Eşinizden gizli ne yaptınız???

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar eşinizden veya sevgilinizden gizli küçük veya büyük ondan saklayarak hiç bişeyler yaptınızmı???CADIARZU

genelde benim gizli yaptığım sürprizlerimdir.. =) ama beni rahatsız eden ve bana arkadaş gözüyle bakmadığını öğrendiğim bi arkadaşım vardı..bunu aşkıma söylememiştim. daha sonra bi şekilde öğrendi,telefonlarını açmamamı istedi. ama ben gidip o çocukla görüşmüştüm,konuşmak için.. onun haberi olmadan bunu yaptığım için hala da bu içim içimi yer.

başınıza öyle bir olay geliyor ki,bazen insan bişileri gizlemek zorunda kalıyor en yakınından..Allah hiç birimizi o durumlara düşürmesin. asla gizlilikten yana değilim.

sade ve sadece ondan gızlı nutella aldım :1ninca:
zavallı korkmasın 1 haftada bıtıyo:1ninca: haberi yok

ii de kızlar nedir bu eşe söylenmemesi gereken şeyler. belki annem babamla ailemle ilgili şeyler olabilir

düşünüyorum düşünüyorum hala düşünüyorum, ama hiçbir şey bulamıyorum. CADIARZU hakkaten gizli hiçbir şey yapmamışım.

Ohooooo evliyken neler neler yapmadım ki...
Annesinin gönderdiği kremleri çöpe attım..kaydirigubbakcemile2
Annesinin gönderdiği duaları yaktım..
Aaaaa yakmak demişken,
Yaktığım bir kaç bişiy daha var da söylemem...kaydirigubbakcemile3

Onu tanıdığım 3,5 yıldır hiç gizli birşey yapmadım. Yani burun karıştırmak filan dışında. :))) Bir de ona yaptığım sürprizler.
Bazen kızdırır beni ya da gerekli bir durum olur, gizli iş çevirmeye kalkarım. Ama durmaz benim dilim, akşamına çözülür. :kedi:
Ama bu ara gizli para biriktirmeye başlıyorum. Tabi para saklamak için değil. Ama birbirimize gaz verip çok harcıyoruz. Hiç değilse birimizin bilmediği bir para olursa harcanmaz kalır kenarda. Da bu ara hiç harçlığımdan artmıyor ki..Gene de kararlıyım üç beş küçük altın biriktirene kadar gizli iş çevireceğim, evet yapacağım. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
şimdi aklıma geldi, eşim tam olarak benim net maaşımı bilmez sengözlerimebaksanab
hee birde yeni evlendiğimiz zaman eski erkek arkadaşım beni bulmuştu bir yerlerden görüşmek istiyordu, 2 gün tutabildim dilimi ancak söyledim ona Çok üzgünüm çoook başkada birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…