Eşimle anlaştığım noktalar olsada anlaşamadığım sorunların çıktığı noktalarda çok oluyor.
Ama asla bunu dışarıya belli etmem,özellikle tartışmalara aileler dahil olunca işin içindende çıkması zor oluyor.
Eşime çok kırılmışımdır,onun ailesinden veya benim ailemden birine gideriz aşkım,canım diye konusurum benim sorunlarım evimin içinde kalır.kimsenin bilmesinede gerek yok zaten.
özellikle aileler yüzünden tartışmamaya özen gösteririm.benim ailem nasıl benim gözümde değerliyse eşimin aileside onun gözünde değerlidir diye düşünürüm.
Siz,siz olun sorunlarınızı dışarıya taşıyıpta başkalarını sevindirmeyin.
Ağzına sağlık canım çok doğru söylüyorsun.. Bir insanın ne kadar dostu varsa o kadar da düşmanı vardır... Neden evimde bi sıkıntı olduğunda başkasına anlatıp mı elalemi sevindireyim... İlk başta eşimin bir yengesine güvenipte bıkaç sıkıntımı anlattım.. Ve anlattığım şeyleri baska kısılerden de duyunca ağzımın payını aldım ve bıdaha da kesınlıkle yok asla... Eşimde kendı aılesının ne oldugunu gayet ıyı bıldıgı ıcın ne sıkıntısını gıder anlatır ne de hal hatır sorar...