esiniz yada sevgilinizden gelen haksiz bir tokat........

allaha şükür böyle bir şey yaşamadım ama yaşayan bir çok kadın var insanın başına gelmeyince ahkam kesmek çok kolay oluyor yaşayan bilir o duyguyu ama bence aciz insanlar şiddete baş vurur diyorum

allahıma bin sükürler olsun siddet asla görmedim.tokat kelimesi bile o kadar iticiki.tokatı atan da bir insan tokatı yiyende.ne demek ya benden ne üstünlügü var.ınsan sevdigine sayet gercekten seviyosa asla vuramaz.ayrıca insanlar konusarak anlasabilirler bence.allah kimseye yasatmasın.aynı yataga girdigin esinden dayak yemek söylemek bile ürpertici........senağlama

Ben tam tersini dusunuyorum, cocugum icin bosanirdim:1closedeyes: ne hakkiniz var ikinizinde o cocugu o ortamda birakmaya esin seni døverek, sende kabul ederek cocugunuza en buyuk køtlugu yapiyosunuz zaten.

Bir tokatdan sonra gerisi gelir banagøre de. Allah kimseye dusmanima bile vermesin icinde siddet olan bir evlilik.

tokatın atmanın haklısı haksızı olmaz
böyle bişey olduğu takdirde hiç tartişmaya bile girmem haklı haksızda aramamada gerek kalmaz zaten

diwacım büyük geçmiş olsun ne denilebilir ki bilmiyorum.. hani kadınlık gururu derler ya, kadın da değil insanlık gururu bu incinen. eşeğe bile vurmayın demiş dinimiz senin kocan sana .. off.. bir amcam da ynı kocan gibiydi hamile karısına tekme atıp erken doğumuna sebep olmuş yengemin ( içim boşalıyor elim ayağım bir tuhaf oluyor dayağın acısını düşündüğümden değil heba olup giden yuvalara üzülüyorum. çok üzülüyorum kadınların hayatını mahvetmelerine. boşanırım, ben de cevap veririm diyoruz da, hangisi kırılan kalbi onarır?? hangisi aynı yatağa girdiğiniz kocanızı tekrar sevmenizi sağlayabilir??

öyle korkuyorum ki evlilikten anlatamam. bunu da sadece burada yazabiliyorum, gerçek hayatta ayıplıyorlar çünkü..

diwacım, Allah senin mekanını cennet eylesin. çok yüreklilikle inanıyorum buna gözlerim doldu şu an. sırf çocuğun için katlanıyorsun bunlara. eminim ki bu fedakarlığın boş kalmayacak.. benim de anam çok dayandı bilirim sevmediğin biriyle aynı evde yaşamanın ne olduğunu. annem de her türlü hakarete maruz kaldı 25 senelik evliliği boyunca. ne vardı sanki iyi davransaydı karım bilip sahip çıksaydı babam. öyle kızıyorum ki.

peygamber efendimiz demiş erkeklere, sizin çocuğunuza verebileceğiniz en güzel hediye annelerine iyi davranmalıdır diye..

üzülme diwacım ama bu ailede en çok çocuğun etkilenecek olanalrdan. hzuursuz bir yuva, hiç bir şeye benzemiyor. sürekli kavga çıkacak diye hop oturup hop kalkmalar, offf... sözde modernleşiyoruz bir de, sözde milenyuma girdik. al işte aynı değişen hiç bir şey yok. sevmek yerine acı çektirmeyi seçen insanlar var dünyada inanamıyorum ben onlara hiç inanamıyorum.. babam da onlardan biri ne yazık ki..

sorunun cevabına gelince, sevgilimse ayrılırdım kocamsa hele de çocuğum varsa hiç bir şey yapamazdım herhalde.. boşanmak öyle kolay değil, boşanırım diye silkip atıyorsunuz ama. o çocuk her gün soracak babam nerde niye gelmiyo eve diye. 15 yaşına geldiğinde bir siniriyle size "babamı benden ayırdın" dese bir ana yüreği nasıl dayanır buna???????? ben bekarım çocuk da doğurmadım ama bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum.

Allah hepinize sabır versin .. hepinize..

tokadın haklısı yada haksızı olmaz ya eğerkı bu sevgılımse hemen terk ederım bır ınsan ne olursa olsun sevdığıne vurmamalı ben ce

bi ben carparim bide yer carpar (=(=

saka maka bi yana sevidigim kisi bana karsi siddet kullanirsa sonuc cok kötü olur..
acimasizim bu konuda ..

bilmiorum suan buyuk konusmak istemiorum ama iliski cok sarsilir
tamir edebilirse belki duzelebilir
ama ozur dilemeyi bilmezse asla eskisi gibi olamaz

ya bunu şöyle düşünüyorum ..erkek fiziksel olrak kendinden daha zayıf birine vuryor.buda ne kadar aciz olduğunu gösterir....erkekse gitsin kendi gibi gücü kuvveti olan birine vursun....tabiki kabullenmesi çok zor bir olay...ama cevremizde o kadar cok buna maruz kalan kaın varki.. acı ama gercek....

evliliğim biter mi bilemiyorum ama birçok şey biter bende...

düşündüm de; evliliğim de biter, sebep de bu olur, gurur kırılması...

kırılırım üzülürüm yani tabiki sarsılırım

ama evli olsam boşanmam ayrılmam da özür dilemeyi biliyorsa telafi etmeye çalışılabilir Bence

...

Son düzenleyen: Moderatör:
evli olmadığım için ilerde kocam yapsa şöyle yaparım böyle yaparım diyemem ama sevgilim yaparsa haklı ya da haksız hiç farketmez asla eskisi gibi olamam kalbim çok kırılır ve ilişkimi gözden geçiririm sevgiliyken tokat atabilen bir erkek hayatımı paylaşmaya değer mi diye düşünürdüm sevgim azalırmı bilemiyorum ama ona saygım kalmazdı

haklı yada halsız bir tokat atıyorsa ve tepki tavır yapılmıyorsa
heleki haklıydı deniyorsa
mutlaka o tokat yeniden tekrarlar....
bir tokat atan kişi her ne olursa olsun yeniden bunu yapabilir..
o yüzden o kişiye iyi bir ters vermek yada terk etmek gerek ....
o zaman anlasın başınımı yoksa neresini vuracaksa vursun bir yerlere .......

bir defa yapan yine yapar bence:umursamaz:

ne olur bilmem yani olmadan bişi diyemem inşallah da olmazz ama çok kırıcı bir davranış ne erkeğin ne de kadının yapmaması gereken bir davranış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…