Eşiniz ve Sadece cinsellik

Ben mi anlamadım bende mi sorun var. Boşanma kararı aldığınız adamın size sadece cinsel ilişki yaşarken sıcak davranmasıni ve sizin de soguk olmanızı mi sorguluyorsunuz? Hayır yani zihnimde boşanma kararı ve cinselliği aynı cümlede birlestiremedim. Denedim ama olmadı.

Deseniz ki ben bu adamdan bosanicam ama canım da sevişmek istiyor. Bosanana kadar idarelik pipi olarak goruyorum adamı. Onu bile anlar hak veririm. Ama hem istemiyorsunuz, hem boşanma kararı almissiniz, hem de adamın cinsel yaklaşımını dert ediyorsunuz.

"Ben senden bosanicam o yüzden sevişmek istemiyorum az öte git pis pipili" deyin.

Yaptim ben bunu bi kac kere utandiriyor beni o kadar mi azdin diyerek bende de ne istek kaliyor ne baska bisey
Utanma.
Azdım de hemde o kadar çok azdım ki.
Beni idare edebileceğine inanmıyorum de.
Gurur falan bırakma onda.
Neyse yav çok pis sinir oldum.

Adamın size yapmadığı kalmamış, siz cinselliği konuşuyorsunuz!

Siz kendinizi böyle basit görürseniz, eşiniz niye görmesin ki? Terkedin ve ailenizin yanına dönün. Bu adamdan ne koca, ne baba olur.

Bacım bir de benden bir yaş büyükmüşsün acelen neydi bu adama kaçtın bir de iki çocuk yapmışsın hey allahım yarabbim

Ya ben bosan diyemem ama bende dayanamiyorum artik ben belcikadan kacarak evlendim 17 yasimda burda mahalle olmus bir koyde oturuyorum ama dagin tepesi merkeze 15 dk vs iki cocuk annesiyim rabbim korusun yavrularimi iyiki varlar ama evlendigim gunden beri kufur hakaret dayakta oldu ve hala kufurler vs devam ediyor dayak yok ama psikolojik siddet ilgisizlik zaten en basta evde cocuklarla vakit geciriyorum bi yere gitmek istesem ya para yok ya hava yok fln fln anlatsam cok uzar ama ne kadar biktigimi anlamssindir
Canım senin durum benden daha zormuş. Ben cok ani karar vererek evlendim. Memurum muhtac değilim cok şükür, büyük bir şehirde yaşıyorum. Ailem aynı şehirde olmasa da 3-4 saatlik mesafede. Çok severek de evlenmedim. Çekmek için hiç bir sebebim yok

Ya ben bosan diyemem ama bende dayanamiyorum artik ben belcikadan kacarak evlendim 17 yasimda burda mahalle olmus bir koyde oturuyorum ama dagin tepesi merkeze 15 dk vs iki cocuk annesiyim rabbim korusun yavrularimi iyiki varlar ama evlendigim gunden beri kufur hakaret dayakta oldu ve hala kufurler vs devam ediyor dayak yok ama psikolojik siddet ilgisizlik zaten en basta evde cocuklarla vakit geciriyorum bi yere gitmek istesem ya para yok ya hava yok fln fln anlatsam cok uzar ama ne kadar biktigimi anlamssindir
Ailenizle konuşun bence ama anlatın durumu çekmek hakkaten zor. Allahım yardım etsin bir çıkar yol göstersin en kısa sürede

Hak veriyorum size
Sizden bi ricam var burda yazsam cok uzun olur benim profilime girip orda bi konu var huzursuz evlilik ve iki cocukla bosanma diye okursaniz beni cok net anlarsiniz
Ahh hatalar hatalar hatalar..........
Kardeşim, ablacım, güzelim,arkadaşım, güzel kadın!
Ne diye hitap edeyim de daha samimi olsun?
Allah için kendine ve evlatlarına bunu yapma. Arkanda dağ gibi duran babanın evine, Belçikaya git.. Bir an tereddüt etmeden.....

Bak..senin o konuna da yorum yapmışım, şimdi hatırladım seni..
Hâlâ aynı fikirdeyim o halde. Sen büyük hatalar yapmışsın.
Hele sen kaçınca "ilaçları var, siz ona benim gibi bakamazsınız" diyen annene öyle üzülmüştümki..

Kendine ve çocuklarına güzel bir gelecek sunmak istersen Belçika ya, ailene dön.
Gencecik kadınsın, yapma bu eziyeti ve git.
Gidilir yani,şu durumda gidilmelidir..

Hele sen kaçınca "ilaçları var, siz ona benim gibi bakamazsınız" diyen annene öyle üzülmüştümki..

Kendine ve çocuklarına güzel bir gelecek sunmak istersen Belçika ya, ailene dön.
Ben kendime cok kiziyorum cok merhametliyim bana kotuluk yapilsa bile bir guler yuze affederim

Esim olacak adam simdi ben sessiz sakinim ne ilgi icin ne baska bisey icin kendimi yormuyorum cunku sonuc yine ayni cikacak o yuzden ben sustugum surece evde kavga yok

Karar verdim beynimde bitirdim onu ve babamin bizi almasini bekliyorum

Canım senin durum benden daha zormuş. Ben cok ani karar vererek evlendim. Memurum muhtac değilim cok şükür, büyük bir şehirde yaşıyorum. Ailem aynı şehirde olmasa da 3-4 saatlik mesafede. Çok severek de evlenmedim. Çekmek için hiç bir sebebim yok
Evet
Insanin kalbinde bitince ve beyninde de bitince ne olursa olsun istemiyor insan artik ne olursa olsun

Biz kadinlar neden bu erkeklere boyun eymek zorundaymisiz gibiyiz gercege bakarsak biz onlardan kat kat gucluyuz onlar sadece bilekte kuvvetliler

Karar verdim beynimde bitirdim onu ve babamin bizi almasini bekliyorum
İnşallah gönlüne göre olsun.
Bak ciddi söylüyorum, senin durumunda olanlara çok üzülüyorum. Kendine bunu reva görmemeli insan.
Cahillik etmiş bir hata yapmışsın. Ama bedelini ömrünce ödemek zorunda değilsin.
2 evladın varmış, verimli bir anne, mutlu bir insan olmak istiyorsan bunu yapmalısın..
Anne babanın kıymetini bil e mi ;)
Umarım bundan sonra iyi olur herşey

Madem boşanacaksın niye cinsellik yaşıyorsun? Anlamadım ben. Normalde kötü davranan adam cinsellik öncesi iyi biri oluyorsa evet seni kullanıyor.

e sevişme sen de. hatta sana sırnaştığı zaman ''ooo hayırdır yine boşalma vaktin mi geldi de yüzüme gülüyosun'' de. sonra da çek git yanından.
ya da ön sevişmeyi yap öpüş falan sonra duraksa ''canım istemiyor ya'' de ayrıl yanından.

Eski türk filmlerinde sevişerek evlendiler lafını duymuştum,burada da sevişerek boşandık lafını duymuş oldum.Bi yaşıma daha girdim sayenizde.
İhtiyacını gidermiyorsa kullanma derim.
Edit: boşol boşol boşol deyişini acaba boşal boşal boşal mı anladınız ki?
iyi giydirmişsin baya yaratıcı :super:

Madem boşanma arefesindesiniz neden ilişkiye giriyorsunuz? Daha fazla sizi kullanmasına izin vermeyin sizde.

Eski konularını okudum. Gerçekten üzüldüm. Sana boşan ya da boşanma demek bana düşmez. Ama seni mutlu edecek bir yol olmalı..
Lütfen güçlü ol çünkü kalacaksan da gideceksen de buna ihtiyacın var.
Ve bu dünyaya bir daha gelmeyeceğini de unutma.

Back
X