- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Gunaydın herkes ilk sayfayı okudugu için buraya yazıyorum,yardımcı olun delircem hiç uyumadım dünden beri sürekli aglıyorum.Esim 3 gunden beri herseye bagırıyor,herseye sinirleniyor.Dun gecede yatagımızda yatmadı.Esım ek iş yapmak ıstıyor daha once yaptı ve para kazanma hırsı bürüdü gozunu herseyı unuttu.Dedim hayatım sen ek iş yapma zaten buna ihtiyacımız yok,yorulmanı ıstemiyorum bosver dedim.Tamam dedi.2 gun sonra yıne aynı konu bende aynı cevap...Arkadasının arabasını aldı bir iş için(adam arabasını hemen geri ister) dedim araba 3 gun bizde mi kalcak,sert bir ifadeyle kalcak tabi ne olmuş dedi.Niye bu kadar tepki gösteriyorsun kalcak demen yeterli,kalcagı belli degıl mi bu da soru mu diye basladı bagırmaya.En son dun aksamda kardeşime gıttık kardesımde oyun oynuyorlar her gıttıgımızde gece yarılarına kadar oynarlar.3 mac yapcaz bırakcaz dedi.Hıcbısey demedim.Eşim yenilmeye basladı saka için dedim şimdi hırs yaptı benim kocam 3 degıl 15 mac yapar.Dondu bana bagırarak ne olmus yaparsam diye oyunu kapattırdı,kalk gıdıyoruz dedi.Eve kalktık geldik.Sen dedi annemi aglattın gecen gun,bana dedi cok dır dır yapıyorsun bırak beni nasıl yasarsam yasıyayım,biz senle konustuk herseyi barıstık şimdi senin yaptıkların oyun mu yalan mı dedim..Sus artık konusma yeter bıktım ya senden diye söylenmeye basladı.Gecede yataga gelmedi.Bende sabah kalkmadım.Dunden beri sürekli aglıyorum,hıc uyumadım.Ne yapcam?Kızlar 6.sayfadan okumaya baslayın...
Son düzenleme: