Eşiniz veya sevgiliniz

Her zaman haber veririm...izin almak anlamında degil....şu şu işim var şuraya gidiyorum haberin olsun diye mutlaka arar haber veririm.........

evet mutlaka arar soyleririm surda işim var suraya gidecem merak etme yada haberin olsun diye ayni sekilde esimde arayip haber eder nereye giderseŞeniz

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

çoğu zaman haber veririm bazende izin alırım ki
tabi haber vericem
yoksa ondan böyle birşey talep edemem dimiyerimseniben
tabiki o da bana haber verir
izin de alırsengözlerimebaksanab
evlilik bu kafamıza göre iş yapamayız zaten
ayrıca ondan izin almaktandan hiç gocunmam
ama karşılıklı olduğu sürece :1closedeyes:

habervririm ama izin almam sadece şuraya gidiyorum haberin olsun derim ayda yılda bi degişiklik olsundiye izin alırım oda hayır dır der şaşırır ama eşim benden izinsiz hiç bi yere gitmez

Eşinize veya sevgilinize dışarı çıkarken (alışveriş, arkadaşlarla buluşma, aile ziyareti) her zaman haber verirmisiniz?fisfisfis
Ben unutuyorum bazen eşim biraz bozuluyor..benneyaptımki
Sizinki...
unutuyo musun :1shok: onu nasıl beceriyosun kız :mymeka:

tabi haber veririm.doğru da olan bu bence..

bu arada yeni mi evlisin arkadaşım...

Eşinize veya sevgilinize dışarı çıkarken (alışveriş, arkadaşlarla buluşma, aile ziyareti) her zaman haber verirmisiniz?fisfisfis
Ben unutuyorum bazen eşim biraz bozuluyor..benneyaptımki
Sizinki...

canımın istediğini söylerim canımın istemediğinide gidip geldikten sonra söylerim.a.s.:dance:.ben söylemesem bile evdeki afacan rapor verir babasına tatlicadiarzu tatlicadiarzu :roflol::roflol::roflol:

kesinlikle haber veririm ...kendisinin de haber vermesini beklerim ki hep böyle olmuştur..sonuçta tuhaf bir ülkede yaşıyoruz başımıza heran bişey gelebilir..haberdar etmeli, edilmeliyiz diye düşünüyorumyerimsenibena.s

Bende her zaman haber veririm hatta işimi halledip başka yere gidiyor olsam arar onuda söylerim Allah korusun başıma bişey gelse beni nerede bulacağını bilir...
Oda her zaman gideceği yeri söyler ben biraz pinpirikliyim merak ederimmm

muhakkak ararım kendisini bilgilendiririm.Nereye gideceğimi saöylerim.Mesela başıma bişey gelse en azından ,eşimin haberi olur ve gerekn neyse yapar.Sonuçta nerde olduğumu biliyor.Evden çıktığımı biliyor.Eşin bozulmakta haklı ,ha bakkala ekmek almaya gidiyorum demiyorum ama uzunca sürecek işlerimde kendisine söylüyorum

sevgili olmamıza rahmen o benden izin alır benonran izin alırım eğer bir taraf unutmuş yada izin almama gereği duymuşsa vayy onun haline :)

bende haber veririm izin koparma amaciyla degil ama merak etmesin diye. vermedigim zamanlarda oluyor nerde olacagimi tahmin ediyor ozaman. oda mutlaka evden cikarken haber verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…