığı için adamcağız çok kültürlüdür kadın bakımı konusunda:roflol:
Ya laale sana bayılıyorum gerçekten şu dobra dobra lafların içinden ne geliyorsa herşeyi söylemen..Uzun ömür versin diyecektin galiba,Amin canım cümlemizin..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?