- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi ingilizceciii
-
Hayır olmuyoeşinizin Telefonunu aldığınız zaman tedirgin oluyor mu?
cümlenin ağırlığıyla sondaki emojiyi bagdastiramadim saka anlamında mi söyledin acabaBeni boynuzladigi zamanlarda tedirgin olmaktan çok olay çıkarıyordu ,
cümlenin ağırlığıyla sondaki emojiyi bagdastiramadim saka anlamında mi söyledin acaba
anladım canım sen konuyu kapatmışsınYoo gayet ciddi söyledim canım evet boynuzlandim ama ben ona bunu pahalıya odettim o yüzden şuan zerre kadar umrumda değil yaptıkları ve tecrübeyle sabittir
Yooo hicte bile telefonu hep ortalarda olur esimin telefonu da canim istedigi kadar karistirabiliyorum esimin tavri cok rahat , simdiye kadar tedirgin olmadi ama bi tek konuda oldu o da arkadaslar arasinda küfürlü konusmalari önce bana söyledi sasirmayim diye sonra alistim küfürleri bile onlarin sayesinde ögrenmis oldum valla sadece esimin benim telefonumun kurcalamasindan rahatsiz oluyorum nedense tedirgin olan benim halbuki birseyde sakladigim yok
Yuh artık ama eşinin arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaları okuyan varmış. Eşime diyim de bari arkadaşlariyla yazisirken dikkatli olsun yanlarında hep bir kadın varmış gibi konuşsun argo bir şey bile demesin... Yani tamam çok istiyorsan al karıştır da mesajları vs uzun uzun okumak nedir yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?