Kızlar selamlar,
Dün olanları anlatayım size, akşam çıkışta eşim beni almaya geldi, ben çıktığımda arabanın yanında bekliyodu, beni görünce yanıma geldi öptü hoşgeldin falan dedim.
Neyse sonra bizim devamlı gittiğimiz bi yer vardı çamlıca taraflarında oraya gidelim mi dedi, olur dedim, gittik oturduk yemekleri söyledik ama bu zamana kadar malum konu hiç açılmadı,
Sonra girdi konuya, sema dedi sanırım senin aklını meşgul ediyo X'le olan durum falan dedi, ben de gayet sakin,evet ediyo etmese bi tuhaf olmaz mı zaten dedim?
Aynı şeyleri ben yapsam, sen rahatsız olmasan, beni sevmediğini umursamadığını düşünürdüm dedim.
Tekrar soruyorum aynı şeyleri ben yapsam nasıl olur sence dedim
Haklısın dedi, sanırım ben rahat davrandım ama gerçekten kötü niyetim yoktu dedi, X e de ters davranamadım, arkadaşımın eşi sonuçta dedi
Ben de ters davranmasa bile bi sınır çizmesi gerektiğini söyledim, biz kadınlar bunu gayet iyi yapıyoruz ama erkekler nedense beceremiyo falan dedim.
Tamam o zaman bundan sonra seni üzücek şeyler yapmıycam dedi
Ben de bi zahmet dedim

O şekilde, kadını sordum ne yapıyo dünden sonra dedim, konuşmamışlar hiç, tavır almış kocama:)
Kocam da gidip bişey dememiş öyle kalmış şu an.
Allah bilir kocasına şikayet eder bizi

Neyse, eşim bi de çiçek aldı bana dönerken bana :)
Tatlıya bağlandı gibi, ama ben biraz mesafemi koruyorum eski sıcaklığımda değilim henüz.