esiniz yada sevgilinizden gelen haksiz bir tokat........

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
318
48
sizin hakli oldugunuz bir konuda esiniz yada sevgilinizden gelen bir tokat..........

evet yanlis anlamadiniz,
haksiz bir tokat,
esinizin yada sevgilinizin böyle birseyi yapacagini hic ummadiginiz bir durum...

ne yapardiniz?

bundan sonra ona nasil davranirdiniz?

ona olan sevginiz´de azalma olurmu acaba?

benim kalbimde bir sizi olusurdu (belkide vardir da)

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Çok gurur kırıcı bir olay :sm_confused: Kendini affetirebilirse ne ala, yoksa soğurdum. Üstelik bir daha yapmayacağından da emin olmalıyım affedebilmem için.
Ben nasıl tokat atmıyorsam, karşımdakininde atmaması gerekir. :sm_confused:
Haklısı haksızı yok bu işin.Tokat atmaması gerekir. :sm_confused:

Tokat atma kelimesi bile çok aşağılayıcı ya..ne demek tokat atmak? ne hakla?

Allah korusun :1no2: Öyle birşey olacağını sanmıyorum hiç hata kaza olursada çok kötü olur gerçekten..ama ben onu çok çok sevdiğim için affederdim..Tabi özgürce ninemin dediği gibi birdaha yapmayacağını bilmek şartıyla:1closedeyes: Yoksa bende girişirim allamatatlicadiarzu

öncelikle bakış açısında bir hata var.. tokat ve bence dayaktır bu hatta belki kola bacağa vurulan on darbeden daha da acıdır.. bunu haklı kılabilcek bir sebep yok.. haklı ifadenizi beyninizden silerseniz daha kolay olacaktır bazı konuları anlamak..

evlideğilim ama başlıkta sevginiz ifadesinide kullanmışsınız ondan iştirak ettim.. ve oturup düşündüm çoğukez sinirden delirttiğim erkek arkadaşım neden bana hiç vurmadı,neden büyük kavgalar yapsak da hiç bu boyuta gelmedik..iişkide affedilemeycek telafisi mümkün olmaan veya izleri yitirilemeyen iki konu var bence dayak ve ihanet.. bunlardan bir olursa ben giderim.. yok olurum buhar olurum..

bu ülkede eğitim seviyesi ne olursa olsun kadınların %50'si dayak yiyor..böyle bir ülkede yaşıyoruz.. konuyu açarken bile klask kocandır,ara ara herkeste olur huzur bozmaya gerke yok türünden saçmalıkları okuyacağımı düşünürken çok mutlu oldum ..zira hala bu mantıkta olup da dayak yemeyi gerçekten bu sebeple hakeden kadınlar var..onların ağlamaya bile hakları yok..

size tavsiem sindirmeyin,bu olayı 'aman bir tokattı' diyerek kapatmayın.. o tokat döner gelir başka türlü patlar yüzünüzde.. o zaman sindirmek daha ağır olur.. karısına ona arkadşlık yapan kadına,yatağını paylaştığı kadınına vurup sonra ona tekrar dokunan adamın psikolojisi normal olamaz.. oturun konuşun böyle bir şeyi kaldırmadığınızı,ondan soğuduğunuzu ve elbette kendi yöntemleriniz..

böyle aşşalık bir durumu bir daha kendinize yaşatmayın..namusuyla edebiyle yaşayan bir kadın olarak bunu eşinize sorun 'neden bana vurdun '?????

ne vurması tokatı şiddetle birşeyler cözen adamla işim olmaz benim için biter
kendime bunu yaşatmaz bir tokatın devamı gelir izin verirsem

ben ömrüm boyunca unutamam o tokadı heralde. herşeyden önce kalbimi paramparça eder ve asla ama asla tamiri olamaz. zaten yengec burcuyum,en olmadık bir anda dahi aklıma gelir durur ve ağlarım da için için. Rabbim böyle bir şey yaşatmasın. şiddet olayına hiç değinmiyorum bile....

Haklı ya da haksız yapılmaması gereken bir hareket bu. Ömrüm boyunca unutamam bende. Sevgi azalır mı azalmaz mı bu konuda büyük konuşmak istemiyorum.Sarsılacağı kesinde.
Allah kimseye yaşatmasın...

attıgı o tokat kendısıne yumruk olarak gerı doner tatlicadiarzu:roflol:

bence haklı tokat yoktur ki haksız tokat olsun... ve hiçkimse tokatı da dayağı da haketmez ve kimsenin tokat atma lüksü de yoktur..çok şükür ben tokat yemedim onun için ne hissederdim bilemiyorum ama aciz ve güçsüz insan işi tokat atmak...

arkadaşlara katılıyorum tokatın haklı tarafı yok
ay o an sinirden neyaptığımı bilmedim falan
yok canım iradeli olsunKötü Kazen
işyerinde çevremizde neler yaşıyoz
iyi çok sinirlendiğimiz tekme tokat girelim ozaman.

saygımızı kaybetmiş oluruz diye düşünüyorumm.

agzini burnunu kirarim

yok daha ciddi yazmam gerekirse, hakli veya haksiz bunu nasil telafi edebilir ki ? ben nasil unuturum ? gururum, guvenim, sevgim dahil sasirlir. bir erkegin, sinir aninda olsa bile, esine, sevdigine, el kadirirsa, benim için erkek degildir o.

off offff

evet arkadaslar cok haklisiniz, hic bir tokat hakli yere atilmaz....bunu sadece düsüncesiz insanlar yapar....
böylelikle kendilerini öyle bir kücük duruma düsürüyorlarki bundan haberleri bile yok....bunun farkinda degiller....
karsilarindakinin düsüncelerini , kalbinin kirilip kirilmayacagini hic mi hic önemsemiyorlar, nedenmis onlar erkek....
gercekten böyle erkekler var yok diyemeyiz.....
nasil anlatsam bilmiyorum....kafanizi agirtmiyim ben......::))

herkes bir tokadi bile asla kabullenmem diyor
siddet goren bisuru kadin vardi bu forumda onlar nereye gitti?

BENDE HAKLI YADA HAKSIZ TOKAT VEYA DAHA FAZLASINA KARŞIYIM....
AMA BENİM YADA BİZLERİN KARŞI OLMASI BU GERÇEYİ YOK ETMİYOR MALESEF...
SANIRIM BÖLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞMIŞ OLSAYDIM ; büyük tepkiler verirdim....
ve eşimde bunun bilincinde.. yada ben öyle olduğunu sanıyorum...

tavrı en başta koymak lazım
tokattan sonra değil..
ister blöf yapın ister tehdit edin
ama ne yaparsanız yapın erkeğin gözünü korkutun
erkek bilecek o tokatı atarsa herşey biter.

Haklı tokat ya da haksız tokat yoktur!yasakkelime
Anında soğurum,ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bu saatten sonra.:dilcikar:
Bugün imkanım yoksa,kendimi topladığım gün sadece bu sebepten bile boşanırım..
Büyük konuşmak hoş değil ama soğuduğum,sevgi,saygı görmediğim insanla evli kalmanın ne anlamı var ki?:1closedeyes:

Yavaş vursun... Ne münasebet...
Tokat yersem kesinlikle ışık hızıyla karşılığını veririm...
Ve kimbilir neler yaparım ? Bekleyebilir miyim bilmiyorum...

Şu bir gerçek erkekler kadınlara karşı değil sadece normalde hemcinsleri ile de
konuşarak tartışamıyorlar. Kendilerini ifade edemedikleri noktada direkt kaba
kuvvete başvuruyorlar...
Çünkü adamlarda ifade yeteneği yok... İstisnalar kaideyi bozmaz...:mymeka:
Bir tokatla evliliği yıkarım diyemiyorum ama ömür boyunce eşim hep ogünün
acısını çeker sanırım...

Belkide ayrılırım... Bilemiyorum eşimin ne kadar acı çektiğine, ne kadar pişman olduğunda bağlı...

o anda kı ruh halımle, bır tanede ben patlatırım bır tokat, yada oradan sessızce uzaklasırmıyım bılmıyorum ama... sogurum ve bır daha yanına yaklasamam ben...kolay kolay kırılmaz kalbım ama kırıldımı da bır daha zor duzelır yada hıc duzelmez..onunla aynı evı paylasmaya devam edemem herhalde...ve ayrıca da dıger arkadaslarımın dedıgı gıbı dayagın tokatın herneyse ıste,, haklısı haksızı falan olmaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…