• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz sosyal medyada uygunsuz kadınları beğenip yorum yapsa?

mayaxx1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
38
Herkese günaydın merhabalar..
Daha önce açtığım konuyu hatırlayanlar varsa eşimin kumar bağımlılığı üzerine konu açmıştım bir sorunum daha var ve bu konu hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var.
Eşimin instgram hesabına girdim ve hareket geçmişine baktım bir sürü saçma sapan kadının paylaşımlarının altına yorumlar yapmış kalpli emojiler,beğeniler vs.
bu benim çok canımı acıttı yani aldatsa gerçekten bu haltı yiyebilmiş olsa en azından yapmış derim ama bu kadar basit ve ucuz bir arayış bana kendimi çok kötü hissettirdi:( haksız mıyım abartıyor muyum?
bir de kendi kullanıcı adıyla yapıyor bunu beğendiğini yorum yaptığını birisi görse benim bir akrabam vs görse rezillik değil mi?
beğendiği yorum yaptığı tipleri tarif bile etmeyeceğim çünkü edemem o derece ucuz ve +18 paylaşımlar.
sizce abartıyor muyum? bunu her erkek yapıyor mu? gerçekten artık mantıklı düşünemiyorum yardım edin..

Daha önce açtığım konuyu hatırlayanlar varsa eşimin kumar bağımlılığı üzerine konu açmıştım bir sorunum daha var ve bu konu hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var.
Eşimin instgram hesabına girdim ve hareket geçmişine baktım bir sürü saçma sapan kadının paylaşımlarının altına yorumlar yapmış kalpli emojiler,beğeniler vs.
bu benim çok canımı acıttı yani aldatsa gerçekten bu haltı yiyebilmiş olsa en azından yapmış derim ama bu kadar basit ve ucuz bir arayış bana kendimi çok kötü hissettirdi:( haksız mıyım abartıyor muyum?
bir de kendi kullanıcı adıyla yapıyor bunu beğendiğini yorum yaptığını birisi görse benim bir akrabam vs görse rezillik değil mi?
beğendiği yorum yaptığı tipleri tarif bile etmeyeceğim çünkü edemem o derece ucuz ve +18 paylaşımlar.
sizce abartıyor muyum? bunu her erkek yapıyor mu? gerçekten artık mantıklı düşünemiyorum yardım edin..
Hayır her erkek yapmıyor. Daha önceki konunuzu bilmiyorum ama kumari olan bir kocaya katlanmanz beğeni kalp atmasından daha beter bi durum bence.
Her hareketiyle soğuyup nefret edilecek bir koca.

Şimdi ben bunları açıp göstersem bunlar ne desem elli tane bahane üretip atarlanıp beni susturacak. daha 20 saat önce bu tarz bi paylaşımı beğenmiş. ben artık gerçekten mantıklı düşünemiyorum vallahi billahi :( çıldırmak üzereyim.

Ya siz nasil bu kadar sakin insanlarsiniz ? Bir yontemi var mi acaba bunun.. bu konuyu acmak yerine adami paraliyor olurdum suan. Herkes yapmiyor, herkes de yaptirmaz bunu kendine zaten. Soru sormaya deger bir sey yok ki acilen bu adamdan kurtul

Böyle bir şeyin izahati yok. Bu haltı yediği gibi bir de kendi kullanıcı adıyla yapıyor demişsiniz. Kocanız kumarbaz, aldatmaya meyilli hatta perspektife göre aldatıyor, üstelik düşüncesizin teki. Umarım yakında açtığınız başlıklarda kocam yerine eski kocam yazıyor olur.

Başka kadınların fotoğraflarını beğenme artık ağır kusur ve boşanma sebebi sayılıyor mahkemelerce. Düşünsenize başkasının neleri beğendiği ortada, sizden gıcık alan birinin bunu sizin aleyhinize bir kullanıp dile doladığını .Maya’nın kocası başka kadınlarla ilgileniyor, başka kadınlara ilgi duyuyor deseler haklılar yani.Çünkü çok açık delilleri ve belgeleri var. Sosyal medya paylaşımları,beğenileri delil niteliğinde ve o kadar çok şeyi ele veriyor ki tahmin bile edemezsiniz kimin neleri oradan çıkartabildiklerine.

Ya siz nasil bu kadar sakin insanlarsiniz ? Bir yontemi var mi acaba bunun.. bu konuyu acmak yerine adami paraliyor olurdum suan. Herkes yapmiyor, herkes de yaptirmaz bunu kendine zaten. Soru sormaya deger bir sey yok ki acilen bu adamdan kurtul
İnanın hiç sakin bir insan değilim hele yapım gereği hiç değilim. Ama fevri davranmamam gereken durumlar var eğer eski konularımı okuduysanız daha önce evlenip kısa sürede eşimden ayrıldığımı ve bu konuda hatalı olduğumu sonra tekrar tedavi olup yeniden birleştiğimi vs. şimdi tekrar maya yapamadı dedirtmek istemiyorum bir şeylerden tam olarak emin olmak istiyorum belki de bilmiyorum. sadece bunu gördüm ve kanım dondu. daha kumar olayını çözememişken böyle bir şeyi görmek ve kimseye anlatamamak beni yordu o yüzden burada yazmak gereği duydum. söyledikleriniz de düşünceleriniz de çok haklısınız ama işte evlilik konusunda tecrübesiz ve şanssız bir geçmişim olduğu için yine mi dedirtmek istemiyorum. bu kararı vermem de gerçekten geçerli sebepler var diye insanlara gösterip öyle bi karar vermek istiyorum.

Şimdi ben bunları açıp göstersem bunlar ne desem elli tane bahane üretip atarlanıp beni susturacak. daha 20 saat önce bu tarz bi paylaşımı beğenmiş. ben artık gerçekten mantıklı düşünemiyorum vallahi billahi :( çıldırmak üzereyim.
Nasıl susulur ki bu duruma?

Neden devam ediyorsunuz hem kumarbaz hem de ihanet eden adama?

Kumar bagimlisi bir adami terketmiyorsunuz
Ustune acik sacik hesaplara sapikca yorumlar yapiyor
Kafaniz karisiyor
Ne olmasini bekliyorsunuz daha?
Banka soygunu falan mi yapsin?

İnanın hiç sakin bir insan değilim hele yapım gereği hiç değilim. Ama fevri davranmamam gereken durumlar var eğer eski konularımı okuduysanız daha önce evlenip kısa sürede eşimden ayrıldığımı ve bu konuda hatalı olduğumu sonra tekrar tedavi olup yeniden birleştiğimi vs. şimdi tekrar maya yapamadı dedirtmek istemiyorum bir şeylerden tam olarak emin olmak istiyorum belki de bilmiyorum. sadece bunu gördüm ve kanım dondu. daha kumar olayını çözememişken böyle bir şeyi görmek ve kimseye anlatamamak beni yordu o yüzden burada yazmak gereği duydum. söyledikleriniz de düşünceleriniz de çok haklısınız ama işte evlilik konusunda tecrübesiz ve şanssız bir geçmişim olduğu için yine mi dedirtmek istemiyorum. bu kararı vermem de gerçekten geçerli sebepler var diye insanlara gösterip öyle bi karar vermek istiyorum.
Kendi gözünle görmüşsün neyden emin olacaksın kendini kandırmayı bırak kumar var abazanlik var vur tekmeyi neyi bekliyorsun? Sağlıklı düşünemiyorsun gözünün önündekine niye inanmaz ki insan?

Buraya bunu sorma amacınız ne? Hepimiz her koca yapar desek oh iyi diyip oturacak mısınız? Yorumlar beğenirler artık keşfette herkes tarafından da görülüyor. Adam o kadar rezil olmaktan da korkmuyor demek ki.
Çekin oturun maazallah kocasız kalırsınız. Yeryüzündeki son erkek tanesi

Hayır bunu her erkek yapmaz. Hani paylaşimdaki kadınları tarif ederken ucuz demişsiniz ya işte erkeğin de ucuzu var ucuz erkekler bunu yapar. Böylesine ucuz ve kumarbaz birini siz yanınıza yakiştiriyor musunuz onu düşünün.

Benimki yapmıyor diye biliyorum. Yapsa soğurdum.Ama ben de itfaiye kıyafetiiçinde striptiz yapan kaslı erkeklere alev atardım kesin

Her erkek kendi adıyla olan hesapla yapıyormu bilmiyorum bu fazla rahat bukadar genişlik ağır gelir, ama başka kadın görünce şöyle bi göz ucuyla baktıklarını biliyorum instagram da da gördükce bakıyolar. Her erkek instagram tiktokda bakıyor.

Fakat biraz ileriye gitmiş bakmakla yorum yapmak arasında fark var bana fazla uçucu.

Bikere kumar bağımlılığı var eş olarak verimli değil, şimdide Z*amparalığı çıktı ortaya. Gerçekten ne beklentin var ?

İnsan bi anda kopamıyor, boşanamıyor yada ayrılamıyor haklısın. İnsan elinden geleni yapıp kenara çekilmek istiyor buda çok anlaşılır bişey. Ama artık bu noktada ne yapabilirsin ?

E şimdi madem konuyu açtın derinlere inelim, bu adam instagramda kendi adıyla rahat rahat kalplı alevli emojiler yollayabiliyorsa , dışarıda kimbilir ne haltlar yedi. Ucuz insandan ucuz hareketler çok şaşırmıyorum. Sende şaşırma. Aranızdaki duygusal bağ bitmiş.

İnsanın evinde eşi varken dışarıda gözü olmaz. Zaten sevgi yok olmuş.

1.İnsan önce evini düşünecek ( Maddi olarak)
Zarar vermemesini bilmeli.

2. Seven adam da bukadar geniş rahat olmamalı istese de olmaz.

Tek başına daha mutlu olabilirsin ve bu noktadan sonra toparlayacağın bir durum göremiyorum ben. Yalvarsa yakarsa ayaklarına kapansa ertesi günü aynı olacak bi tip eşin.

Sen buna laik değilsin. Temiz sevgine , evlilğine ,ilişkine kattıklarına , emeklerine yazık. Eşinin yaptıklarından çok emeklerine üzülmelisin olan sana oluyor.

Not :Bu arada eşinin rezilliklerini akrabalar görürse bu senin ayıbın değil kendi adını çıkarır , senin değil onun arkasından k*üfür ederler hakta eder kusura bakma walla. Bu konuda senin bi suçun yok, senin değil onun sorumluluğu bunu düşünmek o dert etmiyo sen endişelenme.

Back
X