Eşiniz telefonunu aldığınız zaman rahatsız oluyor mu

hiç rahatsız olmaz ben almam normalde ama kendisi der wp taki konuşmaları okusana çok komik vs gibisinden

Hiç tedirginlik hissetmedim şimdiye kadar

Hayır olmaz telefonu hep elimdedir kendi int.tasarruf edip onun intrtni kullanıyorm çünkü

Telefon zaten hep ortada, elime almıyorum açıkçası ama alsam da rahatsız olmazdı

yok olmuyor.paramk ızı var ondan başkası açamaz.ama bazen derım az telefonu aç bişeye bakcam derim anıden .dırek verır napcan der? sanane bakayım bı haltın varmı derım.benımkını almaz hiç kendısı.

esımın telefonunu neden alayım kı ?
bazen pılı bıter ozaman su numarayı ararmısın derım arar verır almak aklıma gelmedı hıc aldım mı dusundum de
he gecen gun aldım kızımın resımlerını cekmıstı hangısı daha guzel cıkmıs dıye bana gosterdı secmıstık dogru

nıye rahatsız olsun kı ne ben ne o bırbırımızın esyasına dokunmaktan rahatsız olmayız
saklayacak bırseyı olan rahatsız olur

rahatsız olmaz, ben de rahatsız olmam. ama kurcalayacağımı bilse rahatsız olurdu, ben de olurdum. gizlim saklım yok diye arkadaşlarımla, ablamla vs olan konuşmalarımı da bilmesine gerek yok, herkesin özeli vardır. yani adamın telefonunu kurcalıyorsanız tabi ki rahatsız olur.

Eşinizin arkadaşlarıyla muhabbetini nasıl okursunuz ben anlamıyorum.. yani tesadüf olur, bir şeye bakarken onu görürsünüz de neyse.. küfür de edildiğini bile bile hemde.
O da sizin arkadaşlarınızla konuşmalarınızı okuyor mu? Benim arkadaşlarıma yazdıklarımı eşleri okusa gerçekten çok çok bozulurum bir daha da mesaj falan atmam.

telefonlarımız ortadadır , telefonlarımızda ikimizin de parmak izleri kayıtlı ki açabilelim diye.ama ellemem telefonunu anca çok lazım olursa.cüzdanını da ellemem mesela çünkü hep öyle öğretildi bana kendi ailemde.he ellesem eşim hiç rahatsız olmaz ama mesela o, annem, kankam vs benim telefonumu elime alsa neden bilmiyorum istemsizce geriliyorum halbuki telefonuma gelen maksimum bildirim fal uygulaması

Telefonlar ortadadır, rahatsız da olmayız çünkü saklayacak bir şeyimiz yok. Sadece kurcalanmasından ikimiz de hoşlanmıyoruz ve yapmıyoruz.

YUh mu??? O konuşmalarda hangi kadınların göğüsleri popoları konuşmuyor bir bilseniz! Benim eşimin arkadaşları cıplak kadın fotosu atmıştı. Hatta bir tanesi kız arkadaşının banyodaki görüntüsünü atmış gruba. Öyle bir durumda olsanız yine yuh diyebilir öisiniz? Bazı erkekler beyinsiz davranıyor evli bekar farketmiyor üstelik.

Bir baskasinin telefonunu alip karistirmak kontrol etmek bana dogru gelmiyor. Benim telefonumu biri alip karistirsa rahatsiz oluyorum mesela,ayni seyi esime yapsam kendimle celisirim

Ben nadiren alırım,rahatsiz olmaz,hos zaten kullanamiyorum onun ki iphone al sunu ya yanlis biseye bastım galiba diyorum ve hep ortadadir telefonu.

Hayır telefonlarımız ortada , ben onun telefonuyla uğraşırım o da benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…