Eşiniz ve Sadece cinsellik

Boşanmayı düşünüyorsanız cinsellik yaşamayın.
Boşanmak istediğiniz insanla birlikte olmak güzel olmasa gerek.
Eşiniz bu düşüncelerinizden haberdar değil sanırım.

:KK70: Cok pardon ya ben soru seklinde yazi yazdim ama anlasilmadi her halde ozur dilerim

Demek istedigim buna musade etmem gerekir mi kendi cani isteyince beni kullanmasina ve kendisi normalde soguk davraniyor oldugu icin esim olsa bile iliski aninda kendimi kullandirmis mi oluyorum

tabiki müsade etme..
sen ne istiyorsan onu yap .. sevişmek istemiyorsan sevişme..

Boşanmayı düşünüyorsanız cinsellik yaşamayın.
Boşanmak istediğiniz insanla birlikte olmak güzel olmasa gerek.
Eşiniz bu düşüncelerinizden haberdar değil sanırım.
Degil bilmiyor bosanmak istedigimi
Bugun yine teklif etti bende yorgunum dedim noluyor ya kac gundur salliyorsun istemiyorsan de de bilelim dedi

Bugun yine teklif etti bende yorgunum dedim noluyor ya kac gundur salliyorsun istemiyorsan de de bilelim dedi
Neden boşanmak istiyorsunuz bilmiyorum ama eşinize göre herşey normalken sizin bu halde olmanız çok kötü.
Yüzde yüz hatalı bir adam bile olsa sizin şu düşüncelerinizi bilmeli bence.
Belki kendini düzeltme yoluna gider. Belki değişir birşeyler.
Ya da boşanırsınız.
Ama bu şekilde sağlıklı değil.

• Beğen
Reactions: KV_
Aynen öyle sanıyorlar ama yanılıyorlar. Ben 45 günde hayattan sogudum resmen.
Ya ben bosan diyemem ama bende dayanamiyorum artik ben belcikadan kacarak evlendim 17 yasimda burda mahalle olmus bir koyde oturuyorum ama dagin tepesi merkeze 15 dk vs iki cocuk annesiyim rabbim korusun yavrularimi iyiki varlar ama evlendigim gunden beri kufur hakaret dayakta oldu ve hala kufurler vs devam ediyor dayak yok ama psikolojik siddet ilgisizlik zaten en basta evde cocuklarla vakit geciriyorum bi yere gitmek istesem ya para yok ya hava yok fln fln anlatsam cok uzar ama ne kadar biktigimi anlamssindir

Eşiniz sorun ne demiş,neden söylemediniz ? Belki farkında bile değildir,belki önemsemiyordur.
Her erkek centilmen olarak doğmuyor,bazılarını yontmak gerekiyor.
Bence duygularınızı "bir erkeğin anlayacağı şekilde" ifade edin.Önceden kafanızda cümleler hazırlayın.Konuşmaktan zarar gelmez.

Not : Ben yeni evlisiniz sanmıştım.:KK43:

Neden boşanmak istiyorsunuz bilmiyorum ama eşinize göre herşey normalken sizin bu halde olmanız çok kötü.
Yüzde yüz hatalı bir adam bile olsa sizin şu düşüncelerinizi bilmeli bence.
Belki kendini düzeltme yoluna gider. Belki değişir birşeyler.
Ya da boşanırsınız.
Ama bu şekilde sağlıklı değil.
Hak veriyorum size
Sizden bi ricam var burda yazsam cok uzun olur benim profilime girip orda bi konu var huzursuz evlilik ve iki cocukla bosanma diye okursaniz beni cok net anlarsiniz

• Boşanmaya kararliysaniz tabiki cinsellik yaşamak istemezsiniz.kabul etmeyin ve boşanma işini bir an önce devreye sokun.ama bosanmayacaksaniz zaten cinsellik olmadan evlilik yürümez.bir karar vermelisiniz

Tam firsat iste sana .soyle istemediginide birazda o utansin, bozulsun, mors olsun.bu kadarda kendini kullandirtma madem ilgi yok sevgi sevkat yok.seni bosanmayi dusundurecek hale getirmis belli et tavrini canim nasil olsa cepte demesin .

Soru ; ne zaman kendisi arzularsa oluyor normalde beni gormez ilgilenmez kufur vs genelde yasadigim seyler bende diyorum ki beraber olmak istediginde sakalasir hadi der gulucukler atar naz yapma der ama normalde buz dolabi gibi agzi kufurlu bi adam kendimi kullanilmis gibi hissediyorum
Soru ne bacim ? Burda bi soru yok. Ok kullanilmis gibi hissediyosun ama soru yok yani bu paragrafta

Eşiniz sorun ne demiş,neden söylemediniz ? Belki farkında bile değildir,belki önemsemiyordur.
Her erkek centilmen olarak doğmuyor,bazılarını yontmak gerekiyor.
Bence duygularınızı "bir erkeğin anlayacağı şekilde" ifade edin.Önceden kafanızda cümleler hazırlayın.Konuşmaktan zarar gelmez.

Not : Ben yeni evlisiniz sanmıştım.:KK43:
Benim esimle konusmak :(
O anda tamam der konu ne olursa olsun sonra yine ayni

Boşanma arifesinde bir bebek sürprizi yaşamada...çünkü kadınlar kulübü hatunlari arasında meşhurdur boşanma dönemlerinde mutlaka sürpriz bir bebek cikar ortaya bosanilan kocadan nasil bebek yapiliyorsa artik....
Konuyla alakasız olcak ama üç kız bir oğlan bir kedi annesi ve yapayalnız :KK70:
Allah evlatlarınızı size bağışlasın, kuyruklu olanı da :halay:
Konu sahibi, boşanmaya karar verdiğiniz kişiyle ilişkiniz devam ediyorsa çok da karar vermiş sayılmazsınız sanırım.

Eşinizden bosanmayi dusunurken nasil birlikte olabiliyorsunuz
Size dokunmasina neden izin veriyorsunuz
Ruhunuzu oksamayan adamla neden sevisiyorsunuz kafamda sorular :KK64:
Lutfen korunun bu asamada bir de bebek gelmesin...

Back
X