- 30 Ağustos 2014
- 181
- 63
- 38
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sıkışık bir durumda değilsem yapmaz, ama misafir gelecektir acelem vardır ben söylemeden kendisi gelir yapar. Sen sık boğaz etsende değişen birşey olmaz heralde. İnadına yapmayanları da çok gördüm.ev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
eşim temizliğe hiç yardım etmez. 1.5 yaşında kızım var bir kere yardım etmiyor. size üstüne düşmelimiyim? yoksa sık boğaz etmemelimiyim? her gun süpürüyorum hala dağınık
gerçekten çok zorlanıyorumbenim eşim bana yardım eder beraber yaparız temizliği. ütüyü eşim yapar ben ütü yapmıyorum yapmak istemediğimden değilde eşim kendi ütülümek istiyor kendi yaptığı hoşuna gidiyormuş. her erkek aynı olmuyor malesef yapı meselesi siz ne kadar uğraşsanız da çok değişeceğini sanmıyorum ama biraz üstüne gidin bu konuda derim tavır koyun çok fazla taviz vermeyin bu konuda bakalım o zaman nasıl olacak bi deneyin en azından maddi durumunuz varsa temizlikçi yardımcı da alabilirsiniz
gerçekten çok zorlanıyorumher gun temızlık olurmu
oglen cayı ıcıp ksıır yapan ınsanlara ımrenıyorum ben hep temızlık
Bosuna sık bogaz etme annesi degilsin ki o da cocuk degil koskoca adam cocuktan sonra bile degismediyse degismesini sanmiyorum Allah sabir versinev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
eşim temizliğe hiç yardım etmez. 1.5 yaşında kızım var bir kere yardım etmiyor. size üstüne düşmelimiyim? yoksa sık boğaz etmemelimiyim? her gun süpürüyorum hala dağınık
benimki bugün balkonu yıkadı, evi süpürdü, paspas yaptı, çamaşırları astı, bana salata hazırladı.ev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.
ev temizlemekten ütüydü yemekti bıktım o kadar daraldımki. bu sene üçüncü tatile gideceğim.