Simdi bu konuya yorum yapsam bir türlü yapmasam bi türlü, büyük konusmaktan korkmusumdur herzaman.. Rabbim öyle durumlarla karsi karsiya getirmesin hicbirimizi..
evet yazıları okudum ve yorum yapmak zorunda hissettim bir çok bayan bende karşılık veririm diyor bazıları ne hakkı var diyor herkez düşüncelerini beyan etmiş her keze ayrı saygım var yanlış anlaşılmasın...
ben kendi hayatımdan örnek veriyimde dinleyin belki fikirleriniz bir nebze olsun değişir
benim yazılarımı okuyanlar beni belki tanıyanlar bilir 4 yıllık evliyim ve şu anda eşimle evliliğimizde büyük sorunlar yaşıyoruz artık akışına bıraktım RABBİM den hayırlısını diliyorum.
ben eşimden 2 ay falan önce çok süper bir tokat yedim hani türk filimlerinde vardırya erkek kadına vurur kadın yere düşer yada duvara yapışır işte bende o duvara yapışanlardan oldum
haksız yere hemde nemi yaptım gidip yadak odasına kapıyı kapatıp yatağın üstüne oturup bağıra bağıra ağladım gözlerim şişti kan topladı bu ilk de değildi sonda olmıcak biliyorum.
neden mi hala evliyim bir oğlum var babasına düşkün dudaklarından hep baba baba kelimesi çıkıyor işte benim boynumu o büküyor hep dua ediyorum belki düzelir diye umut dünyası işte yapıcak bi şey yok. evliliğim in ilk yılıydı 9-10 aylık falan evliydim hiç unutmuyorum ben hayatımda ilk kez bilerek KELİMEYİ ŞEHADET GETİRDİM eşim beni az daha öldürüyordu çok korkmuştum ailemede bir şey söyleyemedim ama bende içimde ona karşı olan bütün sevgiyi saygıyı tüketti şu an bana yaptıklarından dolayı ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum ayrılırsamda geriye dönüpte keşke ayrılmasaydım kelimesini kullanacağım hiç bir şey yok belki yazımı okuyanlar NEDEN EVLİSİN Kİİİ diye düşüne bilirler artık ben ANNEYİM kendimi değil çocuğumu onun sağlığını ve pisikolojisini düşünmek zorundayım yaşadığım her şeyi yazmıyorum sadece bir kaç örnek verdim umarım beni anlayan olur kimsenin böyle şeyler yaşamamasını dilerim....
:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?