Universitedeyken bir sevgilim vardi. Tam dualarimin karsiligiydi. En ince ayrintisina kadar. Sonra aslinda ne kadar yanlis dua ettigimi anlamistim. Istedigim sey aslinda istedigim sey degilmis :) O yuzden en guzel dua sizin ki. Yaradana biraki sebrederek beklemek. Haklisiniz. :)Sevgiye aç bir çocuktum, üniversiteye gidince de artık sevgilim olsun istedim. 3 sene herhangi bir atraksiyon olmayınca vazgeçtim. Aradan 20 gün geçmeden eşimle sevgili olduk. 21 yaşıma girdiğim doğum günümde tuttuğum dilek de Allahım ben artık istemekten vazgeçtim sana bırakıyorumgoren de senelerce sevgili yolu gözlemiş sanır ergenlik işte
Bence herşeyin bir zamanı var. Bize düşen bol bol dua etmek
Kocam beni ortak arkadasımızın facesinde buldu :)Merhaba,
Bekarım, yaşım kemale erdi. (31)İşim gücüm iyi. Kariyerim var, maaşım tatminkar. Eğitim durumum da iyilerden. Şu son yıllarda hayatta tek keyif aldığım şey ise Dünya’yı gezmek. Keyifliyim aslında. Mutluyumda kendimle. İnançlıyım. Şükrediyorum. Ama bazen çok yalnız hissediyorum ve benim neden hiç kısmetim yok diyerek üzülüyorum. Bazen de böylesi benim için en iyisi galiba diyerek kendimi telkin ediyorum. Hiç kısmetim yok derken gerçekten yok :) Bazen bir iki çıkıyor onların niyetleri de evlilik değil zaman öldürmek oluyor ki çabucakta o görüşmeler bitiyor. Erkeklerin güzel kadın beklentisini karşılayamadığımı düşünüyorum arada. Kimene diyorum arada da.
Özellikle mutlu evlilikleri olan arkadaşlara sormak istiyorum. Nasıl EVET dediniz? Nasıl anladınız o insanın eşiniz olacağını? Evliliğe nasıl karar verdiniz. En önemlisi ise kocanızı nasıl buldunuz yahu?
Büyü yoktur da zamanı vardır benceTum guzel tanismalari okudum heycanla.
Benzeri tanismalari bende yasadim bazi sahislarla, ama sonu hep husran.
Acaba diyorum bazen kara buyumu var.
Selam :)Merhaba,
Bekarım, yaşım kemale erdi. (31)İşim gücüm iyi. Kariyerim var, maaşım tatminkar. Eğitim durumum da iyilerden. Şu son yıllarda hayatta tek keyif aldığım şey ise Dünya’yı gezmek. Keyifliyim aslında. Mutluyumda kendimle. İnançlıyım. Şükrediyorum. Ama bazen çok yalnız hissediyorum ve benim neden hiç kısmetim yok diyerek üzülüyorum. Bazen de böylesi benim için en iyisi galiba diyerek kendimi telkin ediyorum. Hiç kısmetim yok derken gerçekten yok :) Bazen bir iki çıkıyor onların niyetleri de evlilik değil zaman öldürmek oluyor ki çabucakta o görüşmeler bitiyor. Erkeklerin güzel kadın beklentisini karşılayamadığımı düşünüyorum arada. Kimene diyorum arada da.
Özellikle mutlu evlilikleri olan arkadaşlara sormak istiyorum. Nasıl EVET dediniz? Nasıl anladınız o insanın eşiniz olacağını? Evliliğe nasıl karar verdiniz. En önemlisi ise kocanızı nasıl buldunuz yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?