Eşiniz telefonunu aldığınız zaman rahatsız oluyor mu

Bizim telefonlarımız ortaktır. Butun hesaplarımız birbirine bağlıdır. İkimizin de parmak izi kayıtlıdır. Alıp kurcalamam o ayrı. Alsam da endişelenmez zaten. O da benim telefonumu kurcalamaz.

Hicbir gizlim saklım olmamasına rağmen ben çok tedirgin oluyorum nedense.esimin telefonuna arada bakarım hiç bişey yok zaten sosyal medya vs. Arada kızar ama takmaz fazla bi ara takıntı paranoya olmuştum sonra bıraktım çok şükür aklıma bile gelmez

Yani bir şeye bakmak için alsam da gözü üzerimde oluyor. Ben sen artık dayanamayıp geceleri bakıyorum bir şey yok. Ben mi paranoyaklık yapıyorum sizce

ben de mesela ic çamaşırı bakıyorum sekmelerde kaliyo, bisey bakiyorum kadinlara ozel acik kaliyo ya da arkadaslarla mesajlasiyorum o an kiz ozel bisey anlatiyo oluyo

ben bu gibi durumlara cok geriliyorum

yani ille altinda aradiginiz gibi bisey olmasina gerek yok

ben onun telefonunu almam o da benimkini almaz zaruri durumlar disinda

bence hic hos bisey degil

Bazen birinin numarasını alacak oluyorsunuz ya da şarjınız bitiyor ondan işinizi hallediyorsunuz. Yani aslında karıştırmakta için almıyorum ama bir önce versem diye sabırsızlanıyor gibi çözemedim

hahaha esiniz ayni ben

hic bisey karistirmiyorum ama merak etmeyin o da karistirmiyodur bence

Benim hiçbir gizlim saklım yok ama kim olursa olsun kurcalarsa rahatsız olurum.
Başkasının annemin babamın bile teline bakmam.
Her şeyi bilmek istemiyorum çünkü.
Bu ille çok kötü bir şey bulacağımdan/sakladığımdan değil ama insanların kendi aralarında şakaları olur, yanlış anlaşılır falan sonra al başına belayı.

İkimiz de birbirimizin telefonuna bakmayız. Çünkü gerek yok. Hatta ikimizin telefonu da şifreli. Zerre kadar rahatsız değiliz bu durumdan. Evlilik yeterince zor bir müessese iken, bir de hafiyelik yaparak yoramam kendimi.

Yani hiç almadım telefonunu o da benimkini. Ha bazen araba kullanırken biryere gideceğimiz zaman kendi verir şu adresi navigasyona yazarmısın ya da bir mesaja dönüş yapması gerekiyorsa araç kullanırken yazmadığı için o söyler ben yazarım. Onun dışında özellikle ver bakıyım telefonuna demedim o benimkini almak istese rahatsız olurum neden gerek duyuyor buna diye

Benim eşim de telefonumu alsa bişey bakmak için bende tepesinde beklerim bişey karıştırdığımdan mı yoo ama özelime girilmiş gibi hissediyorum. Başka şüphelendiğiniz bişey yoksa üstünde durmayın derim.

Benim dakikalarım çabuk biter,eşimin tlf alır ararim. Her gün eşim yanımdayken bakarim arama kaydına ve whatsup da kimlerle konuşmuş diye. O yapmaz ama ben bakarim gözüm üstünde imajını veririm. Yapacak olan her şekilde yapar orası ayrı.

Saklayacak birseyi olmayan telefona bakiliyor diye gerilmez.
Eşimin umurunda olmaz gunde kac defa elime aldigim farketmez. Istedigimi istedigim kadar kurcalarim da kullanirim da.

Yoo olmaz hiç. Ama eşim benim telfon lazım olduğunda aldığın bi geriliyorum. K.k yı görür diye
Telefonlarimız ortada gizlemeye çalışsa falan bişeymi dönöyü diye bi kurcalanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…