esiniz yada sevgilinizden gelen haksiz bir tokat........

tokadın haklılıgı haksızlıgı olmaz çok aşşaglayı bi durum ben sogardım heralde

Çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadım hiç
ama karşılığını kesinlikle alırdı

bencede haklı yada haksız tokat yoktur
şiddet şiddettirKötü Kazen
Allah korusun böyle bişeyle karşılaşırsam
büyük konuşmıyım ama yüzüne asla bakmam diye düşünüorum
sevgim aniden nefrete dönüşebilir
güçleri kadın dövmeye yeten aciz erkeklerden uzak tutsun Rabbim bizleri
hiçbir kadın dayanamaz buna yaa:1no2:
biz kadınlar hassas insanlarız,
erkekler o tokattan sonra, "sadece canı acıdı" die düşünürler
oysaki,hassas yüreklerimizdeki açılan yarayı tahmin edemezlerbenneyaptımki

evet yazıları okudum ve yorum yapmak zorunda hissettim bir çok bayan bende karşılık veririm diyor bazıları ne hakkı var diyor herkez düşüncelerini beyan etmiş her keze ayrı saygım var yanlış anlaşılmasın...
ben kendi hayatımdan örnek veriyimde dinleyin belki fikirleriniz bir nebze olsun değişir
benim yazılarımı okuyanlar beni belki tanıyanlar bilir 4 yıllık evliyim ve şu anda eşimle evliliğimizde büyük sorunlar yaşıyoruz artık akışına bıraktım RABBİM den hayırlısını diliyorum.
ben eşimden 2 ay falan önce çok süper bir tokat yedim hani türk filimlerinde vardırya erkek kadına vurur kadın yere düşer yada duvara yapışır işte bende o duvara yapışanlardan oldum
haksız yere hemde nemi yaptım gidip yadak odasına kapıyı kapatıp yatağın üstüne oturup bağıra bağıra ağladım gözlerim şişti kan topladı bu ilk de değildi sonda olmıcak biliyorum.
neden mi hala evliyim bir oğlum var babasına düşkün dudaklarından hep baba baba kelimesi çıkıyor işte benim boynumu o büküyor hep dua ediyorum belki düzelir diye umut dünyası işte yapıcak bi şey yok. evliliğim in ilk yılıydı 9-10 aylık falan evliydim hiç unutmuyorum ben hayatımda ilk kez bilerek KELİMEYİ ŞEHADET GETİRDİM eşim beni az daha öldürüyordu çok korkmuştum ailemede bir şey söyleyemedim ama bende içimde ona karşı olan bütün sevgiyi saygıyı tüketti şu an bana yaptıklarından dolayı ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum ayrılırsamda geriye dönüpte keşke ayrılmasaydım kelimesini kullanacağım hiç bir şey yok belki yazımı okuyanlar NEDEN EVLİSİN Kİİİ diye düşüne bilirler artık ben ANNEYİM kendimi değil çocuğumu onun sağlığını ve pisikolojisini düşünmek zorundayım yaşadığım her şeyi yazmıyorum sadece bir kaç örnek verdim umarım beni anlayan olur kimsenin böyle şeyler yaşamamasını dilerim....
:a015:

erkek dedigin sever de dover de
kadının karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etmeyeceksin demis atalarimiz (!)

büyük konuşmayım ama bedeli pek hafif olmazdı...sonu kötü yerlere giderdi ve zaten ben reflex olarak ona o tokatın 10 mislini atardım ama bi daha beni yanında bulmasıda zor olurdu

diwa canim senin hissettiklerini cok iyi anliyorum....::))Allah sabir versin..::))

Ah be güzelim ne demek haksız yere bunun haklısıda mı olurmuş Çok şükür 15 yıllık evliliğimde hiç böyle bi şey yaşamadım ama biz ne söylesek boş senin ne hissettiğini senin gerçeklerini bilemeyiz

Hiçkimse şiddeti haketmiyor aslında şöylede düşünmek lazım bugün tokat atan yarın bi tokatlada kalmayabilir o yüzden tokat yersem tepkim çok büyük olur vereceğim tepkiyide az çok tahmin edeceğini düşünüyorum sevgilimin.Hem bence şiddete başvurmak bi acizlik o kadar aciz bi adamlada işim olmaz

Simdi bu konuya yorum yapsam bir türlü yapmasam bi türlü, büyük konusmaktan korkmusumdur herzaman.. Rabbim öyle durumlarla karsi karsiya getirmesin hicbirimizi..

diwa arkadasin dediklerine katiliyorum,herkes baska baska seyler yazmis asla büyük konusmamak lazim. bekarken hep derdim esim söyle yapsin ben bosanirim. ama olmuyor iste.bende henüz evliligimizin 3. ayinda haksiz yere(haksizda olsam) tokat yemistim beklemedigim birseydi ne yaptim hicbirsey sadece öfkeli gözlerle esimin yüzüne baktim bir damla gözyasi bile akitmadim normalde herseye gözyasi akitan ben o tokatla kanim dondu kisacasi sok olmustum esim bunu bana nasil yapar diye,kendisi cok pisman oldu ama ne fayda

kızlar bende bu konuyla ilgili kötü bi tecrübe yasadım 1.5yıllk ilşkimn 6. ayında falan bi tokat yedim cok ağlaıdm cok üzüldüm bunun üstünden biraz zman gecti yine yedim ama hep affettim geldi kapıya ağladı yalvardı artık dayanmadım bağırmalara bitrdim bi dönm ayrı kaldık yine yalvadı benm kalbim dayanmadı şimdi birlkteyiz cok iyi davranıyo ama ben istemiyorum bıkmıs durumdayım yanımda ol diyip duuryo napcam bilmiom

Erkeğin kaba kuvvete baş vurması onun acizliğini gösterir.''Bi kez vurdu , ne olur sanki?,hani ben de hak etmiştim.'' hatta daha da öteye gidip' 'Kocam değil mi ;döver de ,sever de...''zihniyetinde olan bayanlar da yok değil.Kadın tavrını koymazsa o tokatların ardı arkası kesilmez.Büyük konuşmuyorum,apılması gerekeni yazıyorum.Annem babam bi fiske vurmamış bana,kalkıp elin oğlu vuracak?Yok öyle...Ben de yapıştırırım gücümün yettiğince...:dilcikar:

korkunç!!!

yavrunuz babasının annesini öldüreblceği bir evde nasl çok daha mutlu olabilir ki.. büyüdüğü zaman sizin başınıza gelenler onun başına gelmeyecek mi? karısını döven ailenin diğer fertleri daha rahat veya daha büyük bir hakla döver..oların mantığına göre..eşiniz normal mi sizce veya kesin olarak çok sevdiğiniz evladınızın iyi bir ortamda büyüdüğünden emin misiniz? sanmıyorum,Allah sabır ve güsel günler versin sizlere,inşallah..​

büyük konuşuluyor
ama biz en çok sevdiğimiz çocuklarımıza beile tokt atabiliyoruz gerçi ben buna 2 3 tokattan sonra başladım elimde olmuyor bazen ihaneti de gördüm ama Allah büyük öğretmenim bir de

hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım..allaha çok şükür şimdiye kadar erkek arkadaşımdan bir şiddet görmedim şayet görürsem sevgim azalırmı bilmiyorum ama o tokatın acısının kat kat fazlasını yüreğimde hissederdim.bu yürek acısıyla ona bişey veremiyceğimi söyler çekip giderdim diye düşünüyorum ama hayat bu ne olucağı hiç belli olmaz umarım böyle bir durumla karşı karşıya kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…