Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

benim esim yer benim tabagimdan veya benim kasigimla falan...neden yemesin ki o benim en yakinim...

valla bizde birbirimizin çatalını kullanır, birbirimizin tabağından yer, hatta birbirimizin tabağındakini de yeriz. kesinlikle iğrenmiyorum iğrenmekte bana tuhaf geliyor.

biz evli değiliz ama bende oda kullanırız birbirimizin çatal ve kaşığını.ne varki bunda.çok normal bişey bence.iğrenirmiyim hiç ben ondan ya:asigim:

evet esım tıksınmez yer ıkımızde hız ole bır ayrım yapmadık canımcım

ne tiksinmesi aynı kaşıktan yadirip içiriyosam lütuf saysınsırnaşık şey
hem normalde öpüşmüyomuyuz.:utangac:pardon bu çok açık oldu galiba.

yani yer ama bence gereksiz, öpüşmek farklı kızlar ya ,yağlı yağlı kaşığından niye yiyim yani...................................

Kocam benim kullandığım çatal, kaşık ve tabağı kullanmıyor. Hatta ve hatta sadece kendisinin kullandığı su bardağı var.
Dudaktan öpmeye gelince öpmeyi ve öpülmeyi sevmez. Bir keresinde yeni evliyken sabah uyandırmak için ensesinen
öpmüstüm dehşet sinirlendi, meğerse enseden öpülmek en nefret ettiği şeylerden biriymiş!
Babam da onun gibi zaten annemi sadece anlından öper. Bu halini hiç bir zaman garipsemedim.

Kocamın köyünde (Konya'lıdır) kadınlarla erkekler aynı masada yemek yemiyor. Oraya misarfirliğe gittiğimde devamlı bir
haremlik - selâmlık uygulaması var. Kadınlar mutfakta yemek yer. Mutfaktaki kadınlar rahat yemek yiyebilmek için ya sonradan yemek yerler yada içlerinden biri erkeklerin yemek yediği odanın kapısının iç veya dış tarafında bir sandaltede oturur ve "şunu götür bunu getir" tarzı işleri yapar.
İlginç tir ki bunun tipatıp aynısı olan bir durumu Yugoslavya göçmeni olan bir arkadaşım "Elveda Rumeli" dizisindeki görüntüleri tenkit ederken anlatmıştı. Filmdeki erkekli-kadınlı masaların gerçek olmasının imkânsız olduğunu şöylemişti.
Lafı şuraya getiriyorum ki bana göre "Normal ve anormal" kavramları kişiden kişiye değişen son derece göreceli kavramlardır. Büyüklerimizden ve çevremizden ne gördüysek bizim için normal olan odur.

(Yazıyı bitirdiğimde geri dönüp birkere daha okudum. Yazının başında çatal kaşık ile başlanısım ve konuyla fazla bir ilgisi olmayan normalik ve anormallik hakkında felsefi bir görüş ile yazıyı bitirmişim. Konuyu saptırmak dedikleri bu olsa gerek.)

Son düzenleme:
yiyor valla çok şükür yemezse öpüşmesin bile benimle ha o ha bu aynı şey değil mi?

bende başasının içtiği bardaktan su bile içmem ama eşimden iğrenmem çatal kaşığınıda kullanırım hatta ikimizde böyleyiz oda bana karşı öylee iğrenenlerede saygı duyarımm ama biz böyleyiz

ewli diilim ama sewgilimle aynı tabağı bardağı kaşığı çatalı kullanırız o da iğrenmez ben de iğrenmem we iğrenenleri de anlamam ama saygı duyuyorum...

sevgilim benim çatalımdan kaşığımdan yer içer..

bende aynı şekilde.başlarda iğreniyodum ama şimdi alıştım.yine de tercihim ayrı yemek içmek canım:)

bende yerim oda yer.hatta dün kocişimin agzından sakızını alıp çignedim :))) biz bir bütünüz artık :)))

sırnaşık şey hele bı yemezın gözüne sokarım o kasıgı sırnaşık şey

tabiki yerr.. bende yerim.. yani midesi kaldırmayanlar olabilir ama bizim öyle bi sorunumuz yok belki iğreniceksiniz ama ağzımdaki lokmayı bilem yer:) bende onunkini:)

yer kendileri iğrenmez. başta ben iğrenirdim ama şimdi alıştım bende yerim onun çatalından kaşığından.

Back
X