• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz yapsa ne yaparsınız?

Üzerinden birkaç gün geçti o gün ciddi tepki verdim ama yukarda da söyledim süt dökmüş kedi gibi durdu öyle saçma sapan. Acımadım tabi ki ama şimdi bir anda durduk yere ne yapabilirim ki. Bir daha yapacağını sanmıyorum aslında ama bilmiyorum işte
Birkaç kere yaptığını söylüyorsun daha ne kadar yapmasını bekliyorsun acaba

Birkaç kere yaptığını söylüyorsun daha ne kadar yapmasını bekliyorsun acaba
İki defa gördüm üçüncüyü mü bekliyorum nedir anlamadım. Basiretim bağlanmış gibi gerçekten bak. Enerjim yok sanırım uğraşmaya ve her defasında bir şekilde tatlıya bağlandı onun da etkisi var belki. Hata ediyorum

Karşılamadım zaten ama aklımdan da atamıyorum tam olarak. Yeterince tepki verdiğimi düşünmüştüm ama hala aklımda olduğuna göre yetersiz mi geldi verdiğim tepki anlamadım
yok bundan sonrasına bak bunu hata olarak görüyorsan bir daha yaparsa ona asla güvenmeyeceksin böyle uyarılarla olmaz.Yok tepkini vermişsin bundan sonrasına bak derim

Bakarlar bacım bakarlar bazen benim önüme iç çamaşırı sayfaları düşüyor ben bile çamaşırdan çok kadınlara bakıyorum bunlar ne böyle be diye😀

Yani düşünsene adam telefon elinde koltukta uzanmış kaydırıyor, hiçbir çaba sarf etmeden önüne böyle kadinlar çıkıyor inanılmaz bir irade olması lazım ki bakmadan geçsin. Ha keşke bakmasa tabi hepimizin gönlü bunu ister ama bu devirde artık önüne geçmek imkansız.

Ama özellikle meslek haline getiren kadınları kendi aratmışsa onu bilemem

Bakarlar bacım bakarlar bazen benim önüme iç çamaşırı sayfaları düşüyor ben bile çamaşırdan çok kadınlara bakıyorum bunlar ne böyle be diye😀

Yani düşünsene adam telefon elinde koltukta uzanmış kaydırıyor, hiçbir çaba sarf etmeden önüne böyle kadinlar çıkıyor inanılmaz bir irade olması lazım ki bakmadan geçsin. Ha keşke bakmasa tabi hepimizin gönlü bunu ister ama bu devirde artık önüne geçmek imkansız.

Ama özellikle meslek haline getiren kadınları kendi aratmışsa onu bilemem
Tam olarak anlattığın gibi olmuş ya koltukta uzanırken bakmış geçmiş. Ne değişik iradesiz varlıklar bunlar 😂
Yok kendisi aratmamış karşısına çıkınca bakmış. Şükür onu yapmamış

Bende cillop gibi erkeklere bakarım napıcam başka?
Benzerini yapmıştım.

Eşim Victoria bacının meleklerinden birine hayrandır. Kadının sosyal medyasını takip ediyordu. Öyle gizli de bakmazdı. Kadın defile videoları da paylaşıyordu, onları izlerdi.

Bir gün tv de gezerken Mehmet Aslantuğ çıktı. Dur dur dur dedim. Adam röportaj yapıyor. Çocukluğumdan beri hayrandım zaten. Şuna bak ya, yakışıklılık, karizma, asalet, kibarlık, yarebbim hepsi de bir adamda toplanmaz ki azıcık bizimkilere de dağıtsaydın. Böylesi herkesin karşısına çıkmaz ki dedim🤣 Benimle kavga etti, iki gün de küstü. Sonra sen o bacıyı beğenince sorun yok ama dedim. Takipten çıktı🤣

Benzerini yapmıştım.

Eşim Victoria bacının meleklerinden birine hayrandır. Kadının sosyal medyasını takip ediyordu. Öyle gizli de bakmazdı. Kadın defile videoları da paylaşıyordu, onları izlerdi.

Bir gün tv de gezerken Mehmet Aslantuğ çıktı. Dur dur dur dedim. Adam röportaj yapıyor. Çocukluğumdan beri hayrandım zaten. Şuna bak ya, yakışıklılık, karizma, asalet, kibarlık, yarebbim hepsi de bir adamda toplanmaz ki azıcık bizimkilere de dağıtsaydın. Böylesi herkesin karşısına çıkmaz ki dedim🤣 Benimle kavga etti, iki gün de küstü. Sonra sen o bacıyı beğenince sorun yok ama dedim. Takipten çıktı🤣
Yapılacaksa böyle bir şey yapılsın bari ya aklımda olsun😂😂

Yapılacaksa böyle bir şey yapılsın bari ya aklımda olsun😂😂
İşe yarıyor. Çok uç durumlar değilse bazen kısasa kısas yapılmalı. Zamanla alışıyorlar. Bir şey yapacakları, söyleyecekleri zaman karşılığının geleceğini ögreniyorlar. Kendilerinin hoşuna gitmeyecek şeyi bize de yapamıyor, söyleyemiyorlar🤣

birlikteliğe yanaştığı zaman laf sokarım, git onları izle işine bak tarzında triplenirim, biraz burnundan getiririm. tekrarlanmazsa hemen boşamam, görüşme vb. yazışma olmamak şartıyla ilk seferden kadınsı yaptırımlar uygularım aşko. :D

Back
X