Eşiniz yemek seçiyor mu?

ekinos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
28
0
0
Ankara
mrb ben evli değilim ama erkek arkadaşım yemeklerde çok seçici
sebze yemeği içinde et yoksa asla yemez
zeytinyağlı yemek alışkanlığı hiç yok sadece içki yanında az yer
hergün et yemeği yese bıkmıyor bende tam tersi sebze yemeğini daha çok severim
hatta birgün senin kolestrolün çok kötüdür diye dalga geçtim
kan tetkikleride çok iyi çıktı
evlenince bu yemek olayı çok sorun oluyor mu?

birgün fasülye yemeği pişirdim
oda yesin diye bolca et koydum
yemek fasülye yemeği değil fasülyeli et yemeği oldu
bana güzelim eti fasülye ile ziyan etmişsin dedi

Zor canım ya, benim görüştüğüm kişide öyle, sadece et, köfte, ton balığı birde tavuk yiyormuş. Onun dışında sebze yemekleri felan yemezmiş. Bende yememe sağlığıma, kiloma dikkat ederim, hergün et tarzımı yenilecek, ne bileyim ona ayrı, kendimize ayrı yemekmi olacak, bende bilemedim ki..
Evlile ne yapıyor böyle durumlarda acep, yazan olur mutlaka..

aynı ailede bile damak tadı uymuyor,kaldı ki yabancı biri.....Zamanla birbirinizin tatlarına alışıyorsunuz ve onun sevdiği şekilde yapıyorsunuz.Çok sevdiğim bir şeyi o az seviyorsa veya hiç sevmiyorsa tabağına çok az koyarım ya da hiç koymam.Yanında da onun çok sevdiği bir şeyi yaparım.Mesela oğlum dolma hastası,hergün ister,eşim de dolmayı pek sevmez.Dolma yapmışsam yanına eşim eti çok seviyor diye et yemeği yaparım.Eşle kalsa iyi,çocuklar da devreye girince zor oluyor.

benim eşim de et türünü çok sever,ben de aksine sebze hastasıyımdır.ama eşimin şöyle iyi bir yanı vardır,ne pişirdiysem yer...ben de mümkün olduğu kadar bir sebze bir et yaparım..ya da bi gün sebze varsa ertesi güne mutlaka etli bir yemek yaparım o yüzden sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…