- Konu Sahibi ingilizceciii
-
Tedirgin oldugu an telefonu duvarda kendinide kapida bulureşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Siz eşiniz ver bir bakayım bugün telefonunda neler var dediğinde aşağılanmış hissetmiyor musunuz mesela? Sadece siz değil yanlış anşamayın bana aşağılayıcı ve saçma bir durum olarak geliyor ben olsam kabul etmezdim.
Yooo hicte bile telefonu hep ortalarda olur esimin telefonu da canim istedigi kadar karistirabiliyorum esimin tavri cok rahat , simdiye kadar tedirgin olmadi ama bi tek konuda oldu o da arkadaslar arasinda küfürlü konusmalari önce bana söyledi sasirmayim diye sonra alistim küfürleri bile onlarin sayesinde ögrenmis oldum valla sadece esimin benim telefonumun kurcalamasindan rahatsiz oluyorum nedense tedirgin olan benim halbuki birseyde sakladigim yokeşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
eşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Neredeyse 2 yıllık evliyim benim de eşimin de telefonunda şifre vardır.Kimse kimsenin telefonunu kurcalamaz.Kilidinin açık olduğu bakabileceğim zamanlar oldu ama bakmadım bakmamda.Kendi telefonuma da bakılmasından hoşlanmam çünkü aileden biriyle bile yapılan bir muhabbet yanlış anlaşılabilir.Muhabbetin başını bilmeden sonunu okusa ortaya farklı birşey çıkabilir.eşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Çoğu Kisi uyanık. 2. Hat alıyor. E devletten ona da bakın üzerine ne var diye.Benim dakikalarım çabuk biter,eşimin tlf alır ararim. Her gün eşim yanımdayken bakarim arama kaydına ve whatsup da kimlerle konuşmuş diye. O yapmaz ama ben bakarim gözüm üstünde imajını veririm. Yapacak olan her şekilde yapar orası ayrı.
Hayıreşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Açıkçası gerek görmüyorum şüpheleneceğim bir durum yok. Şüphe edersem tlf saklar, tedirgin olursa veya tlf şifre koyarsa zaten bir haltlar karistiriyordur. Ben sadece ona gözüm üstünde imajını veriyorumÇoğu Kisi uyanık. 2. Hat alıyor. E devletten ona da bakın üzerine ne var diye.
Yani gerek yok böyle şeylere demek istedim. 2. Telefon olursa herkes rahatça telefonunu ortaya koyar. Vallahi neler duyuyoruz. Hiçbirşeye şaşıramıyoruz artık. Allah korusun, dogru yoldan şaşırtmasın da.Açıkçası gerek görmüyorum şüpheleneceğim bir durum yok. Şüphe edersem tlf saklar, tedirgin olursa veya tlf şifre koyarsa zaten bir haltlar karistiriyordur. Ben sadece ona gözüm üstünde imajını veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?