Sanırım çocuklar büyüdüklerinde annem benim icin katlanmış demiyor aksine annem yüzünden bu aci hadiselere tanık oldum diyorlar
Oğlumu bu yil 2.dönem okulunu degistirip babannesinin evinin oradaki okula yazdirdim.Nezih ve izmirin en iyi semtlerinden birinde okula gidiyor.Bu güne kadar çocuğum benim bu evlilik suruncemem yuzunden cok üzüldü. Cumagunleri alip pazar bırakmayı düşünüyorum.simdi 2.5 yasindaki oğlum babasina asriri düşkün hic bir seyin farkında değil.Bir tarafta eşinize acıdığınız için onu bırakamazken, diğer tarafta çocuğunuzu bırakmanız acımasızlık aslında. Bunu düşündünüz mü hiç ?
Kim ne derse desin, isterse o adam ne halt yerse yesin. Çocuğumu babannesi ile yaşamaya bırakmazdım.Annesinin yanında büyümesi gerekirken.
Çocuğunuzun sizden uzak geçirdiği yılların hesabını kim verecek ? O da mı şizofreni olsun ?
2 kere resmi boşanma sonra evlenme. Ah o çocuğun halini düşünemedim.
Hem de böyle bir adam.
Boşanın gitsin ALLAH aşkına. Destek olun yine ama ayrı evde yanınızda çocuklarınız olsun.
Bence bir annenin çocuğundan uzak olmasının hiçbir mantıklı sebebi yoktur.
Fikir veriyorum, yanlış anlamayın suçlamıyorum asla.
Bir tarafta eşinize acıdığınız için onu bırakamazken, diğer tarafta çocuğunuzu bırakmanız acımasızlık aslında. Bunu düşündünüz mü hiç ?
Kim ne derse desin, isterse o adam ne halt yerse yesin. Çocuğumu babannesi ile yaşamaya bırakmazdım.Annesinin yanında büyümesi gerekirken.
Çocuğunuzun sizden uzak geçirdiği yılların hesabını kim verecek ? O da mı şizofreni olsun ?
2 kere resmi boşanma sonra evlenme. Ah o çocuğun halini düşünemedim.
Hem de böyle bir adam.
Boşanın gitsin ALLAH aşkına. Destek olun yine ama ayrı evde yanınızda çocuklarınız olsun.
Bence bir annenin çocuğundan uzak olmasının hiçbir mantıklı sebebi yoktur.
Fikir veriyorum, yanlış anlamayın suçlamıyorum asla.
Oğlumu bu yil 2.dönem okulunu degistirip babannesinin evinin oradaki okula yazdirdim.Nezih ve izmirin en iyi semtlerinden birinde okula gidiyor.Bu güne kadar çocuğum benim bu evlilik suruncemem yuzunden cok üzüldü. Cumagunleri alip pazar bırakmayı düşünüyorum.simdi 2.5 yasindaki oğlum babasina asriri düşkün hic bir seyin farkında değil.
aynen katılıyorum yorumunuza, şizofreni ne yazık ki kronik bir hastalıktır, yani ölüme kadar hastayla beraber olacaktır. merhametli bir insansınız, bu merhametinizden dolayı da hep acı çeken siz oluyorsunuz, bir hekim gözüyle olaya baktığımda tedavisini düzenli alan şizofrenili hastalarımla bile ailesi zorluklar yaşıyor, annesi ve babası oldukları için şizofrenli çocuklarına katlanıp bakıyorlar, 2 tane erkek şizofren hastam ise eşlerinden ayrılmışlardı, tek başına yaşıyorlardı. sonuç olarak bunun kararını siz vereceksiniz, ya mutlu olacaksınız, ya da mutsuzluğu seçeceksiniz, saygılarımla.
off çok zor bir durum allah korusun size çocukklarınıza zararda verebilirsanırım ufak oğlumu kaçırır bana bırakmaz cok düşkün çünkü.
Yasaları takmaz kural tanımaz bulmayabilirim.beni öldürme ihtimali bile olabilir.
Hayatta hic bir dayanağı yok ailesine zaten küçük yasta yatılı yurda verdikleri icin buyuk bir ofke kin ve düşmanlik besliyor.tek limanim burası diye agliyor.
Evet ben ve büyük oğlum.tsklerresimdeki siz ve oğlunuz sanırım....
ne kadar da güzelsiniz.
ama öyle bir hayat yaşıyorsubnuz ki artık onun bir parçası olmuşsunuz ve dahi normal gelmeye başlamış...
ve sanırım siz de de psikolojik bazı rahatsızlıklar var.
henüz yol yakınken 2 evladınız için boşanın ve sağlıklı bir yuvaya kavuşturun onları...
yoksa böyle hastalıklı bir evde o körpe beyinler de etkilenir
Allah Yardımcınız olsun çok zor bir karar gerçekten, ama çocuklarınızın geleceğini düşünün derim ben, onlar daha çok küçük ...
off çok zor bir durum allah korusun size çocukklarınıza zararda verebilir
keşke şehir değiştirme imkanınız flan olsa
kaçıp kurtulsanız boşandıktan sonra
yoksa bu adam hayatta bırakmaz sizi
allah kolaylık versin durumunuz çok zor ve üzücü.
kaba tabirle ölüsü olan bir gün delisi olan her gün ağlar demişler ya sizinki de o hesap.
ben sizin yerinize kendimi koydum da çok sevdiğim bir insanı kendi elinde olmayan sağlık sorunları sebebiyle bırakamazdım
ama bu yıpranmışlıkla ne kadar sevgi kalırdı orası ayrı muamma.
sizin yapabileceğiniz şey tedavi olmasını sağlamak. mümkünse bir kliniğe yatıp sürekli gözlem altında olmasını sağlamak
sonrasına ona destek olabilirsiniz. şu an sağlıklı bir birey değil ve desteklerinizin, fedakarlıklarınızın, özverinizin farkına bile varmıyor muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?