• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

harika birşey bu demekki seni kaybetmek istemiyor bu çok güzel bir adım :) çok ama çok sevindim.sesi nasıldı tirip atmadı dimi

bence vaktin varsa bir fön çektir güzel giyin makyajda yap :)

Son düzenleme:
Süper haber.
Umarım yemekte bu sorun çözülür....

Evet umarım çözülür canım ...

harika birşey bu demekki seni kaybetmek istemiyor bu çok güzel bir adım :) çok ama çok sevindim.sesi nasıldı tirip atmadı dimi

bence vaktin varsa bir fön çektir güzel giyin makyajda yap :)

Yok masum bi ses tonu vardı trip falan atmadı, canım dedi
Napıyosun dedi ilk başta sonra akşam hazır ol seni alayım yemeğe gidelim olur mu dedi ben de tamam iş çıkışına hazır olayım dedim.
Çok fazla hazırlanma durumum yok işteyim bir de kapalıyım fön çektiremem yani ama güzel hafif bi makyaj yaparım, giyimim de normal yani iş yeri şıklığında:)
Heyecanlandım resmen...

eşine aynı şeyi sen yapsaydın ne tepki vereceğini sor sen de erkeklere ablalık yapsan veya onlardan ağabeyiciğim diye yardım istesen gülerek konuşsan arasan ne diyecekti.

hah şöyle enişte adam olsun akıllı olsun elindeki gül gibi eşini elin şırfıntılarına değişmesin benim de burada asabımı bozmasın :47:

sema sen normal seviyeli ol başta hemen sazan olma kırıldığını tatlı tonda tavırlarınla hissettir canım
fazla naz et demiyorum ama şunu da bilsin ben ne yaparsam yapayım bu kadının hemen gönlünü bir yemekle vs nasılsa ederim hissine de kapılmasına izin verme
çok net olarak bu işin her evli ailesine yuvasına sahip çıkan bir bireyin kadın olsun erkek olsun farketmez göstereceği hatta göstermesi gereken normal bir tepki olduğunu uygun dille anlat .
aynı durumu sen ona yaşatsan o ne yapardı bunu ona sor lütfen ,empati kurmasını sağlamaya çalış canım.Allah yardımcın olsun canım.:38:/B]

hah şöyle enişte adam olsun akıllı olsun elindeki gül gibi eşini elin şırfıntılarına değişmesin benim de burada asabımı bozmasın :47:

sema sen normal seviyeli ol başta hemen sazan olma kırıldığını tatlı tonda tavırlarınla hissettir canım
fazla naz et demiyorum ama şunu da bilsin ben ne yaparsam yapayım bu kadının hemen gönlünü bir yemekle vs nasılsa ederim hissine de kapılmasına izin verme
çok net olarak bu işin her evli ailesine yuvasına sahip çıkan bir bireyin kadın olsun erkek olsun farketmez göstereceği hatta göstermesi gereken normal bir tepki olduğunu uygun dille anlat .
aynı durumu sen ona yaşatsan o ne yapardı bunu ona sor lütfen ,empati kurmasını sağlamaya çalış canım.Allah yardımcın olsun canım.:38:/B]

Sağ ol canım,
Benim de niyetim biraz burnunu sürttürmek, bir daha yapmaya cesaret bile edemesin

:)) aslında heyecan katmış sanırım biraz ilişkinize baksanıza ilk defa buluşacakmış gibi heyecanlanmışsın

Aynen öyle oldu canım, acaba nolacak
Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo mesela o kadını da getirirmiş hadi öpüşün barışın dermiş:52: ben de dalarmışım ikisine birden :37:

:52::52::52::52::52::52: sen de dersin bayanın eşi de gelsin de sizin ikinizi bir güzel öpsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52:

:52::52::52::52::52::52: sen de dersin bayanın eşi de gelsin de sizin ikinizi bir güzel öpsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52::52::52:

Artık orda ayılır mıyım bayılır mıyım kendimi mi kaybederim ama gerçekten de bi olay çıkar
Ama zaten cesaret edemez eşim dünkü çıkardığım çıngardan dolayı
İyi ki yapmışım :52:

Aynen öyle oldu canım, acaba nolacak
Aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyo mesela o kadını da getirirmiş hadi öpüşün barışın dermiş:52: ben de dalarmışım ikisine birden :37:

yok canım daha neler, bence eşiniz yaptığı çocukluğun farkına vardı.. ama ucuza kurtulmasın burda seni takip eden destekçi kadın arkadaşlarınında intikamını alll!! :52:

yok canım daha neler, bence eşiniz yaptığı çocukluğun farkına vardı.. ama ucuza kurtulmasın burda seni takip eden destekçi kadın arkadaşlarınında intikamını alll!! :52:

Merak etme canım süründürücem :34: :52:

Ben çıkıyorum kızlar hayırlı haberlerle gelirim inşallah yarın
Tekrar destekleriniz için teşekkürler

benimde eşimin yanında çalışan bayanlar var . bi akşam yemek yiyoruz eşim anlatıyor kız kaynanasından çok çekiyormuş kocası çok kıskançmış.banyoya girdiğinde kaynanası kapıda bekliyormuş.pardon ama bu nasıl bi çalışan ve dedim sen nasıl bir patron olarak bunları nasıl dinliyorsun iş yerinde böle özel konuşmalar olur mu ya.tavrını ağırlını koy dedim . hele bir kız var dı sormayın oturduğunda arkasındaki çatalı gözüyordu töbe töbe söyledim eşime çıkardılar kızı ordaki kızlar bile utandıklarını söylüyordu okadar açık giyilir mi ya.gerçi kocama güveniyorum ama yine içim rahat değil sürekli işyerinde ziyarette etsem olurmu olur ya şeytan işi eşimde diyor sen çok kıskançsın sana bişey anlatılmıyor birdaha bişey anlatmıcam diyor. anlamadım ya ben bhunları.kızlar yurdu gibi iş yeri bi şöförleri erkek hayret onu nasıl bayan almamışlar.:45:tabi bayanlar da çalışsın onda sorun yok aama araya mesafe koysunlar .:41::41:

Back
X