eşiniz sizin için hiç kadınsal bir ürün aldımı :) ?

Bunlar cok normal diyenlerin ve almayan eslere tepki gösterenlerin cogu yurtdisinda yasiyor,dikkatimi cekti de belirteyim dedim.:1rolleyes:
Zira yurtdisinda bunlar daha bir normal,böyle seylerin alinmasi gayet dogal,kimse kimseye alayci bi ifadeyle bakmaz.a.s
Ve bi arkadasimiz da güclü kadin imaji cizin demis.Anlayamadim,esimizden kadin pedi almasini istesek zayif bi kadin mi olucaz?yasakkelime
Benim kafamda güclü kadin imaji cok daha farkli.Tabi sizin sörüsünüze de saygi duyuyorum fakat esimizden kadin pedi almasini istemekle,güclü kadin arasinda pek bir bag kuramadim..:uhm:

Elbette ben de zaten bunu vurguladim canim.

benim esim iki sefer aldi.hic mesele yapmadi,ayip degil sonucta hangi cagda yasiyoruz ki,

genellde önceden hazırlığımı yaparım ,ama alamadığım zaman eşim markasını veözelliklerini yazmak koşuluyla rahatsız olmadan alır.bence bu karı koca arasındaki en basit paylaşımdır.bir çift olmanın en güzel yanıda sıkıntıları ufak da olsa ;sen kadın ben erkek noktasına getirmeden paylaşabilmektir.şeniz

benim eşim,ped,ağda,oje,aseton gibi pek çok ihtiyacımı alır,öyleki kızım için de istediğimde ped alır a.sbence bu normal niye almasın ki,a.syoksa anormalmi?CADIARZU:sm_confused:

benim eşim,ped,ağda,oje,aseton gibi pek çok ihtiyacımı alır,öyleki kızım için de istediğimde ped alır a.sbence bu normal niye almasın ki,a.syoksa anormalmi?CADIARZU:sm_confused:

aynen katılıyorum arkadaşıma ne varki bunda yerimseniben
eşin biraz hissi davranmış bu konuda:roflol::roflol:

ee seninkide bayaa asmıs artık bu olayları.benimki bırak benim için almayı bide kızım için isticem haa sanırım boğar beni förtdecenek kafamçokkarıştı
ya aslında dediğim gibi çok anlayıslı ama nedense bu tür konularda biraz tuutucu.bari doğrusunu getirseydi bagartı yediğime gam yemezdim.kanatlı uzun istedik adamdan tutmus normal ve kanatsız getirmiş :teytey:
delimidir nedir adam madem bagıracaan en azından doğrusunu getirde bişeye yarasın bagırdıgın

valla ben eşimden isterim ilk etapda oda çok utandı ama artık çok normal bu gibi şeyler ......alıştı zamanla......alır ve hiç bişey demez ama ben yinede fazlasyla tutarım evde ne olur ne olmaz diye......ama makyaj malzemesi aldığı olmuştur çorab ,ruj vs.benim eşim bayan iççamaşırcısı o yüzden birazda rahat sanırım :))

alıyor valla neden almasın ki.kötü bişi değil ki bu.hiç öle huysuzlandığını görmedim.bide sorar bana nasıl hayatım istediğin gibi mi almışım der.canım kocam benim...

Eşime daha hiç bana ped al demedim.
Çünkü market alışverişlerimizde sağolsun hemen bana hatırlatır.:asigim:
Hem almasındada bir sorun görmüyorum.
Dünyada tek adet olan kadın ben değilim ya.

ben hic esimden istemdim zaten istesemde becerip alamaz ama alisveris yaparken ben alip sepete koyarim oda sepetin altina saklar kimse görmesin diye üzerini aldigimiz diger ürünlerle kapatir :roflol:

Yurtdisinda oturmakla alakasi yok bunun.insanin kendi dusuncesi ve ozgur iradesi diye tanimliyorum.Hem yurtdisinda yasayipta zamani 10 yil geriden takip eden insanlarda var a.s
Ornek verecek olursam; anneminde cogu kez babama kadinlara ozel hijyenik malzemeler aldirdigina sahit oldum ve ailem yurtdisinda da yasamiyor :1closedeyes:

Hatta birgun esime pedin posedini gostermistim yanlis almasin diye.Bende cok mu yuzsuzum ne :roflol: :roflol:

Ayy konu hala gündemde..
Bari bir şeyler daha yazayım ben.
3 kızız biz.
Güzel babam o kadar alışıktır ki kadınsal olan herşeye.:1hug:
Bekarken alışveriş merkezine giderdik. O zamanlar iş hayatımız olduğu için sadece esnaflara ait toptan ürün satan yerler vardır(isim vermiyeyim,zaten anlamışısınızdır).
Biz 3 kızkardeş ped reyonunda alışveriş yaparken babam bizi kenara çekerdi. İstediğimiz ürünü kolisiyle alışveriş arabasına koyardı.Evde 4 kadın olunca adam başka ne yapsın ki?
Canım babacığım,bizden bir farkı yoktur. Her türlü kadınsal muhabbetten anlar.:roflol:

Allah babana usun versin Lale
çok güldüm ya :roflol::roflol:

Allah babana usun versin Lale
çok güldüm ya :roflol::roflol:

Uzun ömür versin diyecektin galiba,Amin canım cümlemizin..:1hug:
Ama çok ciddiyim. Babama "ağdacıya gidecem,kaşlarımı aldırayım vb." muhabbet çok yapıldığı için adamcağız çok kültürlüdür kadın bakımı konusunda:roflol:

Evet canım Allah başımısdan eksik etmesin ailemisi
Geyik yapmadan çevamımı vereyim
Eşim modern biridir markette alışveriş yaparken ( beraberken ama ) alır bana ped var mı yok mu die sorar ( hatta ileri gidip bugunden sonra yanında taşısan ii olur der benden çok takip eder :roflol:)

Ay benim babacagizimda ne zaman kasimi aldirsam, " kasinimi aldirdin? benneyaptımki, parlatici mi surdun Çok üzgünüm çoook " demeden duramazdi.alistiydi sonradan :içelim:

Ya laale sana bayılıyorum gerçekten şu dobra dobra lafların içinden ne geliyorsa herşeyi söylemen..
KK yı üye olduğumdan beri devamlı takip ediyorum ve genelde pek yorum yapmam ama her zaman senin yazdıklarını okumaya çalışırım.. :içelim::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…