Eşiniz yatağa sizden sonra gelmesi

hiç alakası yokk saçmalıyor cidden. son 4 haftaya kadar bi sakıncası yok tabi düşük tehlikesi yoksa. 9 ay boyunca hiç cinsellik
hiç alakası yokk saçmalıyor cidden. son 4 haftaya kadar bi sakıncası yok tabi düşük tehlikesi yoksa. 9 ay boyunca hiç cinsellik yaşamadan mı duracaksınız çok saçma. bu konuyu internetten de araştırabilir
Okudu galiba nette biseler ama net de düşük tehlikesi yoksa ve son ay değilse sorun yok falan yazıyor ama kafasında ne kurduysa artık galiba öyle görünüyor dokuz ay ilişki yaşamayacagiz tabi özel konular hariç

Yorumlar için teşekkürler kızlar hepsini okudum ve gerçekten rahatladim demekki çoğu kişi böyle ve böyle bir kural yok gerçekten rahatladim artık sabahlayabilir 😂ama içimde bı korku acaba ne yapar net başında geçmişe bakıyorum bisede yok aniden basıyorum maç izliyo masum kendisi çok fazla Maçkolik..umarım hiç hata yapmaz bana

Hep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Eşim 12 gibi uyur. Kızıda uyuttuktan sonra dizi izlemeyi seviyorum. 2 gibi yatağa giderim.

Yeni evli sayılırım 6 ay oldu.
Eşimşe benim uyku düzenim oldu olası çok farklıdır. Ben 10da uyurken o 3te uyurdu. Şimdilerde 11 12 gibi uyuyoruz. Ama her defasında aynı anda gitmiyoruz yatağa çünkü ikimizin de özel yalnız zaman geçirmeye ihtiyacımız oluyor. Ben yatağımda karanlıkta bir şeyler izleyerek uyuyakalmaya bayılırım. O da sigarasını çayla içip bir şeyler izlemeye... Dün erkenden yattım. Uyumadım canım bir şeyler çekti. Mutfağa gittim ikimizde aynı videoyu izliyormuşuz. Sonra iyi geceler dedim geldim uyudum. Ne yapalım canım dipdibe olacak bir şey değil, sürekli değilse bu ayrı yatmalar vs sıkıntı olmaz zannediyorum ama her gün her günse biraz naz biraz cilve birlikte uyuyalım deyin bakalım belki dökülür anlatır sıkıntısı varsa

Hep böyle değildik son aylarda böyle oldu ben hamileyim erken uykum geliyor 1 deyince uyumuş oluyorum mutlka ...kendisi uykuyu pek sevmez ama önceden gelirdi yanıma şimdi cagarsam da uykum yok aşkım haberdinliuorum diyor yalnızım dediğim halde biraz oyalan gelirim diyor ...şimdide çocuğu yatağına yatırdı ve geri gitti salona ..pc de açık ama bişey yapmıyor biliyorum çünkü aniden gittiğimde maç la haberle ilgili şeyler oluyor veya araba bakıyor öyle oyalaniyor...hamile olduğum için zoruma gitmeye başladı ben uyuduktan sonra gelmiş oluyor ..salonda şekerleme de yapıyor sanırım görüyorum bazen su almaya kalktığımda .sizde durumlar nasıl...illaki hergece berabermi yatağa gidersiniz ...benim durumumda olan varmı ? Bu dert edilecek biseymi ?
Ben eşlerin birbirlerine böyle dayatmalarda bulunmasına karşıyım. Uykum yoksa ve eşim yatağa gelmedim diye trip atıyorsa bu onun sorunu. Canım kitap okumak ya da tv izlemek isteyebilir ya da sadece uykum yoktur. Onun gönlünü edeceğim diye yatarsam o horuldarken ben öfff pöff diye diye uyumayı beklerim.

Niye beraber yatmak zorundayız hiç anlamıyorum. Benim evde de var öyle bir takıntılı. Ben az uyuyorum. 2’de 3’te yatsam sabah 7-8 gibi ayaktayım. Beyimcan da ben salondayım diye salonda uyuyor yaklaşık 2.5 saattir. Yatarken alıp odaya götürücem.
Ay ne tatlı eşiniz var ya uyurken bile varlığınızı hissetmek istiyor demek ki 👏💕😍

benim eşim 3 vardıya çalışyor. hele ki 16.00-24.00 vardıyasında o gelmeden ben uyumuş olurum. ne geldiğini duyarım ne de başka bişey. ne zaman yatıyor haberim bile olmaz. ama denk geldiğim zamanlarda tuvalete falan kalktığımda saat gece 3 hala oturuyor film izliyor oluyor. ya da uyuya kalmış oluyor ben kaldırıp hadi yat diyorum yatıyor. beraber yatıp kalkmanın neden bir önemi var anlamış değilim. yapışık ikiz gibi. uykusu gelen yatar. belli bir saatte yatma şartı da çok saçma. Gündüz vardıyasında genelde birlikte yatıyoruz. en geç saat 11 de yatmış oluyoruz mesela. sabah ikimizde işteyiz çünkü. bunlar çalışma şartların bağlı şeyler illa ben yatarken o yatacak değil ya da tam tersi:olamaz:

Eşlerin ayni anda uylusu gelmek zorunda degil ki.
Biz de ayni saatte yatmayiz. Problem etmek aklima gelmedi hic.

Yaklaşık 3senelik evliyim. Hiç böyle bir düşüncem olmadı.

Zira olamaz da zaten.

Ben gece oturur gündüz uyurum. Eşimden bunu beklemem mümkün değil.

Bazen sapıtıyorum gece hiç yatmıyorum. Bazen 1 de yatıyorum. Kafama göre. Geceleri çalışıyorum çoğunlukla zaten.

Eşim de kendi kafasına göre takılıyor. Zaten haftanın 3 günü çalışıyor. Kalan her an birlikteyiz.
Ben anlamıyorum bitişik olmak zorunda mıyız.

Yatakta yalnızım nedir ya. Ben tek başıma çift kişilik yatakta yatsam bu sefer de sevincimden uyuyamam.

kesinlikle, yapılarımız farklı. bende bir kaç defa hayatım gelsene uyuyalım birlikte dedim sen çok erken uyuyorsun benim uykum gelmiyor, erken uyuyunca kendimi hasta gibi hissediyorum dedi tamam dedim bende.

ben tavuk adam gece kuşu ne yapalım :)

şuan hamileyim plan yapıyorum, ben erken uyuyacağım eşim gece 12-1 e kadar çocuk bakacak çocuk uyumazsa, sonra ben devralacam :)) bakın olumlu yönleri de var :)))

Ben de ilk aylar öyle yaptım. Oğlumun ilk aylarda akşamüstü güneş batarken koliği tutardı 9,5-10 a kadar uyuyamazdı huzursuzluktan. Eşim yemek yiyince bebekle ilgilenirdi.
Ben de 12-1 e kadar uyuyup eşim yatacağı zaman kalkar bebekle ilgilenirdim.
Onun uykucu olmaması işime yaradı o konuda..

Bunun dert olacağını düşünmedim hiç. İki küçük bebeğim var gün içinde çok yoruluyorum bebekler uyuyunca hop uyuyorum bende ne zaman vakit bulursam 🤣hiç aklıma gelmedi eşim yatmıyor yatağa gelmiyor falan sanırım buna takılmaya çok vaktim yok yorgunum çok☺️

Ben de ilk aylar öyle yaptım. Oğlumun ilk aylarda akşamüstü güneş batarken koliği tutardı 9,5-10 a kadar uyuyamazdı huzursuzluktan. Eşim yemek yiyince bebekle ilgilenirdi.
Ben de 12-1 e kadar uyuyup eşim yatacağı zaman kalkar bebekle ilgilenirdim.
Onun uykucu olmaması işime yaradı o konuda..

demek ki bende gerçekten yararlanacağım bu konudan :)

Tatlım resmen dert edilecek bişey mi diye sormuşsun. Hemen dert edin yoksa ömür nasıl geçer😅

Dert edilecek birsey değil
Hatta çok saçma bunu takmanız
İlla aynı zamanda mı uyumak zorundasınız

Aynı anda yatağa yatmak istiyorsanız siz oturun eşinizle o zaman bekleyin:halay:

Back
X