Eşiniz ve Sadece cinsellik

İnşallah gönlüne göre olsun.
Bak ciddi söylüyorum, senin durumunda olanlara çok üzülüyorum. Kendine bunu reva görmemeli insan.
Cahillik etmiş bir hata yapmışsın. Ama bedelini ömrünce ödemek zorunda değilsin.
2 evladın varmış, verimli bir anne, mutlu bir insan olmak istiyorsan bunu yapmalısın..
Anne babanın kıymetini bil e mi :KK66:
Umarım bundan sonra iyi olur herşey
Yaptiginiz yorumlar ne kadar ictenlikle yaziyorsunuz hayran kaliyorum

Dediklerinizin hepsine katiliyorum yanliz icimi hala cizlatan bisey var buyuk cocuguma diyorum gidices baban gelmiycek ozzlermisin diyorum ilk hayir ozlemem o bize cok bagiriyor diyor bazende babam gelmiycekmi diye soru soruyor , kucugu ise babasi evde yokken bana gosteriyor baba yok baba yok diyerek

Ama bunlara uzulmem mi lazim bilmiyorum

Teşekkür ediyorum kendimi hazirliyorum yavastan guclu olmaya
Eski konularını okudum. Gerçekten üzüldüm. Sana boşan ya da boşanma demek bana düşmez. Ama seni mutlu edecek bir yol olmalı..
Lütfen güçlü ol çünkü kalacaksan da gideceksen de buna ihtiyacın var.
Ve bu dünyaya bir daha gelmeyeceğini de unutma.

vermicem vermicem benim degilmi vermicem kuruyup gitsede vermicem de sende :D :KK70:

Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği vallahi bunların bazılarını uçkurundan asıcan tavana. Diğerlerine de ibret olsun.
Hiç yanaşma bacım. Canım istemiyor de geç

Bacım bir de benden bir yaş büyükmüşsün acelen neydi bu adama kaçtın bir de iki çocuk yapmışsın hey allahım yarabbim
Çocuklarimi iyiki yaratip vermis rabbim hic bir zaman pisman olmadim inanin sadece babasiz kalinca bana babalarini sorarlarsa diye uzuluyorum simdiden

Iyiki varlar ikiside cunku boaandiktan sonra sadece onlar mutlu olsun diye ayakta dimdik duracam eger ki onlar olmasaydi ben kendimi salardim ne calismak isterdim ne baska bisey yapmak isterdim o yuzden

demek istedigim Ayakta duracak gücüm yok belki ama hayatta duracak sebebim var iki tane

Bosanma arefesinde neden birlikte oluyorsun ki?
Yanastigi zaman farkindamisin biz bosaniyoruz de it öteye.

ya arkadaşım sen saf mısın,
ailen arkanda seni bu denli sıkan adamdan çocuklarını da al kaç kurtul belçikaya giderken de tatlılıkla git ki cocuklarını alıkoymasınlar.

Yani az bir tatil yapıp gelceim canım de...sonra gelme.

boşanacağım dıyorsunuz ama hala beraber oluyorsunuz , enteresann.

ya arkadaşım sen saf mısın,
ailen arkanda seni bu denli sıkan adamdan çocuklarını da al kaç kurtul belçikaya giderken de tatlılıkla git ki cocuklarını alıkoymasınlar.

Yani az bir tatil yapıp gelceim canım de...sonra gelme.
bu dediğiniz ne kadar insaflı sizce.
boşanacak diye çocukları babadan kacırmak doğru mu?
haberlerde izliyoruz bu dediğiniz taktikleri yapanların sonunu?

bu dediğiniz ne kadar insaflı sizce.
boşanacak diye çocukları babadan kacırmak doğru mu?
haberlerde izliyoruz bu dediğiniz taktikleri yapanların sonunu?

23 24 yaşındaki annelerinin anlattıklarına göre , cocuklarının varlığı yokluğu bir küfürbaz babaya mı acıyacaktı.
O adam karısı gittikten sonra çokda güzel köy yerinden birini bulur evlenir.

Merhaba

Ben şu anda sıkıntılı bir durumdayım konularımı okuyanlar biliyor ..

Boşanıcam en kısa zamanda buna niyetliyim zaten çünkü gitmiyor bu evlilik ..

Asil sorum size eşim beni normalde görmez soğuk davranır , bende zaten saldım bu aralar herşeyi neden derseniz bu evlilik yordu beni ve kararım belli oldugu icin sadece bosveriyorum her ne yaparsa

Sorum şu dedigim gibi esim normalde soguk durur bana karsi ilgilenmez fln ama ne zaman iliskiye girmek istese yanasir ve kendi isini gorur oldu bittiye gelir , en son iki hafta olmustur belki beraber olali su anda ben istemiyorum sogugum ona icimden gelmiyor cunku kendimi sadece onun zevk araci olarak hissediyorum ! Isini goruyor ve yine ayni davraniyor
Boşanma kararı aldığın insanla,bırak aynı yatağı aynı evde durman abesle iştigal

boşanma arefesinde olan bir çiftin ilişkiye girmesi kadar çirkin bişey yoktur bence. zira sevgi yok, arzu yok , ciddi anlamda anlamsız bişey. haklısınız soğuk olmakta . böyle olmayada devam edin bence.

neyin kafası bu ya aklında bitirdiğin adam senin için artık yabancıdır bir de beraber mi oluyorsun kocan kadar sen de garipsin sinir oluyorum ya az kendine saygı duy.

Merhaba

Ben şu anda sıkıntılı bir durumdayım konularımı okuyanlar biliyor ..

Boşanıcam en kısa zamanda buna niyetliyim zaten çünkü gitmiyor bu evlilik ..

Asil sorum size eşim beni normalde görmez soğuk davranır , bende zaten saldım bu aralar herşeyi neden derseniz bu evlilik yordu beni ve kararım belli oldugu icin sadece bosveriyorum her ne yaparsa

Sorum şu dedigim gibi esim normalde soguk durur bana karsi ilgilenmez fln ama ne zaman iliskiye girmek istese yanasir ve kendi isini gorur oldu bittiye gelir , en son iki hafta olmustur belki beraber olali su anda ben istemiyorum sogugum ona icimden gelmiyor cunku kendimi sadece onun zevk araci olarak hissediyorum ! Isini goruyor ve yine ayni davraniyor
boşanma konusunda kesin kararlı isen eşine neden hayır demiyorsun?
seni kullanmasına neden izin veriyorsun?
bu çok onur kırıcı bir muamele

Merhaba

Ben şu anda sıkıntılı bir durumdayım konularımı okuyanlar biliyor..

en son iki hafta olmustur belki beraber olali su anda ben istemiyorum sogugum ona icimden gelmiyor cunku kendimi sadece onun zevk araci olarak hissediyorum ! Isini goruyor ve yine ayni davraniyor ve bu normal bir evlilik olamaz demi ? Izin vermelimiyim
Merhaba beni yanlış anlamazsanız naçizane fikrimi belirtmek isterim. Yaşadığınız durum benim de başıma geldi. Evliliğin de vermiş olduğu rahatlıkla artık kendinize bakmaz oluyor ve her gün her gün cinsel birliktelik yaşamaya üşenir hale geliyorsunuz. Fakat evliliğinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için her iki tarafın da bu birleşime istekli olması gerekir. Yaşadığınız durumu bire bir yaşayan biri olarak neredeyse aldatılacak duruma geldim. Sonra bu durum için ilaç araştırmaya başladım. Eczaneden almaya utandığım için iyice araştırıp almam gerekiyordu. En sonunda videoları da olan ilginç bir ilaç gördüm adı .... Eşimden habersiz bir tablet aldım. Şimdi kendimi ilk zamanlardaki kadar istekli hissediyorum. Kullanmaya devam ettikçe normale döndüm ve o istemeden ben ister hale geldim. Vajinal kuruluk sorunum tamamiyle yok oldu. Sana önerim sen de bir bak derim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem herşey kafanızda belli, sizin i.in bu evlilik bitti neden birlikte oluyorsunuz neden izin veriyorsunuz kaldı ki bu adamı nasıl isteyebiliyorsunuz? işini gördükten sonra yine aynı davranıyor diyorsunuz gururunuz incinmiyor mu? istemiyorum deyin, sen böyle davrandığın sürece elini bile sürmeni istemiyorum deyin adamın her an elinin aldatındasınız reddetmiyorsunuz istediğini alıyor neden değişsin ki biraz tavrınız olsun sadece o anlamda değil her anlamda ki kaybetmekten korksun seviyorsa sizi değişsin.

Back
X