Eşinizde nasıl tanıştınız? Ve evlenmeye nasıl karar verdiniz?

Universitedeyken bir sevgilim vardi. Tam dualarimin karsiligiydi. En ince ayrintisina kadar. Sonra aslinda ne kadar yanlis dua ettigimi anlamistim. Istedigim sey aslinda istedigim sey degilmis :) O yuzden en guzel dua sizin ki. Yaradana biraki sebrederek beklemek. Haklisiniz. :)

Tum guzel tanismalari okudum heycanla.
Benzeri tanismalari bende yasadim bazi sahislarla, ama sonu hep husran.
Acaba diyorum bazen kara buyumu var.

Aynı üniversitede farklı kampüslerde ortak bi arkadaşımız sayesinde ikimizde 20 yaşındayken tanıştık,konuşması diksiyonu çok iyidir hala her ortamda bişeler anlatırken kimse yokmuş bi ben varmışım gibi davranır,gözleri bana kitlenir,hiç değişmedi bu durum,onunlayken çok özel hissediyorum kendimi,saçımı yüzümü ellerimi sever,bu kadar saçma sapan adam varken nasıl böylesine denk geldim valla çok kısmetliyim diye düşünürüm çoğu zaman,12 yıl oldu inş ömrümüz beraber geçer

Tasavvufla ilgileniyorum yani Mevlana C. R. kitaplarını müzelerini gezer, fotoğraflardım. Eşim de internette görüp bir mesaj atmış o da ilgiliymiş derken 2 haftaya yakın sadece tasavvuf üzerine konuştuk.Kahve içmeye davet etti bende bir arkadaşımla gittim ve görür görmez baya baya gözler kalp oldu.
“30dan önce evlenmicem, Hindistana gidecem yahu ben gurularla tanışacam, italyaya gidip hayatımın aşkını bulcam anne elleşme bana.” diyen ben nutkum tutuldu.Atama bekleyen işsiz güçsüz adamla evlendim valla. Düzenli bir işi olsa çok eğlenceli sakin huzurlu bir evlilik oldu beğendim ben.
He herkes evlenicek gibi bir kaide yok bazı insanlar evlilik insanı değil veya farklı bir amaçları vardır dünyada.
O yüzden herşeyi akışına bırakmak lazım biz plan yapsak da Allaha bırakmak lazım kendimizi herşeyin güzelini o bilir. Sizin de hakkınızda hayırlısı..

Esimle ogretmenlik yaparken tanistik.ilk zamanalr cok gicik olurdum kendisine sonrada aşik olduk.tanistiktan 2 ay sonra nisan yaptik.nisandan 6 ay sonra evlendik su an 5 yillik evliyiz.evlilik teklifim tanistiktan 2 hafta sonra geldi cok romantik bi sekilde olmadi ama benim icin cok degerliydi

Üniversitedeyken bir barda tanıştık. Neyse o bar günleri geride kaldı bir bebemiz var. şimdi mutlu çocuklu ve barsısız. ortak bir arkadaşım sayesinde tanıştık. gördüğümde etkilenmiştim. işte biraz sohbet falan ettik. sonra görüşmek üzere bardan ayrılırken bu benim sevgilim olur dedim. evleneceğiniz insanı tanıdığınızda içinize doğuyor bir şeyler. neyse 2 sene sonra üni bitince nışan sonra düğün.

Bizi bir arkadasimiz tanistirdi , cok komik ama arkadasim esimle tanisiyor , bi kac saat sohbet ediyorlar ve aklina direk ben geliyorum , ay bu adam tam milanaya gore diyor
Sonra beni aradi seni tanistirmam lazim diye , sacmalama dedim istemiyorum dedim , olmaz dedim , en sonunda sende geleceksen bir yemek yeriz dedim
2 gun sonra yemege gittik , ilk 1 saattrn sonra gozum arkadasimi gormedi bile , oyle koyu bir sohbete dalmisiz ki ,o kadar cok gulmustum ki o gece ,zaten sabaha kadar devam ettik
2 ay sonra beraber yasamaya basladik ,5 ay sonra da evlendik :)

Kocam beni ortak arkadasımızın facesinde buldu :)
15 yıldır görmediğim bir arkadasımı farklı şehirdeki evine ziyarete gitmiştim.
Arkadasımla bulusunca foto cekındık face ye koyduk, eşimin ana sayfasına düşmüş arkadasımla olan fotoğrafımız.
Eşim o an aşık olmuş bana

Ben yasadıgım sehire döndüm ertesi gün , eşim benim fotomu görür görmez arkadasıma yazmıs , ben oralı olmadım farklı sehırdeyız dıye ama benım sevgili arkadasım cep numaramı eşime vermiş ve ben ertesi gün işyerinde calısırken bilmediğim bir numara aradı , eşimmiş meğer.

Ben de sesini, konuşmasını çok beğendim.
15 gün telefonda görüştük sadece ve de skpyede görüntülü konustuk.
Sonra buluştuk
9 ay içinde de evlendik
Benim ikinci onun ilk evliliği
Ben 34 o 33 dü evlendiğimizde.

valla benim esimde hayatta soyle insanla yapamam boyle insanla yapamam dedigim ne varsa hepsi var buyuk konusmamak lazim arkadas ortaminda tanistik 5 ayda evlendik tek tavsiyem canli bir insanla evlenin hayattaki tek amaci yatip uyuyayim olan insanla degil adam ön sevismeye bile eriniyor yani

EŞİMLE arkadaşım çok ama çok ısrar ettiği için tanıştım ki evliliğe niyetim yoktu o ara.
Farklı şehirlerdeydik önce gelde konuştuk ben ondan sonra gördüm resmini:)

Şimdi allah var çok isteyenim oldu ama ben heyecanlanan biri değilim bi erkek karşısında yani böyle vaaavv diyebileceğim hiçbirşey hissetmedim ki eşime de öyle

Ona karşı ilk ve en topun hissettiğim şey güven di...
Bu adam beni üzmez dedim ve zamanl sevdim.
Burada birçok kişinin aksine çok aşık bir şekilde evlenmedim.güvenerek inanarak ve severek evlendim şükür ki mutluyum 3 sene olacak

Evlilik güzel şey ama doğru insanla
umarım herkes en doğru en hayırlı gerçekten seven sayan vicdanlı insanı bulur

orta 1 e giderken eşim olacak kişiye bişey sölemek için arkasini dokunduğum an bi kalbime bi elektrik geldiği hatirliyorum. kendisi sinif arkadaşimdi.. dersle ilgili bişey sorcaktim galiba hatirlamiyorum.
o dokunuş benim etkisinde kaldi.. sora oda gitti başka yere.
adini da soyadini da kendisini unutmamişim.
13 yıl ssora kaynanamla görümcem birinin düğünde beni buluyor.:)
annem hatirliyo onlari:)
ben unutmuşum..
kv eşimin fotosunu gösteriyo.
hatirladin mi..
bende utanarak hatirladim demişim:)
derken görümcem facede ekliyo..
kabul etmemişim kim bu ya.. görümcemin adini bilmiyorum ki.
sora kabul ettim..
sora eşim ekliyo...
konuşmaya başladik...
bi baktim iyi anlaşiyoruz...
ve 10 ay içinde evlendik..
4 senedir evli bir kızım var

Biz ortak arkadas vasıtası ile tanıştık. Ben bazı şeylerin tamamen nasip OLdupunu düşünüyorum. O Yüzden içinizi kararmayın. Karşınıza çıkan kişileri de mutlaka değerlendirin. Erkeklerin tek beklentisi guzel kadın değil

bende 18 yaşındayken tatilde tanıştım. ve tesadüf aynı şehirden.. aynı ilçedeniz. hatta ikimiz de göçmeniz. 12 yıl oldu tanışalı 3 senedir de evliyiz bir kızımız var çok şükür varlığına.

ama uzun ilişkiyi kimseye tavsiye etmiyorum. umarım kısa zamanda hayatının aşkını tanır ve evlenirsin... uzun ilişki çook ama çook yıpratıcı

Bu olay kesinlikle kader ... aranarak bulunacak bir şey değil... ben eşimi gördüğüm an artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını anlamıştım 2. Ayda evlilik teklifi etti bana :) bunları bana bi falcı falan söyleseydi oturur gülerdim ama aşk insana 2. Ayda evlilik teklifi ettiriyor ve sende kabul ediyorsun iyi ki diyorum şükürler olsun.

Pozisyonum gereği demişsiniz ya acaba insanlar sizi ulaşılmaz mı görüyorlar ? Ya da mizacınız biraz sert mi? İş yerinden beğendiğiniz biri var mı?

Selam :)
Okurken kendimi gördüm 27 yasındayım ve evlenmeden once bazen tek basıma bazen de kız arkadaslarımla dünyada bircok ülkeye gittim gezdim eglendim :) bu benim icin bir tutku olmustu adeta :) Bence erkekler bu tavırdaki bir kadından cekinip evlilikte beklentisini karsılayamam diye dusunuyorlar.
sonra bir gün cok alakasız bir eğitim calısmasinda esim ile tanıstım ve meger aslında birbirimizin ruh esiymisiz :)
O da birsürü ülke görmüs ve evlendik birlikte görmeye devam ediyoruz.
beklemediğiniz bir anda karsınıza cıkar eminim :)

Öğretmen olarak ilk atamamın çıktığı okulda tanıştık eşimle inanır mısınız onu gördüğüm anda hissettim aramızda bir şeyler olacağını atandıktan 3 ay sonra açıldı bana öyle böyle derken ilerledi ve evlendik çok şükür:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…