Eşiniz veya sevgiliniz

bende mutlaka haberdar ederim bu bazen izin modunda bazen bilgi vermedir. o da aynı şekilde benden habersiz bir yere gitmez. karşıdaki insanın da şimdi ne yapıyor ne ediyor diye aklı kalmamalı :uhm:CADIARZU

Gün içinde anneme,kızkardeşime,ablama,anneanneme, kuaföre ya da bir arkadaşıma gidersem haber vermiyorum. Zaten gün içinde yaptıklarım bellidir. Kim olursa olsun tanır yanımdakini.CADIARZU
Ama eğer ikimiz de ayrı ayrı akşam çıkacaksak haber veriririz birbirimize..a.s

izin almak maksatlı değil sadece haberi olsun diye..ikimiz de birbirimizi haberdar ederiz hem belki teli duymayacak yerde olabiliriz en azından birbirimizin işi olduğunu konuşmaya müsait olmadığımızı biliyoruz..

annemle bi yere gideceksem haber vermem ama tek gideceksem mutlaka haberi olur ama öle kızlarla dışarda buluşcaz falan gibi özel bi lüksüm yok ancak eve gidebilirim arkdaşımda eve gelir dışarda buluşmak yasak aynı şey onun içinde geçerli erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkamaz.

Biz de karsilikli her zaman haber veririz birbirmize biyere gidecegimiz zaman...
Bence böyle olmasi gerekiyor zaten..
Bazi sevgililere sasiyorum.. Bazen birbirlerinden 1-2 hafta haber almayanlar var..Ancak bulusacaklari zaman haberlesiyorlar.
Ben kesinlikle gelemem böyle bir seye :1closedeyes:
Anini,dakikasini bilmem lazim tatlicadiarzu

Ayy Sölemesem Sevgilim çildiriyo .ee Tabi şimdi Askrde Ama Akşamlri Ve Ya Birgün önceden Diorumm ,şöle Yapicam Die.oda Yap Veya Yapma DiDA BANA SÖLEMEDEN HİÇ BİŞEY YAPMAMAZ.SÖLER MUTLAKA

yani ben bilmiyorum herzaman heryere gittiğimde haber vermiyorum bu genellikle kavga konusu oluyor.biyere gidiyorum ne zaman gelceksn cabuk eve gel yada gitmiceksn filan..
yani söleyince de kızıyorlar sölemeyince de bu erkekler cinssssklava:

sevgilime Haber Vermek Beni çok Mutlu Ediyor
Ayrica Yanliz Beni Değil Sevgilimide Mutlu Ediyor
Birbirimize Karşi Bir Sorumluluk Duygusu Nu Benimsemiş Oluyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…