Eşinizden gizli birikimler yapar mısınız?

eşinizden gzli birikimler yaparmısınız..

• Ankete Katılan
    250
yapmıyorsak bile yanlış yapıyoruz bayanlar. unutmayın ki gün akşamlı dünya ölümlü. haaaa bu eşimizden gizli birikim olayı tabii yanlış, ekonomik bir güvence sağlamak ise kesinlikle ve alenen şart ama. tüm kadınların ekonomik güvencesi olması gerekir bence.

slm canım iyi bir konuya parmak basmışsın seni tebrik ederim
güzel begendim ben burayı

illa art niyet olarak düşünmemek gerekiyor bazende aile içi sorunlarda hoopp diye cıkarınca aaa karıcım sen bıtanesın durumu oluo.yada cocuga ıs kurulucak hooppp surda 20 bılezık vardı dıyınce alnından kac kere öpüldü annem.:)) ayrıca blue rain gülüm bayıldım cok haklısın madolyonun bu yönüde var gün akşamlı dünya ölümlü.Allah kötüye rastlatmasın.ben hersekılde kenara koyarım arkadaslar buarada.:)

evet biriktiriyorum. kesinlikle kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum. eninde sonunda bu parayı ben kazanıyorum. evimede yateri kadar veriyorum. biriktiririm yani para benim param. ha bide şu var eşim bunu h:sm_cool:akediyor....

olmuyor be güzelim olmuyor nereye kadar biriktir yine onlara gidiyor para

Selam. Ben yapıyorum ama 2 senedir hala Ferhunde'ninki kadar olmadı :))) Şaka bir yana bence her kadın birikim yapmalı hayyatta insanın başına ne gelir bilinmiyoo.. Birgün çok işimize yarar diye düşünüyorum ben.

ben kesinlikle yaparım her şeyi eşime söyleek zorunda değilim dünyanın bin bir türlü hali var ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz

ne farkederkı yetmeyınce yıne verılıyor bosver ya dıyorum ama dayanamıyorum..
Bence bırıktıren kadın tutumlu demektır, eslerı de cok sanslıdır...

arkadaşlar neden bu konuyu korkunç bir şey gibi görüyorsunuz ki ben anlamadım. Kocanızın cebinden para çalın demiyoruz. para birikirin bunu barda pavyonda yiyin demiyoruz. Sadece sizin paranızdan (çalışmasanız da harcamanız için size verilen pararadan) küçük küçük kenara koyun diyoruz. eee bu para ne olacak derseniz ya evinize harcarsınız, ya sıkışık anında eşine verir onu mutlu edersiniz ya da olmaz olmaz demeyin kendi ailenizin size sığındığı (bu kardeşiniz de olabilir babanızda, annenizde) maddi bir beklentiyi eşinizi hiç yormadan helledebilirsiniz. Böyleliklede eşinizle ailenizi maddi konularda yüzgöz etmemiş olursunuz. ABLA TAVSİYSESİ. BUNU İYİ DÜŞÜNÜN.

Eşim maaş alınca bana harçlık verir,ay sonunda da geri alır :)....ben para biriktirmeyi beceremiyorum ki,bir de bunu eşimden gizli yapmayı becerebileyim... :)

yetmiyor ki nasıl biriktireyim bikaç defa biriktirmeye çalıştım baktım eşim sıkışıyor verdim bende bi dahada kendimi zorlamadım

sana hak veriyorum şuanda çalışmıyorum ama işe girdiğimde mutlaka birikim yapmayı düşünürüm tabiki eşimde mutlaka haberi olur(tek taraflı bir birikim değil sonuçta ortak ) bundan birikim sonuçta ilerde sıkıntı çektiğimiz bi zamanda yarar sağlar bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…