Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben hep derdım evlenecegım kişi babam gıbı olsun dıye cok şükür rabbıme öyle bırını cıkardı karsıma,,sabırlı sakin..anlayıslı..kahve kültürü yok..bensız bır yere gıtmez..yemez yedırır,gıymez gıydırır.
çocuguna ve bana cok düşkün. deger verıyor,degerımı bılıyor,,ikisi de mükemmel..
ben de kayınvalıdemın aynısıyım,burclar aynı huylar aynı,her sey aynı yanii..aratmıyoruz bırbırımızı...
evet tip olarak ve huy olarak benziyorlar bide aynı burç, ikisi de Boğa, çok kıskançlar. Evlendim kurtulamadım sürekli hesap vermekten. Aslında hiç istemezdim babam gibi biiryle evlenmeyi ama heralde insanı çekiyor.
eşim olur mu bilemiyorum hayırlısı Allahtan tabii..
ama pek çok konu da birbirlerine benziyorlar..
biri sarışın diğeri esmer, tek farklılık bu neredeysee dermişimm..
bir programda bir psikolog konuşuyordu söylediği sözden çok etkilendim, diyordu ki kadın evlilikte ya kendini ödüllendirir ya cezalandırır, iyi bir babamız varsa sorun değil (rahat batan olup da cezalandırma yaparsa bilemicez ama kötü bir babadan dolayı ona benzer seçersek kendimizi cezalandırmış seçmezsek ödüllendirmiş sayılırız
ne diyelim eşte iyi huyları olsun kötü huyları olmasın babalarımızın