• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz yapsa ne yaparsınız?

turuncu kadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2023
193
52
28
Kızlar eşiniz Instagramda bu işi meslek haline getirmiş erotik videolar fotoğraflar paylaşan kadınlara baksa ne yaparsınız? Sürekli değil ama denk gelseniz ve sorunca bir kere oldu özür dilerim vs dese. Önce kabul etmedi tabi sonra gösterince kabul etmek zorunda kaldı.
Siz olsanız ne yaparsınız?

Kızlar eşiniz Instagramda bu işi meslek haline getirmiş erotik videolar fotoğraflar paylaşan kadınlara baksa ne yaparsınız? Sürekli değil ama denk gelseniz ve sorunca bir kere oldu özür dilerim vs dese. Önce kabul etmedi tabi sonra gösterince kabul etmek zorunda kaldı.
Bende cillop gibi erkeklere bakarım napıcam başka?

Getir birlikte bakalım neyine baktın kaltakların boyu devrilesi derim.
Onu dedim😂😂 açıp baktırmaya da çalıştım yapma falan dedi. Dedim ne var bunlarda aç bakalım beraber. Bir video denk gelse sonuna kadar izlesen geçsen yine bir şey demem ama sen kadının hesabına girip birçok video izlemişsin üstelik ben uyurken yapmışsın bunu dedim mal gibi bakıyor suratıma afedersin 😂 özür dilemekten başka bir şey yapamadı

Hayırlı uğurlu olsun, ömrü güzel olsun, eşin beyin gözünü korkutta çok takılma, kesin sonraki adımı o kadınları izlemek değil görüşmek olur o zaman yapacagini yaparsın.
Çok teşekkür ederim💞 deme ya görüşür mü dersin? Çok saçma sapan utandı güya mahcup oldu niye baktım bilmiyorum vs diyip durdu ama bunları demesi bile umrumda olmadı içten içe kızmadım bile niye bilmiyorum. Sen olsan sadece gözünü mü korkuturdun nasıl yapardın

Çok teşekkür ederim💞 deme ya görüşür mü dersin? Çok saçma sapan utandı güya mahcup oldu niye baktım bilmiyorum vs diyip durdu ama bunları demesi bile umrumda olmadı içten içe kızmadım bile niye bilmiyorum. Sen olsan sadece gözünü mü korkuturdun nasıl yapardın
Benim de 4aylik kızım bir de 4 yaşında oğlum var, bakmış etmiş diye çok takilmam, güzel kadın adam görünce bı bakıp geçiyorsun da, işi ileriye götürmesi beni hiç tereddüt ettirmez, o dk basar giderim, yalvarsa da "utanıyor gibi" yapsa da gözümde değeri olmaz, iki dk durup düşünmem.

Benim de 4aylik kızım bir de 4 yaşında oğlum var, bakmış etmiş diye çok takilmam, güzel kadın adam görünce bı bakıp geçiyorsun da, işi ileriye götürmesi beni hiç tereddüt ettirmez, o dk basar giderim, yalvarsa da "utanıyor gibi" yapsa da gözümde değeri olmaz, iki dk durup düşünmem.
Güzel günler görün💞 işte bakıp geçtiğini söylüyor ileriye götürmemiş ileriye götürse ben de bir dakika beklemem. Ama yine de bakıp geçmesi bile rahatsız etti haliyle. Keşfette karşısına çıkan kadının hesabına girip birkaç videosunu daha izleyip çıkması ileriye götürmek sayılır mı sence

Ay meslek haline getirmişi görünce ben hemen boşarım dedim 😂 Sonra algıladım meseleyi. Yani instada görüp bakıp geçtiyse hepimizin başına geliyor der geçerim ama özellikle böyle profillere giriyorsa sürekli sapıkmısın der boşarım 😄

Çoğu zamanını o paylaşımlara Bakarak harcıyorsa o telefonu parcalarim kafasında
Çoğu zamanını değil ama bir iki kere yakaladım. Ben uyurken bakmış bir de 3 yıllık evliyiz. Çok mu sinirlenmek lazım yani ortalığı karıştırmalı mıydım. Ortalığı biraz karıştırdım ama cinnet geçirmeli değil😂

Çoğu zamanını değil ama bir iki kere yakaladım. Ben uyurken bakmış bir de 3 yıllık evliyiz. Çok mu sinirlenmek lazım yani ortalığı karıştırmalı mıydım. Ortalığı biraz karıştırdım ama cinnet geçirmeli değil😂
³ yıllık evlisin. Ve başka kadınlara niye bakiyormus sende bulamadığı şey neymis

Back
X