Uzun bir aradan sonra hepinize tekrar selamlar.
Dertler paylastikca azalirmis,bazen sizi hic tanimayan kisilerin olaylara bakışı daha objektif olabiliyor.Her bir yorum benim icin bu yüzden cok kıymetli.Lafi uzatmadan konuya gireyim.
10 yıllık evliyim ilk evliligimden bir oglum var.
Simdiki esimle ilk oglum 6 aylikken severek evlendik.
Esimle ilk evlendigimiz gunden beri sorunlarimiz bir turlu bitmedi.
Ailesi onu kucuk yasta yatili kuran kursuna yollamış orda istemedigi birtakım cinsel tacizler yaşamış.Cocuklugu ve ergenligi gencligi cok sikintili gecmis.Esimin yillardir sorunlari ile bogusmaktayim cinsel,psikolojik ekonomik.10 yil icersinde 2 kez resmen bosandik 3 kez evlendik.Dayak hakaret agir sozleri cinsel kimlik karmaşasi bircok sebep.Neden yeniden evlendin derseniz;
Onu cokmu sevdim yoksa bn de psikolojik bir rahatsizlik mi oluştu bilmiyorum.
Oglumuda kendimle birlikte bu hastalikli evliliğin icine suruklemekle cok büyük hata yaptim yıllardır hersy duzelsin istedim yapamadım.Oglum simdi 11 yasinda babannesiyle kaliyor.
2.5 yil once bir oglumuz oldu.Benim evimde yasiyoruz ekonomik yonden esime bir yukum yok.
Fakat esimin sebebini su an ekomiye bağladığı sorunları hala devam etti siddet ofke patlamalari vs.Herseyi kirip doker en agir hakaretleri yapar sonra bin pisman oturup aglar.Bana kendimi dunyanin en sevilesi insni ibi hissettirir.Kendide cok üzülür.
Nihayet esimi doktora goturmeye ikna ettim.Uzun testler gorusmeler sonucunda esime sizofren tanisi koydu doktor.Ablası ve teyzeside ayni hastalikla mucadele ediyor.
Benim psikolojim buna daha fazla ne kadar dayanir bilmiyorum .
Banabir akıl verin siz olsaydiniz evliliginize devam eder miydiniz?
Tabi ki evliliğinizi devam ettirmeyin.
bu tür kişilik bozuklukları olan insanlara acımak çok normal.
İkna güçleri yüksek.
Merhametiniz kullanılıyor.
Ama bildiğim kadarıyla insani duyguları, yani acıma, pişmanlık, sevgi gibi duyguları yok.
Kolay öfkelenebiliyorlar.
Oğlunuz neden babannede kalıyor?
Sanırım ev içi şiddetten uzaklaştırıyorsunuz.
Sizinki sevgi de değil bence.
Sağlıklı düşünüp hissedemiyorsunuz.
Bir an önce ayrılın. Çocuklarınızla birlikte huzurlu ve mutlu yaşayın.
Az bir zaman alacak toparlanmanız inanın.
Böyle ne olacğını bilmeden, önünü göremeden yaşamak, çocuklarınızın geleceğini de tehlikeye atmak demek.
Hiç olmazsa onları kurtarın..
Tabi ki evliliğinizi devam ettirmeyin.
bu tür kişilik bozuklukları olan insanlara acımak çok normal.
İkna güçleri yüksek.
Merhametiniz kullanılıyor.
Ama bildiğim kadarıyla insani duyguları, yani acıma, pişmanlık, sevgi gibi duyguları yok.
Kolay öfkelenebiliyorlar.
Oğlunuz neden babannede kalıyor?
Sanırım ev içi şiddetten uzaklaştırıyorsunuz.
Sizinki sevgi de değil bence.
Sağlıklı düşünüp hissedemiyorsunuz.
Bir an önce ayrılın. Çocuklarınızla birlikte huzurlu ve mutlu yaşayın.
Az bir zaman alacak toparlanmanız inanın.
Böyle ne olacğını bilmeden, önünü göremeden yaşamak, çocuklarınızın geleceğini de tehlikeye atmak demek.
Hiç olmazsa onları kurtarın..
Evet oğlumu aile ici siddetten uzak tutmak icin babannesine gonderdim.Tespitleriniz cok dogru inanilmaz bir ikna kabiliyeti var.Neredeyse ben bu adami neden üzüyorum diye kendime kizacagim.
Ilac kullaniyor ömür boyu kullanmasi gerekiyormus yaklaşık 15 gündür hastaliginin ismi kondu.
Stockholm sendromu aile ici siddet goren kadinlarin cok sik yaşadığı bir durummus.Zaman iceridinde üzerinize sanki ölü topragi atılıyor ve neyin icinde oldugunuzu farketmiyorsunuz.
Anneciğim 30 yıldır çekiyor babamı. Önce OKB sonra şizofreni başlangıcı. Cok zor böyle bir insanla yaşamak. Hele hele işin icinde el kadar cocuklar olunca daha da zor.
Tedavi olması durumu pek değiştirmiyor maalesef. Bu hastalık dönem dönem değişiyor, hep gözlemlemek ilgilenmek gerekiyor.
Haa benim kocam böyle olsa ona bakabilmek icin cok sevmem gerekirdi sanırım. Annem cok sevmiyordu belki ama vicdani sorumluluğuyla da bırakamıyordu. Gerçi ömürden gitti 46 yasındaki kadın 56 yasında gibi.
Buna siz karar vereceksiniz maalesef.
Edilirdi eşin ilaçları aksatmaması gerek , şu 2. evliliği hiç yapmasaydınız o ilk oğlunuzuda yanınızda büyütseydiniz olmazmıydı , nedlr bu illaki evlenmek en büyük mağdur annesiz büyüyen o erkek çocuğunuz ,en çokta ona üzüldüm, çoğunlukta 2.evlilikte o hayal ettiği asla yakalıyamıyor
16 yaşında psikolojik sorunlu biriyle mi evlenmiş anneniz? Zor zanaat kadın olmak
Edilirdi eşin ilaçları aksatmaması gerek , şu 2. evliliği hiç yapmasaydınız o ilk oğlunuzuda yanınızda büyütseydiniz olmazmıydı , nedlr bu illaki evlenmek en büyük mağdur annesiz büyüyen o erkek çocuğunuz ,en çokta ona üzüldüm, çoğunlukta 2.evlilikte o hayal ettiği asla yakalıyamıyor
16 yaşında psikolojik sorunlu biriyle mi evlenmiş anneniz? Zor zanaat kadın olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?