Eşiniz Ya da Sevgiliniz Size Ne Sıklıkla çiçek Alir?

ben pek sevmiyorum çiçek böcek olayını sanırım çok da aramıyorum alırsa ne ala amazsa da niye almadın demem çünkü kuruyor atıyorsun çiçeği verilen paraya yazık (hay benim gibi cimriye:))))

ayda b kere faln alır...
ben çiçeklerimi hiç atmam hep kurutur saklarım........

aahh aah yaramı deştiniz hee evlenene kadar her hafta,evliliğimizin ilk 5 yılı sık sık alırdı sora yavaştan azaldı vee artıkın heç kalmadı en son 2 yıl önce sevgiler gününde almıştı:çok üzgünüm:

2,5 yıllık evliliğimizde 3 kere; evlilik dahil 9 yıllık birlikteliğimizde toplamda 8 kere çiçek aldı.
farketmeden de saymışım bu arada.
sıklık oranına vurunca oran ne çıkar ben yetersiz kaldım bu konuda

bebim eşimde bana en son 1 ay önce çiçek aldı oda kendi sevdiği çiçeği almıs ama evlenme yıldönümümüzde çok güzel bir çiçek almsıtı

valla bi düğünümüzde almış gelin çiçeğin olsun diye...
bi de nişanlıyken sevgililer gününde başka hiç görmedim... gamyoncuiremsu
pek aklına gelmez benimkinin...romantizmden sınıfta bırakıyorum ben onu... -tatlicadiarzu-

:kızgın: :kızgın: :kızgın:ne çiceği
gördüğüm yok vallah hiç bir zamanda göremiyçem
2006 yılında k.oğlum ameliyat olmuştu
hastaneye bile çicekle gelmeyen adam şimdimi getireçek :kızgın:

ÖZEL GÜNLERİN HARiCİNDE İŞYERİME ARADA BİR ÇİÇEK GÖNDERİR. ( 3-4 AYDA BİR )
EVE GELİRKENDE ORTALAMA AYDA BİR GETİRİR.
YANINDA HEDİYEDE ALIR, ÇİÇEĞİ DE POŞETE KOYAR.

UTANIYORMUŞ :utangac::utangac:

Arkadaşım çok şanslısın :nazar: romantik bir eşin var sanırım.
Benim eşim ilk senemizde özel günlerde mutlaka çiçek alırdı :asigim:
Şimdi 3,5 senelik evliyiz. Çiçek alma sıklığı 1,5 senede bir... abartısız :bbo:
Olsun ben onu yinede çok seviyorum :nazar: :asigim:

her zaman alır en az hafta da bir odam ve mutfağım çiceksiz kalmadı hiç ben mevsim çiceklerini severim özellikle de nergiz (kimileri fulya diyor)her dışarı çıktığında birkaç demet alır(şu anda issiz olduğu için evde de pek çıkmıyo) 18 senedir böyle

Maşallah maşallah.:nazar: :nazar: :nazar: a.s.

4,5 yıllık evliyiz.ilk evlik yıl dönümümüzde 1 tane sarı gül almıştı[sarı gül ve paptyadan başka çiçek sevmemde ondan]
birde kızımı doğum yaptığımda almıştı bir buket.
kızım 3 yaşında daha görmedim.
babam 50 annem 42 yaşında babam berber dükkanında çiçek yetiştirir bahçesindede gül felan dikili.mevsiminde hep koparır anneme gösteriş yaparak getirir.hıhhhhhhhhh birde benimkine bakk :))))))

evliliğimizin ilk yıllarıydı. eşim iki yada üç güne bir çiçekle gelirdi. e malum borçlarda var. bi gün kendine çiçekler için teşekkür ederim ama bence bunlara çok masraf yapıyorsun, zahmet etme dedim. olsun falan dedi. sonra bir gün iş çıkışı işyerine gittim.
meğerse o çiçekleri, eşimlerin müşterisi bi çiçekçi var. o adam 2-3 güne bir akşam üstü elinde kalan çiçekleri böyle devamlı sipariş aldığı işyerlerine hediye olarak gönderiyormuş. :roflol: adam hem çiçekleri ziyan etmiyo, hemde iş yaptığı yere jest yapmış oluyo yani. eşimede dedim çiçeklerin kaynağı öğrenildi hiçte söylemiyosun diye :dilcikar: oda hemen olsun aşkım ben yine seni düşünüp bu gelen çiçeklerden sana getiriyorum ya sen ona bak, eşlerine götürmeyen arkadaşlarda var burda demişti. :roflol:
çiçekçi getirdiği sürece eşimde bana getirdi çiçekleri :roflol: sonrada eşimin o şubeden tayini çıktı.
gerçi şimdide getirir ama 2-3 güne bir değil. özel günlerde mutlaka alır. diğer zamanlardada bazen getiriyor.
buda benden eşime a.s.

en son evlilik yıldönümünde almıştı tekrar evlilik yıldönümü yaklaştı düşünün artık:) dogum gunum geçti ozaman bile almadı kutlamadı.ama sevgiliyken her buluşmaya çiçeklerle hediyelerle gelirdi.evlilik aşkı katlediyor işte....

2005 senesinde almıştı en son o günden bugüne ne çiçek ne böcek görmedim doğrusu.
bakalım evlilik yıl dönümü yaklaşıyor bu sene alırmı acaba:((

SIKLIGINI seyrekkligini bilmem ama saolsun esimde aklina gelldikce alir hatta kuriye ilede yollar ki ben kiyamam hep derim ciceklere bukadar para verme diye sevmedigimden diil bayilirim özellikle beyaz güle ama cok cabuk solup kuruyolar ve atiliyor ister istemez ama saolsun düsünnmesi bile yeter benim icinnnnnnnnn

benimki de tam bi odun 2 senede bir alır çiçek şimdiye kadar 2 kere aldı bi çıkarken bide evlendikten bidaha artık ben hamile kalırsam mdoğum yaptıktan sonra alır belki :delphin:

Back
X