• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

muhabbetın sonuna mı yetıstım bılmıyorum ama yazmadan edemedım..
ille bırsey olacak dıye bırsey yok ..yanı esını bırsey yapıyor gıbı suclama canım ama konusmaarından rahatsız oldugunuz da belırt esıne..
Pislik kadın .boyle kadınlardan nneeeeeeeeeeefrret edıyorum..onunla dertesmek senın kocana kalmadı..ona ayıracagı vaktı sana ayırsın...esın güzın abla mıı..ona neee.. cok kızdım..yaram mı var ne:)hıh.. ay bak gıcık oldum ..

Kızlar selamlar,
Dün olanları anlatayım size, akşam çıkışta eşim beni almaya geldi, ben çıktığımda arabanın yanında bekliyodu, beni görünce yanıma geldi öptü hoşgeldin falan dedim.
Neyse sonra bizim devamlı gittiğimiz bi yer vardı çamlıca taraflarında oraya gidelim mi dedi, olur dedim, gittik oturduk yemekleri söyledik ama bu zamana kadar malum konu hiç açılmadı,
Sonra girdi konuya, sema dedi sanırım senin aklını meşgul ediyo X'le olan durum falan dedi, ben de gayet sakin,evet ediyo etmese bi tuhaf olmaz mı zaten dedim?
Aynı şeyleri ben yapsam, sen rahatsız olmasan, beni sevmediğini umursamadığını düşünürdüm dedim.
Tekrar soruyorum aynı şeyleri ben yapsam nasıl olur sence dedim
Haklısın dedi, sanırım ben rahat davrandım ama gerçekten kötü niyetim yoktu dedi, X e de ters davranamadım, arkadaşımın eşi sonuçta dedi
Ben de ters davranmasa bile bi sınır çizmesi gerektiğini söyledim, biz kadınlar bunu gayet iyi yapıyoruz ama erkekler nedense beceremiyo falan dedim.
Tamam o zaman bundan sonra seni üzücek şeyler yapmıycam dedi
Ben de bi zahmet dedim :37:
O şekilde, kadını sordum ne yapıyo dünden sonra dedim, konuşmamışlar hiç, tavır almış kocama:)
Kocam da gidip bişey dememiş öyle kalmış şu an.
Allah bilir kocasına şikayet eder bizi :52:
Neyse, eşim bi de çiçek aldı bana dönerken bana :)
Tatlıya bağlandı gibi, ama ben biraz mesafemi koruyorum eski sıcaklığımda değilim henüz.

Kızlar selamlar,
Dün olanları anlatayım size, akşam çıkışta eşim beni almaya geldi, ben çıktığımda arabanın yanında bekliyodu, beni görünce yanıma geldi öptü hoşgeldin falan dedim.
Neyse sonra bizim devamlı gittiğimiz bi yer vardı çamlıca taraflarında oraya gidelim mi dedi, olur dedim, gittik oturduk yemekleri söyledik ama bu zamana kadar malum konu hiç açılmadı,
Sonra girdi konuya, sema dedi sanırım senin aklını meşgul ediyo X'le olan durum falan dedi, ben de gayet sakin,evet ediyo etmese bi tuhaf olmaz mı zaten dedim?
Aynı şeyleri ben yapsam, sen rahatsız olmasan, beni sevmediğini umursamadığını düşünürdüm dedim.
Tekrar soruyorum aynı şeyleri ben yapsam nasıl olur sence dedim
Haklısın dedi, sanırım ben rahat davrandım ama gerçekten kötü niyetim yoktu dedi, X e de ters davranamadım, arkadaşımın eşi sonuçta dedi
Ben de ters davranmasa bile bi sınır çizmesi gerektiğini söyledim, biz kadınlar bunu gayet iyi yapıyoruz ama erkekler nedense beceremiyo falan dedim.
Tamam o zaman bundan sonra seni üzücek şeyler yapmıycam dedi
Ben de bi zahmet dedim :37:
O şekilde, kadını sordum ne yapıyo dünden sonra dedim, konuşmamışlar hiç, tavır almış kocama:)
Kocam da gidip bişey dememiş öyle kalmış şu an.
Allah bilir kocasına şikayet eder bizi :52:
Neyse, eşim bi de çiçek aldı bana dönerken bana :)
Tatlıya bağlandı gibi, ama ben biraz mesafemi koruyorum eski sıcaklığımda değilim henüz.

işte budurrrrrrrrrrrrr
sema iyiki sen ne olursa olsun telefonu ele geçirmeyi başardın ve kadına gerektiği gibi haddini bildirdin ya
sonunda da enişte efendinin beyninde şimşekler çaktı ya bence süper oldu :129::129::129::129::129: bundan sonra sen için için kendini kemireceğine karşındakilere dert olsun bu olay:52::52: onlar ayaklarını denk alsınlar yoksa senin aldırmasını bileceğini bilsinlerrrrrrrrrrrrr:52::52::27::27::111::111::111::111:
bu olay kadına ve kocana süper kapak oldu bence :ssz::ssz::ssz::9::9::9:
semanın sinirlerini sınırlarını zorlamayın gününüzü görürsünüz mesajını aldılarrrrrrrrrrrrrrr :124::124::124::124:

burada kadın dayanışması var ulennnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118::7::7::7::7::7:
sema kadın da bir derdim var'a kocasını ayartmaya çalıştığım kadın tüm planlarımı al-üst etti diye yazmaya başlıyormuşşşşşşşşşşş:52::52::52:

Son düzenleme:
işte budurrrrrrrrrrrrr
sema iyiki sen ne olursa olsun telefonu ele geçirmeyi başardın ve kadına gerektiği gibi haddini bildirdin ya
sonunda da enişte efendinin beyninde şimşekler çaktı ya bence süper oldu :129::129::129::129::129: bundan sonra sen için için kendini kemireceğine karşındakilere dert olsun bu olay:52::52: onlar ayaklarını denk alsınlar yoksa senin aldırmasını bileceğini bilsinlerrrrrrrrrrrrr:52::52::27::27::111::111::111::111:
bu olay kadına ve kocana süper kapak oldu bence :ssz::ssz::ssz::9::9::9:
semanın sinirlerini sınırlarını zorlamayın gününüzü görürsünüz mesajını aldılarrrrrrrrrrrrrrr :124::124::124::124:

burada kadın dayanışması var ulennnnnnnnnnnnn:118::118::118::118::118::7::7::7::7::7:
sema kadın da bir derdim var'a kocasını ayartmaya çalıştığım kadın tüm planlarımı al-üst etti diye yazmaya başlıyormuşşşşşşşşşşş:52::52::52:

Valla kadın buraya yazarsa ağzının payını alır gider be canım
Hani bazen konu açıyolar istedikleri cevapları alamayınca kaçıp gidiyolar ya aynen öyle olur :52:
Şaka bi yana da iyiki buraya yazmışım diyorum yoksa Allah bilir ben hala saf saf konuşmalarını dinlerdim :))
Şimdi anladı en azından eşim, içim rahatladı bi daha da denemez umarım

Hani bazen konu açıyolar istedikleri cevapları alamayınca kaçıp gidiyolar ya aynen öyle olur :52:
Şaka bi yana da iyiki buraya yazmışım diyorum yoksa Allah bilir ben hala saf saf konuşmalarını dinlerdim :))

sema'cım takip ediyorum seni çok sevindim gelişen olaylara...
aferin sana...:34:

sıkıysa denesin enişte aklını peynir ekmekle yemiştir derim o zaman:52::52:
kadın buralara yazsa onu anasından doğduğuna pişman ederizzzzzzzzzzzz:27::27::27::27::27::27:

sen her zaman temkinli ve takipte ol sadece bu olayda değil hayatın boyunca canım :34:
bu da eşine umarım hayatı boyunca ders olmuştur aklına geldikçe kendinden utanır inşallah:34:

Konuyu bugün okudum, okurken de gerilmedim desem yalan olur.

İnşallah eşin hatasını anlamıştır ve inşallah sadece iş arkadaşına yardım ettiğini düşünerek konuşmuştur.

Umarım bu, ayaklarını denk almaları, bu kadar pervasız olmamaları konusunda bir uyarı olmamıştır. Genede mesai, toplantı, iş yemekleri, maç seyretmeler vs konusunda uyanık ol derim.

Konuyu bugün okudum, okurken de gerilmedim desem yalan olur.

İnşallah eşin hatasını anlamıştır ve inşallah sadece iş arkadaşına yardım ettiğini düşünerek konuşmuştur.

Umarım bu, ayaklarını denk almaları, bu kadar pervasız olmamaları konusunda bir uyarı olmamıştır. Genede mesai, toplantı, iş yemekleri, maç seyretmeler vs konusunda uyanık ol derim.

Tavsiyen için teşekkürler canım, dikkatli olucam

6 aylık evliyiz :43:

yazıklar olsun o kocan olacak adama

eğer kocanı kazanmak istiyosan savaş canım

yada yol yakınken geri dön

çocuk yokken

bugün bunu yapan 5/10 yıl sonra ne yapmaz

utanmazlar yaaa sinir oldum

bu arada yorumların tamamını okuyamıyorum ama

eğer boşanmaya kadar giderse işin sonu elinde sağlam delillerin olsun ki süründür onu

allah yardımcın olsun

yazıklar olsun o kocan olacak adama

eğer kocanı kazanmak istiyosan savaş canım

yada yol yakınken geri dön

çocuk yokken

bugün bunu yapan 5/10 yıl sonra ne yapmaz

utanmazlar yaaa sinir oldum

bu arada yorumların tamamını okuyamıyorum ama

eğer boşanmaya kadar giderse işin sonu elinde sağlam delillerin olsun ki süründür onu

allah yardımcın olsun

onlar barıştı bile maşallah arkdsa en güzelini yaptı ama siz onları boşadınız bile :1::1::1:

Hanımlar, eşlerinizin işyerindeki hanımlarla nasıl ilişkileri var biraz bahsedebilir misiniz?
Benim son zamanlarda sıkıldığım bir durum oldu eşimin iş arkadaşıyla yakın olması konusunda ama acaba abartıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Biraz da sizlerin fikirlerini merak ediyorum, eşlerinizin bayan çalışma arkadaşlarıyla ilişkileri nasıl ve sizce olması gereken nedir??
Canımı sıkan durumu da anlatayım, eşimin işyerinde evli bir bayan çalışıyor, normalde bana onun çok iyi bi insan olduğunu, kocasını da önceden beri tanıdığını, hatta daha önceden kocasının orda çalıştığını, sonradan kocasının ayrılıp bu bayanın işe başladığını, ailecek kafa dengi olarak çok uyacağımızı söyledi, bir kaç kez gittik geldik fakat bana çok yakın gelmedi, çok fazla sevemedim, biraz fazla rahat geldi açıkçası ve beni süzer tipteki bakışlarından rahatsız oldum.Eşime daha fazla görüşmek istemediğimi söyledim o da tamam dedi buraya kadar çok fazla sorun yok.
Fakat son zamanlarda bu bayan, zaman zaman akşamları eşimi arıyor ve kendi eşiyle olan sıkıntılarını anlatıyor.Diyormuş ki sen ikimizi de tanıyorsun yardımcı ol falan, ama görüşmeleri sinirimi bozuyor, çünkü sürekli gülüyorlar, hani bir sorun anlatır gibi değil sanki eğlence için aramış gibi.
Bu durum son zamanlarda sıklaştı çünkü bayanın eşi 2 aylığına y.dışı bir ülkeye gitti.Açıkçası eşimin karışmasını istemiyorum ama o diyor ki ben onun abisi sayılırım..
Ne yapmalıyım sizce??

öyle bir devirde yaşıyoruz ki abilik kardeşlik hak getire....

rahatsızlık duymanız çok normal
bende çalışıyorum erkek iş arkadaşlarım var abilerim kardeşlerim ama kimseyi özel sorunlarım için aramıyorum ne münasebet...

eşinize rahatsızlığınızı sık sık dile getirin..

ilişkiler artık o kadar laçkalaştı ki kimin eli kimin cebinde belli değil..

oh be çok sevindim vallaha :) hadi hepimize geçmiş olsun.anlamış hatasını.küçük hanımda tavır almış hahayttt pek üzüldüm :) iyi oldu böyle.ama gözümüz üzerinde eniştenin :)

hemen hemen tüm gelişmeleri okudum hızlıca.. çok geçmiş olsun canım, güzel bir şekilde sonuçlanmasına sevindim..

ama bundan sonra da hep tedbirli olmakta fayda var böyle bir olay yaşandı diye değil; yaşayan yaşamayan tüm kadınlar her daim tedbirli olmak zorunda. aranız iyice düzelince tatlı sohbetleri, iletişimi hiç bir zaman elde bırakmayın.

hemen hemen tüm gelişmeleri okudum hızlıca.. çok geçmiş olsun canım, güzel bir şekilde sonuçlanmasına sevindim..

ama bundan sonra da hep tedbirli olmakta fayda var böyle bir olay yaşandı diye değil; yaşayan yaşamayan tüm kadınlar her daim tedbirli olmak zorunda. aranız iyice düzelince tatlı sohbetleri, iletişimi hiç bir zaman elde bırakmayın.

Teşekkür ederim canım, akıllandım ben de artık, ikimize de ders oldu bu olay, umarım daha dikkatli olucaz birbirimize karşı bundan sonra

Back
X