Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

benim sevgilimde der, ama beni kızdırmak için :) Hatta ben bu kadar kızdığımın frkında değildim ilk başlarda kızdırır kızdırır gülerdi sonra bana :jeyyar: bazende ben kızdırsın diye üfff kıza bak ne güzel falan diyorum -tatlicadiarzu-

ama ciddi ciddi güzel alımlı bilmemne falan diye bakamaz, bakarsa :oklava:

demez zavallım... ben varken adriana limayı bilene göremicek kadar kör ...'aşkım aç limayı seyredelim' diyorum...'benim limam karşımda boşver' diyo harbi kör bu adam ...

benim ablamnda bazen bunu çok sorun yapıyor, niye kanal değiştirmiyor öyle bir şey gördüğü zaman diye ama genelde erkekler pek hassa olmuor herhalde bu konuda.....bence de bakmasınlar yorum yapmasınlar ya yanı başlarında gül gibi eşleri var...

O'nun fikrini söylemesini çok severim ben,
beğenmiş..güzel gelmiş..söylemiş..
olumsuzluk yükleyeceğim bir dialog değil bu
aksine, oldukça normal

der..hatta bana sorar güzel ama dimi diye..vildan atasever hayranıdır ..fun kulubüne üye zaten..

asla demez ben derim güzel kadınmış diye ama gözümün içine bakar ters ters saçmalama der gibi bu güne kadar benim dışında tek güzel dediği kadın rahmetli layd di

sırf kızdırmak ıcın yapar bı bana bı tv ye bakarakkk ayyy ne gzuelmıs fılan yapar suratına bakarımmm hemen gel gel buraya der oyansmaya yer arıyolar tobe tobeee:teytey:

benimkide kizdirmak icinder bende sinir olurum bende malesef beyaz kadar tatli degilsin kayretsin derim beyazi cok sevdiyimi bilir

Ben eşimin ağzından hiç duymamıştım öyle birşey, benimle arası bozulur diye söylemiyordu belkide bilemem. Geçenlerde konuşurken konudan konu açıldı ben tvde gördüğüm bi kıza güzel desem beni oyarsın ağzımdan burnumdan getirirsin dedi. Bende bundan sonra söyle dedim. O gün bu gündür dün ilk defa bi reklamda gördüğü kıza dedi, sinir oldum ama belli etmedim. Tam olarak şöle oldu;

iki kız birleşiyor tek kız oluyor
bende yuh dedim
oda ortaya çıkan kıza güzel oldu ama dedi
sonra sustum.
yanlış anlama hayatım, sen yuh dedin ya ondan dedim dedi.
Neye göre güzel buluyorsun ya da bulmuyorsun dedim.
Canım ben gözünü burnunu değerlendirmiyorum, duruşu bir bayan gibiyse güzeldir dedi. Herkes asil bir bayan gibi durmaz dedi.

hımm tamam kabul güzeldi dedim :)

Sonra; ben güzel derken kesinlikle seninle kıyaslama yapmam, sen benimsin ve en güzelisin benim için dedi. Ardından da ekledi; belki bana kırıldın ama kırıl diye söylemedim canım dedi en azından off şuna bak felan demedim, sen ....'ı tv'de gördüğünde Allaaahh canım sesini aç sesini aç diye çığlığı basmıştım dedi ve sinirlendi :D tabi yumuşattım sonra :D

Çevremizdekilere kesinlikle söylemez söyleyemez :@ oda hoşlanmaz zaten.

yazılanları okuyunca eşimin ne kadar rahaaaaaattt olduğunu benimde ne kadar umursamaz olduğumu anlamış bulunmaktayım
eşim tvde güzel kadın gördümü güzelmiş der ağzının suyu akarak bakar hiç umursamaz beni bende onu umursamam hiçbirşey demem
yolda giderkende bakar hatta döner döner bakar iyice azıttı o artık ne desem boş ilk zamanlar kızıyordum şimdi artık bende bıraktım ipin ucunu
eşim kendini çok önemser ve gösterişe çok önem verir az biraz görgüsüzdür ben tamtersi gayet mütevazi asla hava atmayı sevmem belkide bu yüzden anlaşamıyorum
artık ben ne hali varsa görsün diyorum
arabda giderken bile ben yanında oturuyorum kadınlara yicekmiş gibi bakar hatta gözlük falan takar daha karizmatik olmak adına
seni terkedicem artık yeter dediğimde li ayağına karışır ama ben onu artık seviyormuyum hayır kendinden soğuttukça soğuttu hayırlısı ne diyim gittiği yere kadar

senin adına üzüldüm, konuyu da dağıtmak istemiyorum ama nacizane bir düşüncemi seninle paylaşmak istiyorum;

biz hayata kötü yaklaştığımız sürece herşey daha kötü oluyor. İyi yönünden bakmaya çalış, hala kötüyse yine iyi yönünü bulmaya çalış böyle böyle elbet düzelir bazı şeyler ama tabi hayat senin canım...

derler canım kıskandırmak için ellerinden geleni yaparlar onları hiç umursamamak en iyisi aslında desin dursun ktv deki kızlarda onu bekliyodu zatenn...:tomato:

Back
X