Eşiniz veya sevgiliniz

Bi topic daha hortlatayim dedim kaydirigubbakcemile3

Alisveris gibi olagan seylerde aninda arayip haber vermeyiz, ama aksam sohbet ettigimizde, suraya buraya gittim sunu bunu aldim diye birbirimize anlatiriz. Arkadaslarla bulusma, aile ziyareti veya doktor gibi ozel seylerde bastan soyleriz zaten. Eger spontane gelisen birsey olursada muhakkak haberlesiriz
Birbirimizden habersiz hareket etmeyiz yani, oyle alistirdik ikimizde.

ben haber verırım zaten genelde ne yapıcagım sabahtan veya bır oncekı gunden bellı olur..ararım bugun sununla suraya gıdıcem derım..evden cıkarken bazen ararım cıktım dıye bazen de aramam..ama nereye kımle gıdecegımı soylerım..
o da soyler..

ben de rapor veririm,izin aldığımda olur nişanlımdan..
ne yediğimi,ne giydiğimi bile sorar sölerim,o da bana söler..
haber verir,izin alır
yapmazsa klava:

Birbirimizden gün içinde sürekli haberleştiğimiz için bilgimiz olur..
Zaten bir çocuğumuz olduğu içinde nereye gideceğimi söylerim,kıza ne giydirsem hava nasıl dışarda diye sorarım..Bebek arabalık hava varmı alayımmı derim,otobüse mi binem,dolmuşa mı derim..
Herşeyi konuşuruz yani..

sewgilimle konuşmaya başladığımızda zaten böle kararlaştırmıştık

nereye gidersen haberim olsun bnde senin için aynı şeyi yaparım dedi

ve ölede oldu nereye gidersek gidelim bşrbirimizin haberi oluo

ama malesef şu an askerde olduğu için anca akşamları gün boyunca naptığımız anlatıoz

evlilik bu oyun oynamıyoruz tabiki biyere giderken haber veriyorum.değişik biyere gideceksem izin de alıyorum..eşimde aynı şekilde..

haber veririm ,eşim de haber verir ,izin almam gereken bir yer olmadı ama alırım da gerekirse eşimin gitmemi istemediği bir yer olabilir bunu dikkate alırım ne olacak ki ,hem erkekler bayanlardan bu konuda daha sağlıklı kararlar veriyorlar gidilip gidilmemesi gerekn yerler hakkında çünkü kadınlar daha duygusal erkekler daha mantıklı

Asla izin konusu olmaz bizde ....
Canım mı sıkıldı çıkarım dışarıya akşam geldimi ne yaptın bugün diye sorarsa söylerim..
Yoksa her gittiğim yeri söyleyemem ki ani gitme gereği olabiliyor bazen ..

Haber verme baska

Izin almak baska kizlar kaydirigubbakcemile3

Biz genelde aksamustu anlatiriz olanlari, naptin nettin diye

Fakat dedigim gibi ozel seylerde haber veririm gerektiginde izin alirim

ama genelde sadece haber veririm delikafadulden

E yani tabi ki bence öyle de olmalı zaten öbür türlü mesela sen bi alışveriş merkezine gidiyosun sevgilinle karşılaşıyosunuz aaa sen de mi burdaydın mı diceksin :) birbiriyle alakasız iki insan gibi olur bence bilemiyorum :)

Mutlaka Gittiğim Yerleri Haber Veriyorum..

Geçen Msn Girerken Haber Vermedim Diye Bozuk Attı.. Galiba O Kadar Alıştırdım ki kaydirigubbakcemile3

haber veririm hem de hep her dışarı çıkışımda haber verdim bi kere bile yoktur ki vermediğim. bulamaz
o ise kırk yılda bir unutur o zaman da tüm çirkefliğimle atlarım üstünee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…