Eşiniz yatağa sizden sonra gelmesi

Hep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Bizde de tam tersi sonradan gidiyorum yatağa eşim erken uyuyor tv izliyorum ben galiba hassasınız biraz dert etmeyin

Hamile olduğunuz için çekiniyor olabilir. Bence hamileliğin güzelliğini yaşayın. Keşke bende hamile kalabilsem 🙂

Okurken ruhum sıkıştı. Bilmiyorum gariplik bende mi ama sizin yaptığınızı eşim bana yapsa "az öte git, git öteye bi bıraah beni bıraah" diye carlarım.

Zira bence evlilik böyle bir şey değil. El ele tutuşup "pijamalar elimizde uzun don belimizde biz Gideriz yatağa hey yatağa" şarkısı eşliğinde gidilmez her gün yatağa. Ben gidemem, darlanırım. Belki uykum yok, belki oturmak istiyorum, belki gerçekten herkes uyuyunca yalnız kalmak istiyorum. Belki burnumu falan karıştırıcam ne bileyim.

Ne eşimin benden sonra yatağa gelmesini dert ederim ne de ben ondan sonra uyuyunca karışmasını isterim. Seks yapma planı yoksa evin her köşesinde isteyen istediğini yapsın. Bir de yalnızım diyormuşsunuz eşinize. Eşim bana bunu dese "hepimiz yalnızız hepimiz kabirde tek Kalacağız, Allah de Allah" der tüm romantizmini geri gelmemek üzere Allahu Ekber dağlarına gönderirim. Söylememe gerek var mı bilmem, darlanmaya hiç gelemem anacım. Nefes almam lazım, zaten oksijen çok az.
Konu sahibi hamileymiş birde kaç aylık bilmiyorum ama ben son 3 ay adamı yatağa almadım resmen, rahat olmak için, değil ki gel diye çağırayım.:KK70: çok ruhsuzsam demek.

Konu sahibi hamileymiş birde kaç aylık bilmiyorum ama ben son 3 ay adamı yatağa almadım resmen, rahat olmak için, değil ki gel diye çağırayım.:KK70: çok ruhsuzsam demek.

Anam bir de hamile mi. Ben hamileyken her gece "çift kişilik yatağı daha büyük yapmayanın gözüne sim kaçsın inşallah" diye höykürüyordum. Mümkünse o koca göbekle bir metre yakınıma kimse yaklaşmasın istiyordum. Mevsim de yazdı. Hamileyken koca sevilmez, öteye itilir ajsjsjsj.

Herkes herkesin uyku saatine karışamaz 😁😅😅

Uykusu gelen girer yatar,denk gelmişse beraber uyunur 🤓 Zaten uykuya dalınca ha yalnızım ha yanımda ne önemi var Allasen😎

Niye beraber yatmak zorundayız hiç anlamıyorum. Benim evde de var öyle bir takıntılı. Ben az uyuyorum. 2’de 3’te yatsam sabah 7-8 gibi ayaktayım. Beyimcan da ben salondayım diye salonda uyuyor yaklaşık 2.5 saattir. Yatarken alıp odaya götürücem.

Alma orada kalsın. Sabah kalkınca her yeri tutulmuş olur, bir daha yapmaz. Ya da "nazmii kak yerine yat nazmii" diye bağırın, o da etkili oluyor. Bir de işaret parmağı ile dürtme var. Hiç ses çıkarmadan bastırın parmağı. Sonra da zaten evlilik falan kalmıyor ortada ahsjsjjs.

Ben tüm ev halkı uyuduktan sonra tek başıma vakit geçirmeyi sevdiğim için eşimden sonra yatarım genelde.
Hiç sorun olmadı bu.
İlla aynı anda uyumak zorunda değiliz.
Sorun edilecek bir durum yok bence.
Ay bu ben. Bu gece 12de esimi ise gonderdim kizi uyuttum. Ortalogi topladim ve kahve yaptim kendime balkona kuruldum bi sigara yaktim 🤭 saat 2 olmus neyime. Yarin 7de uyanip okula gidecekmisim neyime. Su an cok huzurluyum 🤭
Baska turlu kafa dinleyemiyorum ben.
Esim evdeyken de genelde boyle. Ben de gece kisa bi yalnizligi seviyorum. Insan rahatliyor valla

Alma orada kalsın. Sabah kalkınca her yeri tutulmuş olur, bir daha yapmaz. Ya da "nazmii kak yerine yat nazmii" diye bağırın, o da etkili oluyor. Bir de işaret parmağı ile dürtme var. Hiç ses çıkarmadan bastırın parmağı. Sonra da zaten evlilik falan kalmıyor ortada ahsjsjjs.
Almayınca kızıyor, hiç çekemem tribini. 😂
Alıştım artık yıllardır böyle. İlk evlendiğimizde ayıp olmasın diye yatağa gidiyordum, tavan seyretmekten gına gelince gitmemeye karar verdim. Ama ben gitmeyince adam da gitmiyor. Herifte zaten kudra mıknatısı var, yatakta hangi köşeye kaçsam oraya geliyor. Uyku mu uyuyorum eziyet mi çekiyorum belli değil 😂
Her akşam farklı bir yöntemle uyandırıyorum. Bu gece planım kediyi üstüne fırlatmak :KK53::KK76::KK53::KK76:

Alıştım artık yıllardır böyle. İlk evlendiğimizde ayıp olmasın diye yatağa gidiyordum ama tavan seyretmekten gına gelince gitmemeye karar verdim. Ama ben gitmeyince adam da gitmiyor. Herifte zaten kudra mıknatısı var, yatakta hangi köşeye kaçsam oraya geliyor. Uyku mu uyuyorum eziyet mi çekiyorum belli değil 😂
Her akşam farklı bir yöntemle uyandırıyorum. Bu gece planım kediyi üstüne fırlatmak :KK53::KK76::KK53::KK76:

O ne öyle evli gibi vıcık vıcık hiç sevmem ajsjsjejrj.

O ne öyle evli gibi vıcık vıcık hiç sevmem ajsjsjejrj.
İlişki koçu olur da ilişki katili olmaz mı? Seni ilişki katili ilan ediyorum, evlilik bitirmek isteyen sana danışmalı, yazdıklarını okurken gecenin ikisinde kahkaha atmamak için kıs kıs gülmekten çenem ağrıdı:KK70::KK70:

Bizde yatağa en son ben giderim, hiç problem olarak görmemiştim:KK64: konu sahibesi hamileliğin verdiği duygusallıktan böyle düşünüyor sanırım.

Alıştım artık yıllardır böyle. İlk evlendiğimizde ayıp olmasın diye yatağa gidiyordum, tavan seyretmekten gına gelince gitmemeye karar verdim. Ama ben gitmeyince adam da gitmiyor. Herifte zaten kudra mıknatısı var, yatakta hangi köşeye kaçsam oraya geliyor. Uyku mu uyuyorum eziyet mi çekiyorum belli değil 😂

Benim gibi de yapabilirsiniz uyuyacakmis gibi yapip onla yataga gidiyorum o uyuyunca kalkip rahat rahat takiliyorum. Bi keresinde kahve kupami bilgisayarın yaninda unutmusum mutfağa koymamışım yatarken. Ertesi gün bana dedi ki beni uyutup geri mi kalktin arkanda delil birakmissin :D o gunden beri delil de bırakmıyorum herseyi yerli yerine koyup yatiyorum :)))

İlişki koçu olur da ilişki katili olmaz mı? Seni ilişki katili ilan ediyorum, evlilik bitirmek isteyen sana danışmalı, yazdıklarını okurken gecenin ikisinde kahkaha atmamak için kıs kıs gülmekten çenem ağrıdı:KK70::KK70:

Bizde yatağa en son ben giderim, hiç problem olarak görmemiştim:KK64: konu sahibesi hamileliğin verdiği duygusallıktan böyle düşünüyor sanırım.

Ahshsh hayır asla kabul etmiyorum. Ben kadınları gerçekliğe davet edip, ucuz romantizmden kurtarıp, hayata hazırlıyorum. Bir tür zeyna eğitim süreci bu. Piremseslikten zeynalığa yumuşak bir geçiş. Ben bunu sağlıyorum anlıyor musun? Bıyıklı bir Mahmut abla olmamın konuyla hiç alakası yok.

Hep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Ben şu koltuktan sökup alsam sonra gelmesini sorun etmeyecem😒🤨

Ay bu ben. Bu gece 12de esimi ise gonderdim kizi uyuttum. Ortalogi topladim ve kahve yaptim kendime balkona kuruldum bi sigara yaktim 🤭 saat 2 olmus neyime. Yarin 7de uyanip okula gidecekmisim neyime. Su an cok huzurluyum 🤭
Baska turlu kafa dinleyemiyorum ben.
Esim evdeyken de genelde boyle. Ben de gece kisa bi yalnizligi seviyorum. Insan rahatliyor valla
Sigarasız hali bende mevcut bunun her akşam kahve ile çay yer değiştiriyor.
Hiçbirsey yapmasam da sevdiğim bir şarkıyı açıp boş duvara bakmak bile iyi geliyor 😅
Eşim duruma alışkın olduğu için uyumaya giderken geliyor musun bile demez, gideyim de yabanelma hanım kafasını dinlesin der, çünkü akşam boyunca konuşur, dışarıda fazla konuşkan olmayan adam evde bülbül kesilir 💆 yeni güne güzel uyanmak için gerekli bu sessiz saatler.

Son düzenleme:
Benim gibi de yapabilirsiniz uyuyacakmis gibi yapip onla yataga gidiyorum o uyuyunca kalkip rahat rahat takiliyorum. Bi keresinde kahve kupami bilgisayarın yaninda unutmusum mutfağa koymamışım yatarken. Ertesi gün bana dedi ki beni uyutup geri mi kalktin arkanda delil birakmissin :KK70: o gunden beri delil de bırakmıyorum herseyi yerli yerine koyup yatiyorum :)))

Onu da denedim ama gizli yapmadım. Bu sefer adam huzursuz oluyo niye uyuyamadın diye. Öyle değişik benimki. Bence salonda uyumayı seviyo da bahane ediyo 😂

Sigarasız hali bende mevcut bunun her akşam kahve ile çay yer değiştiriyor.
Hiçbirsey yapmasam da sevdiğim bir şarkıyı açıp boş duvara bakmak bile iyi geliyor 😅
Eşim duruma alışkın olduğu için uyumaya giderken geliyor musun bile demez, gideyim de yabanelma hanım kafasını dinlesin der, çünkü akşam boyunca konuşur, dışarıda fazla konuşkan olmayan adam evde bülbül kesilir :KK70:yeni güne güzel uyanmak için gerekli bu saatler.
Benim esim de ilk yilimizda surekli cagirirdi. Simdi o da saldi 🤭 zaten yataga yattigimda radar gibii aninda uyanip karsiliyor beni 😂 Saril sarmalan uyu moduna giriyoruz sonra. Zaten gun cok yogun geciyor. Geceler olmasa kendime vakit ayiramam. Boyle iyi 😂

Back
X