Eşiniz telefonunu aldığınız zaman rahatsız oluyor mu

Ver bakkim telefonu bir işler karistirdin mi? Seklinde soylemiyordur kimse ya Zaten ev ortaminda kimse telefonu devamli elinde cebinde gezdirmiyor ki sagda solda duruyor oluyor aliyorsun eline...

Sevgilim benim telefonumu aldığında rahatsız olurum, hatta bu yüzden de çok tartışmışlığımız vardır.

Eğer birini arayacak, ne bileyim navigasyonu kullanacak vs ise sorun yok ama durduk yere alırsa geri alırım elinden, güzelce de hırlaşırız.

eşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
Yooo hicte bile telefonu hep ortalarda olur esimin telefonu da canim istedigi kadar karistirabiliyorum esimin tavri cok rahat , simdiye kadar tedirgin olmadi ama bi tek konuda oldu o da arkadaslar arasinda küfürlü konusmalari önce bana söyledi sasirmayim diye sonra alistim küfürleri bile onlarin sayesinde ögrenmis oldum valla sadece esimin benim telefonumun kurcalamasindan rahatsiz oluyorum nedense tedirgin olan benim halbuki birseyde sakladigim yok

Ben almıyorum elime. Eşim bnm telimi alsa hoşlanmam. O da zaten almaz. Telefonlarımız ortada ve şifresiz. Siz rahatsız olmaz mısınız?

sözlüm alınca şahsen ben tedirgin oluyorum kendisi de sinir oluyor tedirgin olmama çok net söylüyor. çünkü kız arkadaşlarımla ya da aile whatsapp grubumla geçen yazışmaları okumasını istemem. çünkü ailevi şeyler ya da arkadaşlarım hakkında bilmemesi gereken şeyler ya da az da olsa argo kelimeler okuyabilir ve ben bunları görmesini istemem.
ve son derece de sadığımdır ama rahatsız oluyorum belki eşinizde de aynı durum vardır

Telefonlarımız hep ortadadır.
Genelde hiç bakmayız birbirimizin telefonlarına.
Baksak bile kimse kimseden rahatsız olmaz.
Eşim sadece internetini bitiririm die tedirgin oluyo:)

Bende rahatsız oluyorum telefonum alınınca. Bir şey sakladığımdan değil. Kız arkadaşlarım belki eşimin görmemesi gereken bir şey göndermiştie, saçma sapan bir şey araştırırken silmemişimdir, salakça selfiler çekmişimdir.. ne bileyim oyüzden telefonumu alsa bile bende bakmak isterim nereye bakıyor diye. Bence genel insan tavrı bu.

Neredeyse 2 yıllık evliyim benim de eşimin de telefonunda şifre vardır.Kimse kimsenin telefonunu kurcalamaz.Kilidinin açık olduğu bakabileceğim zamanlar oldu ama bakmadım bakmamda.Kendi telefonuma da bakılmasından hoşlanmam çünkü aileden biriyle bile yapılan bir muhabbet yanlış anlaşılabilir.Muhabbetin başını bilmeden sonunu okusa ortaya farklı birşey çıkabilir.

Yuh artık ama eşinin arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaları okuyan varmış. Eşime diyim de bari arkadaşlariyla yazisirken dikkatli olsun yanlarında hep bir kadın varmış gibi konuşsun argo bir şey bile demesin... Yani tamam çok istiyorsan al karıştır da mesajları vs uzun uzun okumak nedir yaa...

Eşimin de ortadadır telefon. Ama bazen grubunda(iş grubu) samimiyet oldugundan bekar olanlar saçma sapan şeyler atıyor açık resimler eşim de hemen siliyor. Ben görmeyim diye tedirgin olabiliyor.

Çoğu Kisi uyanık. 2. Hat alıyor. E devletten ona da bakın üzerine ne var diye.

Zamanında çok rahatsız oluyodu koca olacak şahsiyet, aslında çok güzel bi konu acmıssınız, ben elime telefonu aldığım zaman yüz kırk kat olurdu, sinirlendirdi başkasının eşleri böyle mi yapıyor diye söylenirdi ve bana güvenmiyordu musun derdi hep, anlamadığım tek nokta madem kendine güveniyosun neden o telefonu elime alınca o kadar tepki?? Tabi sonradan cıktı foyası..

Olmuyor, birbirimizin şifrelerini biliriz, çoğu zaman alır bakınırım. Bazen çok kurcaladığım belli olmasın diye gece o uyurken detaylı bakarım.

Telefonlar ortadadır. Ama eşim dahi olsa asla telefonumu almasına tahammül edemem. Benim telefonumu kurcalayan kişi bana güvenmediği için kurcalıyordur.
Ben güvenilmediğim ve karşımdakine güven duymadığım bir evliliği asla yürütmem.

Çoğu Kisi uyanık. 2. Hat alıyor. E devletten ona da bakın üzerine ne var diye.
Açıkçası gerek görmüyorum şüpheleneceğim bir durum yok. Şüphe edersem tlf saklar, tedirgin olursa veya tlf şifre koyarsa zaten bir haltlar karistiriyordur. Ben sadece ona gözüm üstünde imajını veriyorum

Yani gerek yok böyle şeylere demek istedim. 2. Telefon olursa herkes rahatça telefonunu ortaya koyar. Vallahi neler duyuyoruz. Hiçbirşeye şaşıramıyoruz artık. Allah korusun, dogru yoldan şaşırtmasın da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…