Erkeklerin güzel kadın
Eşim yabancı ve ikimiz farklı yerlerde doğmuş farklı kültürlerde büyümüş insanlarız ama nasip olunca Allah isteyince oluyor kafaya takmayın sizin icin en iyisi nedir bilemezsiniz belki böylesi hayırlıdır. Masallah her şeyiniz yerinde bekleyin görün hayat neler getircekMerhaba,
Bekarım, yaşım kemale erdi. (31)İşim gücüm iyi. Kariyerim var, maaşım tatminkar. Eğitim durumum da iyilerden. Şu son yıllarda hayatta tek keyif aldığım şey ise Dünya’yı gezmek. Keyifliyim aslında. Mutluyumda kendimle. İnançlıyım. Şükrediyorum. Ama bazen çok yalnız hissediyorum ve benim neden hiç kısmetim yok diyerek üzülüyorum. Bazen de böylesi benim için en iyisi galiba diyerek kendimi telkin ediyorum. Hiç kısmetim yok derken gerçekten yok :) Bazen bir iki çıkıyor onların niyetleri de evlilik değil zaman öldürmek oluyor ki çabucakta o görüşmeler bitiyor. Erkeklerin güzel kadın beklentisini karşılayamadığımı düşünüyorum arada. Kimene diyorum arada da.
Özellikle mutlu evlilikleri olan arkadaşlara sormak istiyorum. Nasıl EVET dediniz? Nasıl anladınız o insanın eşiniz olacağını? Evliliğe nasıl karar verdiniz. En önemlisi ise kocanızı nasıl buldunuz yahu?
Haklısınız. Nasip olunca göz hiçbir kusur görmezmiş.Sadece şu konuda birşey yazmak istiyorum.bu kısmet işlerinin gerçekten guzellikle doğrudan ilgisi yok.benim şahsen tanıdığım ve bekarlıklarını bildiğim bir, hatta iki ama bir tanesi gerçekten çirkin ve hatta bayağı da pis bir kız (ki bu göreceli değil burada bile kim görse aynı şeyi söyler)çok hoş denilecek çocuklarla evlendiler hatta biri severek evlendi.bu işler için tamamen kısmet diyorum.ve ben asla sarışın bir adamla evlenmem diyordum bu benim için en önemli kriterlerden biriydi ama eşim sarışın.
Haftasonu düğünüm var, hepinizi beklerim kızlar :) nişanlımla diyeyim artık, evimden 1600 km ötede tanıştım. Devlete atanmak hiç aklımda yoktu, bir anda hadi bu da olsun diye girdiğim Bi sınav sonucu, kendimi atanmış buldum. Adliyede çalışırken tesadüf ettik. Atandıgım yerde yerleşik avukattı kendileri. Tanıştıktan bir süre sonra arabası ile yemek dönüşü tabiii o zamanlar aracım yok, arabasını kullanmak istedim. Büyük bir kaza yaptım. Şükür tek zarar eşimin arabasına verdiğim zarardı:) Tam tanışmamızın ikinci ayının günü gerçekleşti kaza. İkimizde birbirimize söylemeden, o gün aslinda evlenmeye karar vermişiz.
Sonra benim eğitim sebebi ile Ankara’ya gitme durumum oluştu. İki ay boyunca git gel, uzaklık.. Eğitim bittikten yaklaşık 1 ay sonra nişanlandık. 1 senedir nişanlıyız, 2 senedir hayatımda. Cumartesi günü de evleniyoruz, Allah nasip ederse :) Bu arada beni çok sevdiği için başka bir şehirde avukatlık yapmaya başladı. Ben de düğünden sonra yanına atanmayı planlıyorum en kısa sürede:) hayat işte..
Atandığım şehire giderken uçakta hüngür hüngür ağlamıştım. Onu bulacağımı bilsem koşa koşa giderdim. Sayesinde yaşamak istediğim şehire taşınıcam inşallah :) Benim bilmediklerimi o tamamlıyor, onun bilmediklerini ben. Hem özel hayatta hem iş hayatında hem aile hayatında birbirimize desteğiz. Tüm bekarlar kızlar için ayakkabımın altına kalp çizicem. Darısı başınıza inşallah :)
Aşk ummadığın anda gelir
Umarım iyi bir işi çıkar karşına
Mesela ben sokakta buldum
Dünyada bi o kalsa evlenmem dedim
Şimdi evliyim
Sadece şu konuda birşey yazmak istiyorum.bu kısmet işlerinin gerçekten guzellikle doğrudan ilgisi yok.benim şahsen tanıdığım ve bekarlıklarını bildiğim bir, hatta iki ama bir tanesi gerçekten çirkin ve hatta bayağı da pis bir kız (ki bu göreceli değil burada bile kim görse aynı şeyi söyler)çok hoş denilecek çocuklarla evlendiler hatta biri severek evlendi.bu işler için tamamen kısmet diyorum.ve ben asla sarışın bir adamla evlenmem diyordum bu benim için en önemli kriterlerden biriydi ama eşim sarışın.
Aşk ummadığın anda gelir
Umarım iyi bir işi çıkar karşına
Mesela ben sokakta buldum
Dünyada bi o kalsa evlenmem dedim
Şimdi evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?