Eşinizden gizli ne yaptınız???

valla benim ağzımda hiç bişey durmuyor hemen anında söylüyorum ona
mesela doğum gününde süpriz parti yapcamtım ama dayanamadım onu bile sölemiştim

kaydirigubbakcemile3
:asigim:​

ben söylim mi...konu tavan yapar yıkılır millet gülmekten....:roflol::roflol::roflol:
Allahım ne günlerdi, çok şükür geçti...

ben söylim mi...konu tavan yapar yıkılır millet gülmekten....:roflol::roflol::roflol:
Allahım ne günlerdi, çok şükür geçti...

Ya söylemeee!!!!:gitme:
Gülmezler..
Sadece aşk taktiklerimi öğrenirler..Çok üzgünüm çoook
Herkes aynısı yapar sonra..
Benim kadar dahiyane fikirleri olan kaç kişi var acep şu KK'da..hihoyyyt

Son düzenleme:
yapacağımı yaptım.. önemli olan ne yapıldığı değil artık yapılmayacağı.. en azından bu olmalı..

süprizlerim dışında, eşimden gizli bir şey yapmadım.ihtiyaç da duymam, her şey ortadadır biz de. gerek yok yani.

konu sahibi madem böyle bir konu açtın,sende söyle madem. hadi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimden gizli değilde önemsemeyip söylemeden yaptığım bi kaç sey olmuştur mesela makyaj malzemesi almama her ay katalogları incelememe gıcık olur bende sölemem şunu bunu aldım diye gere yokki :)

iyiyide kötüyüde eşimle paylaşırım onu üzeceğini düşündüğüm şeyleri zaten yapmam

güzel imkanları olan bir iş ilanı gördüm gitme dedi.gizlice iş başvurusu yaptım.eğer olursa yoğun bir ikna çalışmasına girişeceğimkafamçokkarıştı

anasının resimlerini görmiyeceğim yere sakladım
bilgi sayarda da bazılarını sildim hahaha

ben ağzım da fazla bişey tutamam hemen söylerim zati

evli değilim ama bende öle hemen herşyi söylerim yoksam çatlarım istemiceği şeyi yapmam zatiopuyorumnanaktan

EŞımden gızlı mını etek gıydım napımmmm kıskanıo Çok bende arkdas toplantıma gderken gydım aksamada erken donup cıkardım hahahaaa:)

bence gizli yapilan seyler bile buraya yazilmamali, internet ortami sonucta guven olmaz...ayrica zaten ''gizli'' demiyor muyuz????? gizli... soylemem kaydirigubbakcemile3

ne yazıkki hiç çenemi tutamam ve her bi moku söylerim...hiç saklım yok...ama o bana hiç bişeyi söylemezklava:

ben içimde tutamam zaten eşim de bilir çatlarım herşeyi anlatmazsam çok nadir hoşlanmadığı şeyleri saklayayım derim bir parfüm alırım söylemem mesela yine mi aldın demesin diye sonra ertesi gün dayanamaz koklatırım. aramızda gizli saklı yoktur

yaptığım sürprizler haricinde gizlediğim hiçbişe olmadı şuana kadar.. olmasınıda istemem ne benden yana nede ondan yana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…