Eşiniz ve Sadece cinsellik

Flowergirl32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
118
20
98
31
Merhaba

Ben şu anda sıkıntılı bir durumdayım konularımı okuyanlar biliyor..

Asil sorum size eşim beni normalde görmez soğuk davranır , bende zaten saldım bu aralar herşeyi neden derseniz bu evlilik yordu beni ve kararım belli oldugu icin sadece bosveriyorum her ne yaparsa

en son iki hafta olmustur belki beraber olali su anda ben istemiyorum sogugum ona icimden gelmiyor cunku kendimi sadece onun zevk araci olarak hissediyorum ! Isini goruyor ve yine ayni davraniyor ve bu normal bir evlilik olamaz demi ? Izin vermelimiyim

Son düzenleme:
Yaşamayın bu halde cinsellik. İstemeyince size tecavüz edecek hali yok ya. Ayrıca cinsellik iki taraflı. O istiyor diye vaziyet alacak değilsiniz ya. Neden sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizi. Boşanmayı düşündüğünüz bir adam zaten size yabancıdır. Kafadan bitmişse bedene nasıl bu eziyeti verirsiniz.

Sinir oluyorum vallahi ne zaman kendisi arzularsa hadi diyor ama artik ben istemiyorum bu 5 sene icinde bana yaptiklariyla beni kendinden soguttu
Ben senin yerinde olsam varya aynını ona yaparım.
Yanına yanaş ne oldu ne var derse, bi işim var orgazm olasım geldi.
Merak etme bitince giderim.
Falan de bakalıö ne dicek.

Ben soruyu anlamadim
Soru ; ne zaman kendisi arzularsa oluyor normalde beni gormez ilgilenmez kufur vs genelde yasadigim seyler bende diyorum ki beraber olmak istediginde sakalasir hadi der gulucukler atar naz yapma der ama normalde buz dolabi gibi agzi kufurlu bi adam kendimi kullanilmis gibi hissediyorum

Yaşamayın bu halde cinsellik. İstemeyince size tecavüz edecek hali yok ya. Ayrıca cinsellik iki taraflı. O istiyor diye vaziyet alacak değilsiniz ya. Neden sıkıntıya sokuyorsunuz kendinizi. Boşanmayı düşündüğünüz bir adam zaten size yabancıdır. Kafadan bitmişse bedene nasıl bu eziyeti verirsiniz.
Evet kendi yapti bunu yasattiklariyla bitirdi kendini bende

Bu evlilikte büyük bir sorun. Ben de buna benzer bi durum yaşıyorum ve ben de boşanmayı düşünüyorum. Benim eşim normalde ilgi göstermeye çalışır ama yatakta çok bencil benim ne istediğim neyden zevk aldığım umrunda değil. Dediğin gibi oldu bittiye geliyo sadece. Soğudum ben iyice. Bu şekilde de bi ömür düşünemiyorum

Ben senin yerinde olsam varya aynını ona yaparım.
Yanına yanaş ne oldu ne var derse, bi işim var orgazm olasım geldi.
Merak etme bitince giderim.
Falan de bakalıö ne dicek.
Yaptim ben bunu bi kac kere utandiriyor beni o kadar mi azdin diyerek bende de ne istek kaliyor ne baska bisey

Bu evlilikte büyük bir sorun. Ben de buna benzer bi durum yaşıyorum ve ben de boşanmayı düşünüyorum. Benim eşim normalde ilgi göstermeye çalışır ama yatakta çok bencil benim ne istediğim neyden zevk aldığım umrunda değil. Dediğin gibi oldu bittiye geliyo sadece. Soğudum ben iyice. Bu şekilde de bi ömür düşünemiyorum
Anliyorum bu sorunu yasadigim icin cok zor
Dilerseniz benim bi konum daha var iki cocukla bosanmak diye onu bi okusaniz belki evliligimiz benziyordur belki yardimci da olabilirim size

Soru ; ne zaman kendisi arzularsa oluyor normalde beni gormez ilgilenmez kufur vs genelde yasadigim seyler bende diyorum ki beraber olmak istediginde sakalasir hadi der gulucukler atar naz yapma der ama normalde buz dolabi gibi agzi kufurlu bi adam kendimi kullanilmis gibi hissediyorum

soru nerde?

:D Cok pardon ya ben soru seklinde yazi yazdim ama anlasilmadi her halde ozur dilerim

Demek istedigim buna musade etmem gerekir mi kendi cani isteyince beni kullanmasina ve kendisi normalde soguk davraniyor oldugu icin esim olsa bile iliski aninda kendimi kullandirmis mi oluyorum

Anliyorum bu sorunu yasadigim icin cok zor
Dilerseniz benim bi konum daha var iki cocukla bosanmak diye onu bi okusaniz belki evliligimiz benziyordur belki yardimci da olabilirim size
Benim çocum yok yeni evliyim hatta 2 gün önce yazdım ben de sorunlarımı. 45 Günlük evliyim daha ama daha fazla tahammülüm kalmadı

Back
X