Eşiniz sizin tabağınızdan,çatalınızdan yer mi?

eşimin
tabağıdan yerim, ,
birayı( şişeden içmeyi seviyor) şişesinden bende yudumlayabilirim
sigarasından da çekerim

hımm ben arkadaslarımla bıle zaman zaman paylasıorum, sevgılımle tabıkı paylasırdık aslında hıjyenık deıl ama, ben genelde cok zorda kalmadıkca almam ıcmem ama arkadaslarım benım catalımdan yer suyumdan ıcer:) ama sevgılımle paylasırım ve genelde erkekler hoslandıkları kısının catalından yada bardagından ıcmeyı daha cok sevıo, ilk asık oldugum kısı annesının catalından bıle yemezdı, ama benım tum ıctıklerımden ıcerdı ve bole solemıstı hayatımda bardagından catalından ıgrenmeden yıyıp ıctıgım tek ınsansın dıe:) bılmıorum ama benım esım benım catalımdan yemeseydı bozulur muydum yasamadan bılınmez...

Arkadaşlar benim sorum eşiniz sizin yediğiniz çataldan,tabağınızdan yer mi?Yoksa iğrenir mi?Ve iğreniyorsa sizin tavrınız ne olur?

eşim benim servisimi kullanır ama ben kullanmıyorum,birtek kızımınkileri kullanabiliyorum:CüvCüv:eşim bazen bana kızıyor ama napiiiiiiiiiim:teselli:

eşimle birbirimizin tabağından da yeriz, çatalından da yeriz, aynı bardaklardan da su içeriz...öpüşürüz de salya sümük bir araya da geliriz hiç de birbirimizden iğrenmeyiz...eşler birbirinden iğrenir mi yaaa???

eşim yer içer hiç sorun yok..
fakat ben catalından ve kaşığından yiyemiyorum malesef..ama tabağından alırım..
tabağından alırken sourn değil ama catak kaşık kullanamıyorum malesef..
bu konuda cok hassasım ...eğerki eşim iğrenirsede bana belli etmesin zorum agider evet ..zaten bende belli etmiyorum
ona ..

bende bagzı arkadaşlarıma katılıyorum eşimle yemeginide bardagınıda yani kısaca paylaşır yer içirez her ikimizde tiskinseydim öpüşme söz konusu bile olamazdı bayanlar biz eşlerimizle bir hayatı paylaşıyoruz çatalı kaşıgı neden paylaşmayalım :1hug:

Herşeyi paylaşırız..Biz eşiz yaa tiksinme olur muu sakızımızı bile çiğner elmayı armutu birbirimizin ısırdığı yerden ısırırız..Ay canım kocam benim çooooook seviyom onu..........

Ailemlede, eşimlede, çocuklarımlada hatta çok samimi olduğum arkadaşlarımlada, aynı tabağı, bardağı, çatal ve kaşığı paylaşılırm. Bir sorun olmaz. Eşimde paylaşır. Şimdiye kadar bu konu hakkında bir konuşmada geçmedi aramızda ama uygulamada ikimizde kullanırız.

bız sevgılımle dısarıda bırbırımızın yemegınden bıle tatmayız,
ama sahıplenmecı oldugumuzdan dolayı boyle bır parca bıle vermeyız, ama aynı su bardagından su ıctık sonucta öpüşüyoruz, ama ıgrenıyorsanız ıcmeyın sızın bılcegınız iş.
ıgrendıgm bırıne dokunamam bıle ben o ayrı

Arkadaşlar eşim benim tabağımdan yemek yemeğe bayılır. Ben kızarım çünkü ne kadar yediğimi anlayamıyorum.

Tabiki birbirimizin tabağından yeriz aynı bardaktan su içeriz
Bunda tiksinecek bir durum göremiyorum ben
Aynı sigarayı bile beraber içtiğimiz olur
Sonuçta o benim hayat arkadaşım
Ekmeği bile beraber ısırarak yeriz

Esim ve oglum benim,tabagimdan yer.Cogu zaman yemegimi bitiremiyorum ve o bana yardimci olur.Catal,bicak,bardak fark etmez.Bende ondan igrenmem.Ayni evi,hayati paylasiyoruz.Birbirimizi cok sevdigimizdenmidir ne bu tür seyleri takinti yapmiyoruz..

Size degisik gelecek ama esim onceden yerdi ve opusurdu ama 5 aydir felan ne yiyor nede opusuyor zaten evlenelide 1 sene oldu ,,,ama geri kalan seylere devam ediyor bir ara cok uzuluyordum ama uzulmektende yoruldum artik neyse paylasmak istedim

Çok normal bence gerektiginde yeneibilir...eşim veya sevgilim iğrense cok bozulurdum tavrım kırıcı olabilirdi çünkü benle her seyi paylaşanın benden iğrenmesi mantıksız

Size degisik gelecek ama esim onceden yerdi ve opusurdu ama 5 aydir felan ne yiyor nede opusuyor zaten evlenelide 1 sene oldu ,,,ama geri kalan seylere devam ediyor bir ara cok uzuluyordum ama uzulmektende yoruldum artik neyse paylasmak istedim
arkadasım kusura bakma ama eşin artık seni hiç öpmüyor mu anlamadım daha yeni bi evlilik öpüşmek yok m uyani?eger anladıgım gibiyse aranızda bi kopuş mu var acaba sen öp bari canlandırın daha cok yenisiniz canım ya ...:uhm::uhm::uhm:

Back
X