Eşinizden korkuyor musunuz ?

Gezgin..

Canıma Can Kattın!!...
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
2.552
2
156
- Yurtdışı
Hayırlı günler arkadaşlar...
Dün bir tanıdık ile beraberdim,ondan aldıgım izlenim bana çok ama çok garip geldi doğrusu; Eşinden çok ama çok korkuyor....
Normalde öyle biri oldugunu hiç düşünmezdim,gerçekten garipsedim,sizlerede sormak istedim...
Bir kadın eşinden korkmalı mı ??? ... Yani yapacaklarından yada huylarından ne bilim...
Bana mantıksız geliyor :uhm: eşimden korkmam,neden korkayım ki??... :uhm:

Var mı eşinden korkan aramızda??? ....Yada sizce mantıklı mı ???...

Dövüyordur,bırakırım diye tehtid ediyordur yada ne bileyim başka ne yapabilir ki..
bundan korkuyordur herhalde..
severek güle oynaya evlendiğim adamdan niye korkayım,belki kaybetmekten korkarım sadece
..

allahtan başka kimseden korkam eşimi bırak bikenarta ve sadece ona karşı saygımı kaybetmekten korkarım onunda bana

ben eşimden çok korkarım adımlarımı çok dikkatli atarım korkmamım sebebide kırılgan olmam en ufak bişey kırılıyorum oda çok fevri davranışlarda bulunuyor. ama ben ne kadar korkuyorsam oda benden o kadar korkar.

Korktuğuna göre korkmasını gerektiricek bir davranışa maruz kalıyor.
Çekinmekte değil yani dimi?

ben eşimden korkmam..

ama eşim benden çok korkar..dövecem diye hep tetiktediralsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Ya kusura bakmayın açtıgım yer uygun mu tam incelemeden açmışımbilmiyorumkismile
dediklerinize katılıyorum,bana da mantıklı gelmiyor,sevdiğim birinden neden korkayım?..
Hadi dövecek diye korkuyor desek,yada birşey yapar diye,buda beni korkutmaz ki alsanaalsanasmile
ondan garipsedim... Bilmem ne kadar doğrudur...bilmiyorumkismile

özellikle Türkiyede bazı sebeplerden kocasından korkan o kadar çok kadın varki..bu sebeplerden dayak ve ortada
kalma korkusu başda geliyor sanırım..korkmam sadece korkum bütün sevdiklerimi kaybetme korkusudur...

bende korkmam
biryere giderken bir iş yaparken haber veririm
habersiz iş yapmamaya çalışıyorum.
ama kokrkudan değilde haberi olsun diye.

korkarım diyemem ama çekinirim açıkçası yani habersiz bir yere gitmem ama o da gitmez
bunun adı belki de saygıdır bilemiyorum...

elbette korkarım.

onu kırmaktan.
saygımızı karşılıklı olarak yitirmekten.
yanlış anlaşılmaktan.
çünkü ona hiç kıyamam. o da bana kıyamaz

Ben sevgilimden korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim :delphin: onla aynı sofradayken tuzluğa elim uzanamaz, çok kızar tuzu çok tüketmeme, Ben çenesinden korkuyorum ama ne yapim :delphin: o varken nargile içemem fazla, çok kızar çok surat yapar. napiyosun aşkım diye msj atar, valla sanki yanımdaymış giBi elim ayağima dolaşır aşkım kadınlar kulüBündeyim diyemem "şeyy aşkım derse geçecem de şimdi" "ne zaman şimdi ? hadi hemen Başla" der. Ben korkuyorum valla, ama Benim iyiliğimi düşüüyor, inkar edemem şimdi. ama diğer şeylerde asla korkmam tam tersi mutlu olmam için elinden geleni yapar, gezmeme tozmama giyimime kuşamıma karışmaz.. kendime yarar sağlayacak bişey yapiyosam hep över pohpohlar, ama sağlığımı düşünmediğim zaman deli oluyor. çok disiplinli Bi adam ya Ben de tam tersi son derece laylaylom yaşarım, ama şimdi ondan laf yememek için tuzu ve nargileyi azalttım. adam içerken gözüme öyle Bi Bakıyo ki öksürmeye Başlıyorum valla.

Back
X